maanantai 27. tammikuuta 2014

It's black, it's white





















Kaappeja siivotessa silmiin osui joskus muutamia vuosia sitten valottamani painoseula, ja hyvinpä se näytti toimivan edelleen. Painoin MööKön puhtaanvalkoiselle joustocollegelle EMO-tyuotannon väreillä. Huppari on tehty Lasten metsolan kohoraidallisesta joustofroteesta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään tästä setistä todella paljon. 

Ja niinpä! Sitä minäkin vaan mietin näitä kuvia ladatessani, että missä se miun vauva on!?!












✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰






Mussukoiden suloisesta Minttu ja Ville -jerseystä syntyi jo tovi sitten ystäväperheen tytölle tällainen mekkonen. Mikään ei ole niin parasta kuin nähdä lapsen vilpitön riemu, kun hän pyörähtelee ja hyppelee kikattaen uudessa vaatteessaan. Kiitos siis S:lle!

26 kommenttia:

  1. Jälleen upeita! Olinkin jo kytännyt päivittäin että koskabloggaat lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pakkaset vei pikkutyypin mukavan mittaiset parvekepäiväunet mennessään ja sitä myöten miun ompeluaika katosi johonkin hamaan tulevaisuuteen... Sen 15 minuuttia minkä tuo rakas antaa miun välillä omiani touhuta, ei oikein riitä vaikka kuinka hyvän toimintasuunnitelman tekisi :) Oon yrittänyt! Alkaa vaan olla hieman jo vieroitusoireita, kun ideoita olisi ihan liikaa, enkä saa tehtyä niistä mitään...apuaaaaa! :)

      Poista
  2. Voi ihana, mikä setti Pienokaiselle! Minulla tuo Minttu ja Ville odottaa vielä inspiraatiota. Ehkä kevään aikana...

    VastaaPoista
  3. Ei herttilei, kyllä ne pienet kasvaa nopiaan!! :D Ihana tuo mustavalkoinen setti, toimii se möökö painokuvanakin mainiosti! <3

    VastaaPoista
  4. Vauvat kasvaa liian nopeasti! Ihanat vaatteet pienellä! Ja kaunis tuo mekko.

    VastaaPoista
  5. Ihania ompeluksia taas ja kerrassaan suloinen tuo minttu ja ville kuosi!

    VastaaPoista
  6. Hauskat housut ja kiva huppari. Tyylikäs kokonaisuus!

    VastaaPoista
  7. OI että! Sinä se kyllä osaat! Ihanan raikkaan näköinen setti. :) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Tosi ihana setti! Ja tuo mörkö kukkineen <3

    VastaaPoista
  9. Ihna setti pienelle <3 voi miten hän on kasvanut hurjasti! voi kuinka kivan mekkosen olet tehnyt lahjaksi!

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kun löysin blogisi! Katselin netistä jotain virkkausohjeita ja löysin tänne :) Täytyy ainakin Möökö-neuletakki virkata 10kk pikkumiehelle :) Katselin heti netistä Kelo-lankoja, jos tilaisin, ja ajattelinkin kysyä sinulta; mistä olet löytänyt Kelo-lankaa tasaisena harmaana, kun en itse ainakaan äkkiseltään löytänyt? Tai mustana? Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa!!! :) Olen ostanut Keloni ihan marketista ruokaostosten lomassa, mutta nyt en kyllä tiedä missä väreissä niitä parhaillaan myydään. Pikaisella googletuksella ainakin mustaa näyttäisi löytyvän muutamasta nettikaupasta. Kannattaa lueskella MööKö-neuleen kommenttiosiota, siellä on hyviä vinkkejä lukijoilta esimerkiksi noiden silmukoiden määrän suhteen :) Joku oli muistaakseni tehnyt siitä myös ohjeen hieman isommassa koossa.

      Poista
    2. Ok, täytyypäs käydä vaikkapa Prismassa seuraavilla ruokaostoksilla :) Nyt on niin inspis päällä taas pitkästä aikaa virkata! :)

      Poista
  11. Очень красиво! Малыш-лапочка!
    А как делать картинки на штанах и платье? Это термотрансферы?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Чудовище изображение я сделал моим сам с ткани красками. Платье ткани Вы можете заказать отсюда: http://www.mussukat.fi/mussukat-minttu-ville-jersey-oranssirusk-p-3507.html

      Poista
  12. Aivan upeita vaatteita!! Mielettömiä nuo painokuvat :)

    VastaaPoista
  13. Aivan hurmaavan suloinen kuori mekossa!

    VastaaPoista
  14. Я давно читаю Ваш блог и восхищаюсь Вашими изделиями. Очень все красиво и все быстро шьется. Когда Вы успеваете, при таком количестве детей?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Огромное спасибо! Мой муж помогает мне много, с детьми и по хозяйству. Это мой единственный хобби, и он это очень ценю.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.