maanantai 11. kesäkuuta 2012

Arvonta! Raffle!

Jälleen on tullut RuttuNutun jo lähes perinteeksi muodostuneen kesä-arvonnan aika! 


Arvonta on tarkoitettu kaikille RuttuNutun lukijoille sekä sellaisiksi arvonnan aikana tuleville. Osallistumisaika alkaa tänään ja kestää 1.7. asti. Lupaan ommella arvonnan voittajalle T-paidan pyydetyssä koossa ja applikoida siihen toivotun kuvan. (Pidän itselläni taiteellisen vapauden ideoinnin ja toteutuksen suhteen.)

Sokerina pohjalla voin ilokseni ilmoittaa, että Ikasyr ja Royal-tuote ovat lähteneet sponsoroimaan tämän kertaista arvontaa. Arvonta voittoina on siis myös 50 euron lahjakortti Royal-tuotteeseen ja 50 euron lahjakortti Ikasyriin!!! Eli arvon siis kolme voittajaa - yhden RuttuNuttu T-paidan voittajan, yhden Royal-tuotteen lahjakortin voittajan ja yhden Ikasyrin lahjakortin voittajan. Ja mikäli innostun, kuten yleensä tapanani on, saatanpa arpoa ja ommella useammankin voittopaidan. Katsotaan, katsotaan :)


Arvonnan ohjeet:

Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ja kertomalla viestissäsi paidan kuva- ja väritoiveen, sekä minkä kokoisen T-paidan haluaisit saada! Mikäli sinua kiinnostaa enemmän kangaslahjakortin voittaminen voit myös mainita siitä kommentissasi.

Voittomahdollisuuksiesi parantamiseksi voit lunastaa toisenkin arvan linkittämällä yllä olevan kuvan kanssa arvonnan blogiisi tai Facebookiin, tai tykkäämällä Facebookissa Ikasyrin ja Royal-tuotteen sivuista. Muista ilmoittaa kommentissasi montako arpalippua sinulle kuuluu.

Onnea kaikille osallistujille!
 ---------------------------------------

Hi.
It's time again for the traditional RuttuNuttu summer raffle!
The raffle is meant for everyone who is already a member of RuttuNuttu's reader panel, and those who join the panel during the competition.
The raffle starts today, and lasts until July 1st. For the lucky winner I will sew a t-shirt in the size of their choosing, and applique the desired figure to it. (I will hold all rights to artistic freedom as far as the idea and execution go)
I'm also pleased to announce that both Ikasyr and Royal-tuote have decided to sponsor our raffle with 50 euros gift certificates each.Instructions

You can participate in the raffle by commenting on this thread. Remember to include what kind of a t-shirt you would like to have; size, colour, and of course the desired image or figure. If you are more interested in winning the Ikasyr or Royal-Tuote gift certificates remember to state that as well.

By copying the picture above to your blog or facebook, or by liking Ikasyr and Royal-tuote in facebook, you can claim another vote for the raffle. When you comment on this thread remember to state how many votes you have.


Good luck to all participants.

830 kommenttia:

 1. kahdella arvalla mukana. ja jos t-paita voitto osuu kohdalle niin toiveena 86/92 cm paita, lehmäkuvalla ja punainen taikka sininen pohjaväri. :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Mielellään voitan t-paidan :-) Koko 116. Värillä ja kuvalla ei ole mitään väliä kunhan päävärinä ei ole keltainen.

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana. Ja jos voitto osuu kohdalle, 128 cm kokoinen tytölle sopiva T-paita olisi ihana. Väri voi olla oranssi/pinkki/turkoosi/liila ja kuva jotain tyttömäistä (perhonen/sudenkorento/kukkia tms.). Ihanaa kesää kaikille!!

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla ja 98/104 cm paita pojalle, joka tykkää junista ja kissoista, turkoosin ja vihreän sävyt mieleisiä.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti mukana! Teeppari koossa 92 cm ois pop ja pingut ovat mieluisia!

  VastaaPoista
 6. Oi mikä arvonta!!!

  Jos onni suo, niin 128 kokoinen paita tyttärelleni olisi huippu. Mitä söpömpi, sitä parempi.

  Toisaalta, kun itsekkin ompelen, niin soisin paita palkinnon sellaiselle joka ei ehkäpä osaa ommella itse ja niinpä kangaskaupan lahjakorttikin olisi aivan huippu!!

  Kahdella arvalla siis mukaan.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa minäkin, luulin olevani jo lukija mutta en ollutkaan joten liityin. Kangaslahjakortti olisi mieluisin vaihtoehto, ja kumpi tahansa niistä.

  VastaaPoista
 8. T-paita tytölle koossa 128cm olis ihana! Kaikki värit käy.

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla yritetään! Lahjakortti olisi huippu mutta en pane pahakseni paitapalkintoakaan. Jotain unisex-aihetta toivon koossa 110. Ankka, kissa ja hevoset ovat pop!

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla tavoittelisin erittäin mielelläni kangaslahjakorttia :)

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana. Lukijasi + linkitin facebookissa.
  Tytölle t-paita koossa 128 cm. Pinkkiä. Hello Kitty -kuvalla.

  VastaaPoista
 12. 2 arvalla mukana :) T-paita olisi mielusin prinsessa neidolle 110/116cm oisi toive.

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana kangaslahjakortin arvonnssa (kumman tahansa).

  VastaaPoista
 14. Yhdellä mukaan. 110/116 oranssi dinopaita olisi hitti!

  VastaaPoista
 15. Jee! Mahtava arvonta! Huippu palkinnot! Kahdella mukana.

  Minulla samat ajatukset, kuin dibsukalla, eli osaan ommella, joten lahjakortti olisi myös erittäin mieluinen. Teeppariin käy kaikki värit ja jokin eläin tai öttiäis applikaatio olisi kiva (koko 134). Tulisi ensin tytölle ja pikkuveli perisi sen, jos ei puhki ole kulunut ;)

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana, linkitin facebookiin ja liityin lukijaksi (miten en olekaan ollut lukijapaneelissa aiemmin!). Jos voitan t-paidan, toivoisin kokoa 110 myyräapplikaatiolla. Värillä ei väliä, pojalle tulee tosin, mutta meille käy kaikki värit.

  Myös lahjakorteista olisin iloinen, joten tavoittelen myös niitä.

  VastaaPoista
 17. Koko viikonloppu meni juuri löytämäni huikean blogin ja vaatteiden ihastelussa -nyt jos vielä onnistaisi arvonnassa.... Pieni kitaristipoika on kokoa 92cm! T. Terhi

  VastaaPoista
 18. Mukana kahdella arvalla tavoittelemassa lahjakorttia kumpaan vain! :D

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana. Apua, mä en tiedä oonko nyt klikannut itseni lukijaksi vai en?! Joka tapauksessa mä seuraan sun blogia, seuraan rss-feedinlukijalla milloin tulee uusi postaus ja tuun sitten lukemaan. Ja oon joka tapauksessa yrittänyt liittyä lukijapaneeliinkin.

  No niin, t-paita! Tulisi pojalle, koko 98. Lapsen mielestä metrojunat on parasta maailmassa ja (äidin) lempiväri on vaaleansininen. Paidan väriksi käy kyllä melkein mikä vaan, mutta toivon että ei olisi keltaista kasvojen lähellä, kun lapsella on niin vaalea pigmentti että näyttää pöljältä.

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana! Toiveissa 128cm t-paita pojalle kaikella taiteellisella vapaudella :-)

  VastaaPoista
 21. mukana kahdella arvalla,

  meillä tytöt käyttää 134cm ja 86-92cm
  ja poika 104-110cm vaatteita, joten saat itse valita kenelle ja millä väreillä teet

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana. Linkitän blogiini. Jos voitan t-paidan, toiveina poikamaiset värit ja merirosvoteema :D

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla minäkin mukaan :)

  Jos arpaonni suosii ja voitan teepparin, meidän esikoinen tykkää hirveästi vihreästä ja koko olisi 116/122 ja kuvalla ei väliä. Ja paitaa käyttäisi 4,5v poika. Toisaalta, kuten jo muutama muukin mainitsi, ompelukoneella tulee itsekin surruuteltua, joten myös lahjakortille olisi täällä käyttöä.

  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 24. Mukana mahtavassa arvonnassa kahdella arvalla! Lukijana + omaan blgiin tein jutun =)
  Ompeluksesi ovat aivan ihania, mutta kangasholistina ehkä tavoittelen siltikin lahjakorttia Royal-tuotteelle :)

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana. T-paita pojalle 86-92 yllätysapplikaatiolla olisi kiva.:) tai lahjakortit olisi myös mieluisia! -Salla-

  VastaaPoista
 26. Mukana yhdellä arvalla :)
  Jos niiiiin mieletön tuuri kävis että voittaisin, niin haluaisin t-paidan pojalle koossa 110/116cm ja applikaatiotoiveen vielä varmistaisin pojalta itseltään :)

  VastaaPoista
 27. Pojat kokoa 116 ja 92. Jos voitto napsahtaisi kohdalle, haluaisin ei niin poikamaisen t-paidan, lopusta toteutuksesta saa mestari päättää =)

  -Marita-

  VastaaPoista
 28. Yksi arpa. Paitasi ja ideasi ovat niin luovia ja ihania, etten osaa mitään toivoa. Lapsia on kolme, tyttö 86cm, poika 116/122cm, poika 134cm (menossa kouluun), että kelle parhaiten ideaa syntyisi.
  Aliisa78

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana.Jos voitto osuu kohdalle niin pojalle 116cm t-paita rekan, paloauton tai vaikkapa tiehöylän kuvalla :)

  VastaaPoista
 30. Ai kun ihanaa! yhdellä arvalla mukana, toiveena paita tytölle kokoa 86cm. Ei mitään hempeilyjä, kenties joku eläin (tiikeri, kissa tms) ja kirkkaita värejä, kuten keltaista ja vihreää.

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana :) Jos voitto osuu kohdalle, niin ihan mikä vaan ihanista luomuksistasi kelpaa pojalle 110 cm tai tytölle 140cm :)
  -Saija-

  VastaaPoista
 32. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukaan ja itsekin ompelutaitoisena ottaisin ehkä mieluummin lahjakortin, vaikka sun tekemät ihanuudetkin kelpaavat, ei sillä! Jos paidan voittaisin, niin koossa 92cm ja toteutuksen jättäisin sinulle, sillä en keksi nyt yhtäkkiä mitään kivaa kuvaa :) Väri voisi olla esimerkiksi jokin turkoosisävyinen tai vaikkapa raidallinen.

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukaan. Olisipa ihanaa saada pojalle ompelemasi t-paita. Koko 86cm. Väri- ja kuviotoivetta ei ole. Täällä näkemäni vaatteet ovat kaikki olleet valloittavia!

  VastaaPoista
 34. Ihanaa Annika! Mukana olen 2 arvalla. (fbssä tulen sivuasi mainostamaan) =).

  Ja mielelläni haluaisin osallistua 50 lahjakortin arvontaan (itsekin kun ommellan) ihan kumpaan kauppaan tahansa.

  Ihanaa kesää Sinulle toivtellen Sanna ( sanna.maatta(at)telemail.fi )

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukana! Pojalle t-paita koossa 98cm. Tällä hetkellä punainen on lempiväri ja kaikki eläimet kiinnostavat.. :)

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana! =) Jos onni suosii, paita saisi olla isoimmalle tytölle, niin jossain vaiheessa tulee kaikkien kolmen käyttöön. Eli koko olisi n. 110-116 cm. Ja tällä hetkellä prinsessat on in!

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukaan. Linkitin blogisi blogiini tuplaemontohinat.vuodatus.net
  Palkintotoiveena olisi lahjakortti, koska en kykenisi päättämään kummalle tuplapojistani ihana paitasi tulisi!

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana :) Paidan koko 86, väritoive turkoosi tai keltainen (ylipäätään joku kirkas ja raikas) ja aihe norsu. Ja lahjakorttikin kelpaa :)

  VastaaPoista
 39. Kaksi arpaa ja aikuinka meidän 3v erikoismies ois iloinen haiteemaisesta t-paidasta, kokoluokassa n 90cm!

  iihanaaa!!!

  VastaaPoista
 40. Kahdella arvalla mukana! Jos paitavoitto osuisi kohdalle niin koala olisi toiveena kuvaksi ja koko joko pojalle 110cm tai tytölle 98cm!

  VastaaPoista
 41. kahdella arvalla mukana ja mä toivon lahjakorttia:)

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana ja joku ihana metsäneläin aiheinen kuva maanläheisillä väreillä ja koossa 116cm. Ihan yhtä mielelläni otan vastaan myös lahjakortin :)

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukana ja kaikki palkinnot käy :)
  Paitatoiveena koko 74 ja pöllökuva ois kiva, väri ihan mikä vaan pojalle käypänen, kunhan ei pinkki :D

  VastaaPoista
 44. Kahdella arvalla mukana! Ruskea ja turkoosi väritoiveina, kokona ei kovin kapea 116 ja taiteilijan luovuuden armoilla loput :) Ihana arvonta!!

  Aurikoisin terkuin Tiia (tiia_saarikko@hotmail.com)

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla mukana, lahjakortit olisi enemmän mieluisia :)

  VastaaPoista
 46. Mukana arvonnassa kahdella arvalla, paita 128cm ja kuvana vaikkapa heinäsirkka kukkasen päällä, värillä ei väliä! LAhjakortit myös mieluisia! :)

  VastaaPoista
 47. Ihanat sivut, tosi nättejä paitoja, kävin kurkkaamassa. Osallistun arvontaan. Paidan koko 74cm, värinä ja kuvana mikä vain pikkuiselle tytölle sopiva, luotan sinun makuusi.

  Lämpöistä ja aurinkoista kesää,
  t. Heidi ja Anni 5kk (heidik1981@hotmail.com)

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana ollaan. Kankaita en saa kuitenkaan ommeltua. Niin paita olisi kiva. Koko olisi 98cm ja tytölle tulisi. Muuta toivetta ei olisi kuin että ei sitä perinteistä pinkkiä ja joku eläimen kuva. :)

  VastaaPoista
 49. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana :)

  Jos voittaisin paidan, niin pojalle 86 tai 104/110 tai 120. Värillä ei väliä, kunhan ei kokonaan sinistä ja kuvakin voi olla mitä tahansa muuta kuin traktori tms. 'työkone'.

  Jos onni osuisi lahjakortin muodossa, niin Royal-tuotteessa voisin piipahtaa.

  -RoRo-

  VastaaPoista
 50. kahdella arvalla mukana ja kuvatoiveena olisi koira tai möökö pojalle koossa 92cm. tokikin lahjakortitkin kelpaisivat ;)

  VastaaPoista
 51. Kahdella arvalla mukana. Lahjakortti kiinnostaa, mutta veikkaanpa myös, että 116-kokoinen dinosaurusaiheinen paita olisi Suuri Hitti. Dinosauruspaita voisi olla jotakuinkin unisex, niin menisi sitten järjestyksessä seuraavalle. Mutta tämä tulisi siis dinosauruksia ankarasti fanittavalle tytölle :)

  VastaaPoista
 52. Oi mikä arvonta!

  Ensisijainen toive 10/116 cm-kokoa oleva paita pojalle, joka rakastaa lohikäärmeitä, dinosauruksia ja kaikkea hurjaa. Paidan pohjaväri ei saisi olla tummansin.

  Olen kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 53. Hui, mitkä palkinnot! tätä ei voi jättää välii,siispä mukana yhdellä arvalla! Jos onni suosisi, haluaisin paidan koossa 104/110, ja applikointi voisi olla vaikkapa lehmä. Jos taas lahjakortin arvonnassa onni suosisi, Royal-tuotteen lahjakortti muuttaisi meille. :)

  Jennipenni

  VastaaPoista
 54. Kahdella arvalla mukana. :) T-paita olisi mieluinen koossa 132 cm ja (Disney)Prinsessa kuvalla. Toki ompelevana arvostaisin myös lahjakortteja.

  VastaaPoista
 55. Voi juku! Ilman muuta arvonnassa mukana kahdella arvalla. Paitaa mielin tytölle koossa 128cm, väritoiveena turkoosia, pinkkiä ja/tai vaaleanpunaista, mutta muutkin värit käyvät ja kuvana jokin kissamainen otus.

  Lahjakorttikin olisi kiva kumpaan tahansa putiikkiin, mutta paita ykköstoive.

  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 56. T-paitatoiveena olisi lego pirates aiheinen paita kokoa 110cm. Kahdella arvalla mukana. Ihanaa kesää Annika <3 !!
  t. Katja ja merirosvo-Rony

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukana.

  Jos voitto osuu kohdalle, niin toivon 92cm t-paitaa, tyttövärissä (ei kylläkään vaaleanpunaista, vaan mielellään jotain kirkasta kummallekin sopivaa) ja eläinaiheisella kuvalla.

  VastaaPoista
 58. Yksi arpa. Paita tytölle sopiva 134cm ja Badtz-maru hahmosta tykätään (Hello Kittystä). Lahjakortit on myös mukavia :-)

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla osallistun (olen lukijasi ja linkitin facebookkiin). Toiveena olisi t-paita tyttärelleni (134cm tavallista pidemmällä helmalla, tyttö on niin pitkäselkäinen)

  Tytön toive paidasta: "halluisin sellaisen kessäisen jossa olis perhosia ja kukkaketo. Värinä halluun valakosta, vaalian punasta ja vaalian vihiriää" ;D

  T:Hanna Kärkkäinen

  VastaaPoista
 60. Kiva idea!
  T-paitatoiveena on tyttömäinen pinkki apinapaita koossa 86cm.
  Kahdella arvalla mukana, koska tykkään jo molemmista sivuista valimiiksi :)

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla osallistun! Paita koossa 98/104 olisi ihana automiehelle, joka synttäreitään heinäkuussa viettää :) kuviona joku jännä auto vaikka kaivuri, betoniauto, Postimies Paten punainen postiauto tmv. vaikka jollain jännällä salataskulla/peräluukulla tmv. PAIDAN VÄRITOIVE: keltaita, mustaa, valkoista, harmaata, punaista, vihreää... kaikki oikeastaan käy kunhan ei oranssia tai sinistä pohjaa mielellään.
  Myös lahjakortit kumpi tahansa käyvät. Kiitos ihanasta arvonnasta ja kivaa kesää koko perheellenne .)

  VastaaPoista
 62. Yhdellä arvalla lahjakorttien arvonnassa. Olisi kiva päästä kesälomalla ompelemaan :D

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla ilman muuta mukana näin kivassa arvonnassa! :) Poika (110/116cm) tykkää leijonista, hevisauruksesta, autoista, dinosauruksista... Näitä kyllä riittää! Jätän tarkemman suunnittelun itse tekijälle. Toivottavasti onni kohtaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja piti sanomani vielä, että sellainen ihana vetoketjuluukkuapplikaatio olis huippu juttu, ne on niin kivoja! :) Ja kyllä minulle ompelunharrastajana lahjakorttikin käy paremmin kuin hyvin.

   Poista
 64. Hei, kahdella arvalla mukana :) Olen lukija ja linkitetty FB. Toiveena paidasta 116cm paita pojalle, pirtsakka kesäinen, joku ihana ihanista ideoistasi :)

  t.Sanna Ryhänen

  VastaaPoista
 65. Kahdella arvalla mukana.

  Jos T-paita sattuis mun arpaan niin iloisen värinen eläinaiheinen paita koossa 98/104 olisi toiveena :). Kangaslahjakortti kutkuttaisi yhtä ihanasti :D.

  VastaaPoista
 66. Kahdella mukana!
  T-paita olisi ihana - iloinen ja värikäs (punainen, keltainen, ruskea, turkoosi) (80)86cm kokoinen jossa olisi kaksi vaikka sarjakuvamaista koiraa, pystykorvainen ja vinttikoira, ei olisi ehkä parempaa paitaa olemassakaan! :)

  VastaaPoista
 67. Kahdella arvalla mukana, lukijana ja tykkäjänä facebookissa. Haluaisin voittaa kangaslahjakortit. Ihanaa aurinkoista kesää sulle!!! :)

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla mukana =) Meidän pojan ehdottomia lemppareita ovat lentokoneet ja lemppariväri vihreä ja turkoosi, joten noista jos paidan (110/116cm)saisi =) Kangaslahjakorttikin kyllä kelpaa =)

  VastaaPoista
 69. 128cm paita pojalle oranssi-vihreä kenties ja en osaa arvata millaisen kuvan poika haluais, merirosvoja ehkä...kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 70. Kahdella arvalla mukana (tykkään facebookissa sekä ikasyristä että royal - tuotteesta.) T-paita koossa 92/98, tytölle tulisi niin kuva voisi olla esim. hello kitty. :)

  VastaaPoista
 71. Yhdellä arvalla tavoittelen t-paitaa jossain iloisessa unisex-värissä koossa 98/104 cm ja applikaatio voisi olla joku kiva eläin esim. leijona, ankka, heppa, lehmä tms.. :)

  VastaaPoista
 72. Ihana kesä ja ihana kesäarvonta! Kahdella arvalla mukana, ja näin itsekin ompelevana lukijana taidan tällä kertaa mieluusti tavoitella lahjakorttia :)

  VastaaPoista
 73. Kahdella arvalla mukana. T-paita tytölle koossa 92, keltaisena, punaisena tai muussa pirteässä värissä olisi huippu!

  VastaaPoista
 74. Kaksi arpaa! T-paita saisi olla koossa 104cm ja tytölle, ideoinnin suhteen saisit täysin vapaat kädet. Kangaslahjakortti olisi aivan yhtä mieluinen!

  VastaaPoista
 75. Kaksi arpaa täällä :) T-paita koossa 98 pojalle, joka rrrrrakastaa autoja (ja hieman myös robotteja). Kelpaa kyllä ne lahjakortitkin :D

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla olen mukana ja minulle käy ihan kumpi voitto vaan lahjakortti tai paita. Paita toiveena olisi kettu ja koko 100 cm.

  VastaaPoista
 77. Yhdellä arvalla mukana lahjakorttia metsästämässä!

  VastaaPoista
 78. Kahdella arvalla mukana :) Kesäinen, pirtsakka paita 116 cm 5v pojalle olisi toiveissa :)Ossoot kyllä jonniin ihanan tehä.

  T. Sanna Ryhänen

  VastaaPoista
 79. Hienot arpajaiset! Olen mukana kahdella arvalla. Jos arpaonni suosii, niin toivoisin paitaa tytölle 134cm ja kuvana joku tyttö (esim Mansikkamarja) ja pinkki on aina varma valinta :)

  VastaaPoista
 80. Yhdellä mukana ja kummatkin voitot käyvät. Paitakokotoive olisi 110cm ja joku bambin tapainen. värillä ei väliä.

  VastaaPoista
 81. Arvalla mukana! Mieluusti t-paita kokoa 110cm pojalle, väreillä ja kuvalla ei väliä!
  - Sarppa

  VastaaPoista
 82. Yhdellä arvalla mukana :) Toiveissa pojalle sopiva t-paita koossa 92 cm. Eläinkuvalla, esim. lehmä voisi olla hauska. Värinä jotakin pirteää ja raikasta.

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla mukana! Tavoittelen mieluimmin jompaakumpaa lahjakorteista :)

  VastaaPoista
 84. Kahdella arvalla mukana. Joku ihana kesä öttiäinen, koossa 104cm ja pirteissä väreissä pojalle.

  VastaaPoista
 85. Yhdellä arvalla mukaan! 116cm paita kelpaisi poitsulle. Violetti, kitaran kuvalla. Tai voisi olla hurja käärmekin, kun nyt on kiinnostunut matelijoista:)

  VastaaPoista
 86. Ihanaa! Yhdellä arvalla mukana, ykköstoiveena 92cm paita typylle unisex-värissä ja ehkäpä applikointi jossa olisi tasku - ne on nyt suosikkeja. :)

  Ja hyvää kesän alkua!

  VastaaPoista
 87. WAU, mikä arvota!

  Kahdella arvalla mukana! Jos t-paitavoitto osuu kohdalle, niin 110 cm paita 4-vuotiaalle tytölle, joka ei ole vieläkään prinsessaiässä olisi toiveena, eli jotain reipasta, mutta tyttömäistä silti. Mutta en pety lahjakorttivoitostakaan...

  VastaaPoista
 88. Kahdella arvalla mukana! 122cm vihreäpohjainen t-paita pojalle olisi mieluinen!

  VastaaPoista
 89. Arvonassa mukana! kumpikin palkinto käy, T-paita toive olis pojalle 92cm ja sellainen kilpa-autoileva nalle kuva! :)

  T:Memmu

  VastaaPoista
 90. Mahtava arvonta! 98 olisi paidan koko, väri esim. vihreä tai ruskea, kuvana joku reipashenkinen eläin.

  Neelalee

  VastaaPoista
 91. Mukana kahdella arvalla. Molemmat voitot käy. Jos osuu t-paita kohdalleni niin kuopus pojalle olisi mukava saada turkoosi-limenvihreä, koko 86cm ja kuvassa voisi olla mustekala.

  VastaaPoista
 92. Minulle kelpaisi tietenkin mikä vain palkinnoista. Arpaonnen suosiessa tahtoisin 86cm paidan pingviinin kuvalla! Jotain tyttömäistä väristystä vieläpä :)

  VastaaPoista
 93. Olisipa ihana voittaa meidän kouluunlähtevälle pupufanille paita, jossa olisi mieluusti pitkäkarvaisen pupun kuva (tuota pupua kun ei oikeasti voida meille hommata, kun muut ovat allergisia :(). Väritoive olisi tytön suosikki eli vaaleanpunainen (tai äitin suosikki valkoinen), koko 128cm.

  T. Hanna

  VastaaPoista
 94. Mukana kahdella arvalla. Meillä olisi toiveissa myös isompi t-paita 134 cm, väreinä vihreää, turkoosi ja punainen ovat meidän pojan mieleen. Kuvatoivetta ei erityisesti ole eli jos onni suosii niin osaat varmasti keksiä jotain upeaa ekaluokalle menevälle pojalle <3

  VastaaPoista
 95. Kahdella arvalla mukana! (http://raitapaituli.blogspot.fi/) Toivoisin tyttömäistä paitaa koossa 98. Raikkaat värit ja ennemmin vaaleat kuin tosi tummat värit kiinnostavat, kuvatoivetta ei niinkään ole.

  VastaaPoista
 96. Mukana kahdella arvalla! Ja kiitos ihanasta blogista! Tytölle taiteellisella vapaudella toteutettu teeppari koossa 98. :)

  VastaaPoista
 97. Arvonnassa mukana kahdella arvalla. 98cm unisex-paita olisi kiva (ensin tulee pojan käyttöön, sitten tytön). Annan taiteilijalle vapaat kädet, koska rakastan kaikkia Ruttu-Nutun otuksia, olentoja ja härveleitä.

  VastaaPoista
 98. Kahdella arvalla mukana, molempi palkinto parempi. Tytölle turkoosia koko 104 ja aihe vapaa kaikki käsistäsi lähtevä näytää aina älyhyvältä!

  T.Anu

  VastaaPoista
 99. 80-senttiselle pikkuapinalle reipasraikas apinapaita :)

  VastaaPoista
 100. 2arvalla mukana :) Jos voitan niin paidan tytölle 110cm, tykkää pikkumyystä.

  VastaaPoista
 101. 2 arvalla mukana (lukija, facebook jako + molempien tykkäys facebookissa:)
  Minulle kelpaa niin t-paita kuin kangaslahjakortit, molemmat olisivat mieluisat :)
  Jos onni suosii t-paita arvonnassa niin haluaisin vihreän koossa 92cm ja joku auton kuva:)

  VastaaPoista
 102. Kahdella arvalla mukana. Pikkuiselle miehen alulla 98cm paita ja kuva-aiheena voisi olla apina,sammakko tai pöllö.

  -Päky-

  VastaaPoista
 103. Kahdella arvalla mukana.. Ikasyrin lahjakortti kiinnostais... Piia

  VastaaPoista
 104. Ihana arvonta!!
  Kahdella mukaan, linkitän kuvan blogiin =)
  Hmmm... koko 98 cm, vihreä ja iloinen dinosaurus =)
  Mukavaa kesää!!

  VastaaPoista
 105. Kahdella arvalla mukana.
  T-paidan meidän apinanpoikaselle mahdollisella voitolla lunastaisin.
  Koko 104cm ja toiveena jotakin raidallista/ pallollokuviollista mahdollisesti keltaista. Kuvatoiveena apinanpoikaselle apinaa :)

  VastaaPoista
 106. Mukana kahdella arvalla!

  Paitatoiveeni olisi tytölle sopiva sininen tai harmaa t-paita, koossa 110. Kuvion suhteen ei toiveita, muuta kuin että on tytölle sopiva. :)

  Ihana arvonta.

  VastaaPoista
 107. Mä lähden yhdellä arvalla tavoittelemaan tuota paitaa koossa 110-116.
  Mulle ei missään nimessä kankaita! ;D

  Applikointi saisi olla samantyylinen kuin sun tässä postauksessa:
  http://ruttu-nuttu.blogspot.fi/2012/03/suviset-sarjakuvasankarit.html
  Ihastuin noihin kovasti! =)

  VastaaPoista
 108. Kahdella arvalla mukana :) Kaikki palkinnot kiinnostaa, paita ois kokoa 80/86! Ja pojalle, muuten luotan kyllä sinun makuun :)

  VastaaPoista
 109. Kahdella arvalla minäkin mukaan. Ja mikä tahansa palkinnoista olisi mieleinen. Tekisitköhän paitaa aikuisten koossa?

  VastaaPoista
 110. Mukana arvonnoissa. Kaikki voitot kelpaisivat. Paita voisi olla 92 cm prinsessalle sopiva.

  Piia K

  VastaaPoista
 111. Yhdellä arvalla mukana ja paita sais olla kokoa 122/128 ja pojalle.
  Traktori olis kiva.

  VastaaPoista
 112. Kahdella arvalla mukana. Jos paita osuu kohdalle niin pojalle 110/116 ja aplikoinniksi vaikka vesilisko :) Myös lahjakorttivoitto kelpaa tänne :)

  VastaaPoista
 113. Huippu arvonta.
  Kahdella arvalla mukana (fb fanina sekä Royal-tuotteessa että Ikasyrilla).
  Kaikki palkinnot kiinnostaa.
  T-paida jos voittaisin niin toivoisin, iloisen väristä paitaa eskariin lähtevälle vauhdillaalle tyttärelle kokoa 122.

  T:Elsa

  VastaaPoista
 114. Miekin olen mukana kahdella arvalla! Meidän kuopukselle, Viljalle, sopisi sellainen taiteellisen tilkkumaisesti toteutettu sydänpaita. Onhan hänenkin sydäntään leikattu ja ommeltu moneen kertaan! Koko voisi olla 92-100 cm, menisi sitten pitempään päälle. Aluksi kolttuna ja lopulta napapaitana :)
  Kaikkea hyvää, Noora

  VastaaPoista
 115. Yhdellä arvalla mukana, ja pojalle paita olisi kokoa 98 cm. Myös lahjakortit kelpaavat :)

  VastaaPoista
 116. Pinkki t-paita apinan kuvalla kokoa 146 :)

  VastaaPoista
 117. Mukana kahdella arvalla. Pojalle paita vihrean savyssa ja apina aplikaatiolla. Koko saisi olla 98cm

  VastaaPoista
 118. Mukana kahdella arvalla! Toiveissa paita tytölle koossa 128cm, väri leijonankeltainen tai ruohonvihreä ja kuva pöllö tai maatuska. Olet tartuttanut minuunkin ompelukärpäsen ja Ikasyr ja Royal-tuote ovat tulleet tutuiksi :)
  T. Laura

  VastaaPoista
 119. Kahdella arvalla mukana :) Kaikki lahjat kelpaavat. Jos paita voitto osuu kohdalle niin se tulisi tytölle ja kokona voisi olla 92cm.

  VastaaPoista
 120. Mukana kahdella arvalla. Paidassa sopisi 110cm koko Gormiteista ja muista örkeistä tykkäävälle pojalle. Molemmat kangasarvonnat myös kiinnostavat. :)

  VastaaPoista
 121. Mukana kahdella arvalla :) koko voisi olla 92 ja ei ole väri- tai kuvatoivetta. olen tykännyt kaikista sun tähän asti tekemistä paidoista :) mutta pojalle tulisi.

  VastaaPoista
 122. Yhdellä arvalla mukana. Lapsia on useita mutta t-paitoja tarvitsis ehkä eniten tuo meidän 110cm käyttävä tyttö. Väritoiveita ei ole eikä kuvatoiveitakaan, en ole yhtään semmosta tekelettä nähnyt sun tekemänä josta en pitäisi joten luotan, että mikäli voitto tulee meille niin osaat tehdä mieluisen :)

  VastaaPoista
 123. 2 arvalla mukana. Face-tykkäykset ja lukija :) Mieluisin olisi lahjakortti, mutta jos paita voittona koko olisi 128 pojalle, paidan saat itse suunnitella ja värimaailman myös. Poika tykkää legoista, niistä ehkä joku kuva tms. :D

  VastaaPoista
 124. Arvalla mukaan onnea koettamaan! :)

  Jos paita-voitto kohdalleni osuu, ottaisin mieluusti pojalleni valkoinen/beige/ruskea-sävyisen paidan (koossa 104cm), jossa kuvana komeilisi Autot-elokuvan Martti :) (Kyseinen vanha ruostunut auto on poikani suuri suosikki!)

  VastaaPoista
 125. Kahdella arvalla mukana (lukija + fb:ssä linkitin tänne).

  Mieluusti ottaisin lahjakortin, mutta siun ompelukset on kyllä sellasia taideteoksia, jotta sellasenkin kelpuuttaisin. Neidolle kokoon 98 ja värit ja kuvat saa olla täysin taiteilijan omien ideoiden mukainen ;) me olemme kaikkivaatteisia ;)

  VastaaPoista
 126. Kahdella arvalla mukana. Pojalle paita kokoa 74 värillä ei niin väliä, kaikki paidat ovat tosi ihania :)

  -Sanna-

  VastaaPoista
 127. Jos voitto osuisi kohdalle, väritoiveena olisi punainen 104 kokoinen t-paita ja koiran kuvalla varustettuna :) Linkitetty myös Facebookiin, joten kahdella arvalla ollaan ilmeisesti silloin mukana :)

  VastaaPoista
 128. Ihanaa!

  Jos voittaisin, toivoisin esiteini-tytölleni paitaa manga-tytön kuvalla, kokona varmaan saa olla 140+.

  Kahdella arvalla (lukijana ja FB).

  VastaaPoista
 129. Kahdella arvalla mukana ! eniten kiinnostaa kangas-lahjakortti, mutta myös t-paita kelpaa iloisella sammakko-kuvalla =) paita tulis tytölle koossa 98cm ja joku ihanan raikas vihreä tai turkoosi sais olla väri =)

  VastaaPoista
 130. Mukana yhdella arvalla, t-paita saa olla ihan mitä kokoa vain rajoissa 86-128 cm, ihan mitä vain ihan Sun mielen ja maun mukaan!

  VastaaPoista
 131. Yhdellä mukana jännässä arvonnassa! T-paitatoiveena keltaisella, ruskeella tai vihreellä pohjalla joku auto, ehkä mieluiten hälytysajoneuvo koossa 104. :)

  VastaaPoista
 132. yhdellä arvalla mukana. Kangaslahjakortti kiinnostaa enempi. Jos paitavoitto osuu kohdalle niin toivon 110cm rakennusaiheinen paita. Väri turkoosi.
  -Linkki-

  VastaaPoista
 133. oih!!! kahdella arvalla mukana kun kuulun sekä ikasyrin sivujen tykkääjiin kuin royal-tuotteenkin tykkääjiin :)

  sitten onkin vaikeampaa päättää minkä haluaisin voittaa... kun kutkuttaisi tuo sinun tekemä paitakin niin kauheasti... toisaalta ompelen itsekin, mutta onhan noita kankaita tuolla kellarissa jo, mutta aitoa ehtaa Ruttunuttua ei ole! eli jospa se paita olisi mieluisin kuitenkin... koossa 104 ja auton kuvalla meidän autofani tytölle (tahi norsukin käy (tai kilppari tai oktonautit, tai mäyrä tai... ;)) jos auto tuntuu tylsältä, mutta ei liian "tyttömäistä" tuolle mein rasavillille plikalle :D) ja värinä vihreä tahi turkoosi... tahi punainen ehkäpä... mutta EI pinkki! :D hui apua! kunpa sitä kerrankin voittaisi!!! (kelpaa ne lahjakortitkin tietty...)

  VastaaPoista
 134. Kahdella arvalla mukana, 110cm paita pojalle kiinnostais jollain poliisi- tai paloauton/-miehen kuvalla tms poikamaista, ja toki myös lahjakortit kelpais!! ;)

  VastaaPoista
 135. Mukalla yhdellä arvalla. Mikä tahansa sinun tekemä ihanuus olisi huippu, mutta poika (152cm) haaveilis varmaan jostain Super-Mario aiheisesta paidasta. Myös kangaspalkinto kelpais tänne =)

  VastaaPoista
 136. Mukalla yhdellä arvalla. Mikä tahansa sinun tekemä ihanuus olisi huippu, mutta poika (152cm) haaveilis varmaan jostain Super-Mario aiheisesta paidasta. Myös kangaspalkinto kelpais tänne =)

  VastaaPoista
 137. Kahdella arvalla mukaan :) toiveena olisi paita pojalle (Onni) ja koko 110. Väri vois olla turkoosi tai kiva vihreä tai ei kai oo niin väliä, kun noi on kaikki niin ihania! Onni tykkää autoista, dublo-legoista ja eläimistä

  VastaaPoista
 138. Oijoi, jos tänä vuonna lykästäisi... *pitää peukkuja* Kahdella arvalla mukaan, tytölle teeppari kokoa 122 cm. Mielellään jotain vaaleanpunaista tai muuta vaaleaa ja kuvana jotain prinsessaista tai muuta tyttömäistä :)

  VastaaPoista
 139. Yhdellä arvalla mukana, 92/98 poikaväreissä ja meillä autot, mopot ja jääkiekko aivan POP :)

  Nimimerkillä Piitsu :)

  VastaaPoista
 140. Kahdella arvalla mukaan arvontaan :) Meille kelpaisi mikä tahansa ihana luova toteutuksesi <3 Ainoana toiveena olisi värikkyys ja lapsekkuus :) Ja koko saisi olla niin, että se passaisi joko 80 cm pojalle tai 116 cm tytölle.

  VastaaPoista
 141. Onpas upeat palkinnot! Kahdella arvalla lähden palkintoja tavoittelemaan. Laitoin arvontakuvan linkin kera blogiini (http://nuppuneula.blogspot.fi/) Teeppari ois ihana, mutta kangaslahjakortit kelpaavat myös hyvin, koska ompelua harrastan itsekin. Teepparin koko ois 116, väriksi ja kuva-aiheeksi käy mikä tahansa unisex-juttu. (Paita pääsisi ensin pojalle ja myöhemmin sitten tytölle.) Peukut ja varpaat pystyyn, että onni suosisi! :)

  VastaaPoista
 142. Kahdella arvalla mukana. T-paita pojalle, koko 92-98cm, kaiken muun jätän taiteilijan päätettäväksi. :)

  VastaaPoista
 143. Yhdellä arvalla mukana ja lahjakortti olisi mieluinen :)

  VastaaPoista
 144. kahdella arvalla mukana... pojalle 116/122 ja joku traktori/rekka/auto ois mielúinen!!!

  VastaaPoista
 145. Yhdellä arvalla mukaan ja tavoittelen tytölle t-paitaa kokoa 98cm. Pupu olisi kiva kuva. Lahjakortti myös käy hyvin.

  VastaaPoista
 146. Kahdella arvalla mukana.
  T-paita koossa ~110cm tytölle. Oranssi on nounou mutta muut värit käy ja kuvana mieluiten kitara !

  VastaaPoista
 147. Kahdella arvalla mukana, mieluisia kaikki palkinnot. Paita jos osuu kohdalle, niin silloin koko 98 cm, väri voipi olla oranssin sävyinen tai sitten ei, ja kuviona joku nelivuotiaalle kossille mieluinen örrimöykky.

  VastaaPoista
 148. Kahdella arvalla mukana ja pojalle 92cm raikas vihreä tai keltainen olisi väritoive

  VastaaPoista
 149. Kahdella arvalla mukana. Toivoisin tytölle T-paidan koossa 128cm. Värin saisit sinä päättää, mutta kuvana voisi olla pupu, kissa tai prinsessa.

  VastaaPoista
 150. Hienot palkinnot!! Kaikki kelpaa. Jos sattuisin teepparin voittamaan niin kokoa 110cm ja maatalon pojalle jotain hauskaa kuvaksi, traktori, vasikka ja vaikka vähän kukkia kun kovasti äidille on taas voikukkia kerätty;d (mielelläni voisin myös ostaa isommalle veljekselle (130cm)samanlaisen jos ennättäisit tehdä niin olisi pojat enemmän kuin onnellisia;d)

  Toivotaan että kerran kymmenessä vuodessa kohdalle osuva arpajaisvoitti tällä kertaa osusi!!

  -anne-

  VastaaPoista
 151. Yhdellä arvalla mukana ja t-paita kokoa 110cm. Oranssi ois mieluisin väri, mutta muutkin tyttövärit käy. Raidallisuus plussaa. Kuvaksi vihreä lisko.

  VastaaPoista
 152. Melko arpaonni saapi olla että tästä joukosta kohdalle osuu. ;) Mutta jos näin onnekkaasti käy, niin turkoosia raitaa koossa 110 suurinpiirtein. Kuva on vaikeampi valinta, ehkäpä joku hämähäkin taikka koppiksen tyylinen juttu voisi olla kiva. Möröt on kyllä myös aina jees. Niin taikka sitten lepakko tms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niin siis kahdella arvalla osallistun, linkitin tämän faceen myös. Angry Birds-hahmo olis kyllä myöskin kiva paidan aihe...

   Poista
 153. Kahdella arvalla mukana.

  Paidan koko 122cm. Väritoiveena oranssi, jossa jokin lego-aiheinen kuva.

  VastaaPoista
 154. Kahdella arvalla mukaan, vaikka taisin just käyttää loppuelämäni arpaonnet... ;D
  Palkintona kiinnostaa sekä lahjakortti, että T-paita.
  T-paita toiveena olisi koossa 128, ruskeana jollain lintukuvalla (tyttö huutelee tuossa, että Angry Bird!!) =D

  VastaaPoista
 155. Ihanaa! Osallistun arvontaan. Jos onnetar suosii, paitaa toivon koossa 92, ehkäpä jotain retroväreissä ja vaikkapa pöllökuvalla :) Kahdella arvalla olen mukana!

  VastaaPoista
 156. Yhdellä arvalla hyppään mukaan! Koko olisi jotain 104-110 paikkeilla, joku tytölle sopiva rock-paita olisi aivan ylisiisti, vaikka tähti- tai pääkallokuviolla. Värinä jotain mustaa, pinkkiä tai violettia.

  VastaaPoista
 157. Kahdella arvalla mukana! Jos onni potkaisee, toiveissa olisi 98 cm vaaleansininen tai vihreä paita ja kuvana iki-ihana myyrä.

  VastaaPoista
 158. Kahdella arvalla mukana ja kaikki palkinnot kiinnostaa! Palkintopaita vois olla kokoa 128cm, tytölle jotain "coolia" ja värinä vaikka turkoosi...

  VastaaPoista
 159. Mukana kahdella arvalla :) 80cm paita, ehkä joku vihreällä pohjalla oleva kuva. Osaat tehdä niin hienoja, joten antasin sulle täydet vapaudet kuvan suunnitteluun.

  VastaaPoista
 160. Kahdella arvalla mukaan! Jos olisin onnetarten suosikki paidaksi toivoisin tyttömäistä ja kesäistä t-paitaa koossa 92.

  VastaaPoista
 161. Yksi arpa. Koko 80 pienelle pojalle. :)

  VastaaPoista
 162. Kahdella arvalla mukana. Poika 110 cm pitää autoista

  VastaaPoista
 163. Kahdella arvalla mukana. Poika 110 cm pitää autoista

  VastaaPoista
 164. Yhdellä arvalla mukana. 122cm pojalle sopiva paita:)

  Marjo

  VastaaPoista
 165. Yksi arpa. 104 kokoinen peppi pitkätossu paita ois loistava!

  VastaaPoista
 166. Ehdottomasti mukana, yhdellä arvalla =)
  Toive olisi 92 cm pojalle sopiva paita, kuvalla ei niin väliä koska kaikki tekemäsi ovat ihania. Lentokoneet tuota poikaa kyllä kiinnostaa kovasti :-)

  VastaaPoista
 167. Kahdella arvalla mukaan täältäkin! Vanhimmalle voisin haluta mustavalkoraidallisen paidan missä joku tosi värikäs kuva ja/tai tikkaukset tai resorit.. Poika tykkää kaikesta poikamaisesta kuten arvata saattaa! =) Koko olisi 104 cm. Tämä olis kyllä mahtavaa voittaa.. Unelmiahan saa olla!? :D

  VastaaPoista
 168. Hei. Ihanaa, peukut taas pystyyn!
  Mukana kahdella arvalla, laitoin jo linkin blogiini :)
  Sammakko kuvana on kesto-toivomukseni ja aikuisen paita ;) koko L, taustavärinä vaikka jotain oranssi-valkeaa... tai muuta kivaa!

  VastaaPoista
 169. Mukana kahdella arvalla. Tyttö 122cm rakastaa keijuja, prinsessoita ja koiria :)

  VastaaPoista
 170. Kahdella arvalla osallistun;) Toiveissa mielellään lahjakortti, mutta en pahastu ihanasta T-paidastakaan!:D

  Värimaailma "tyttömäinen" - kuvana joku My Little Pony tyylinen -poni;) Kokoa saisi paidalla olla sen 104cm.

  Tykkään Royal-Tuotteesta ja Ikasyrista Facebookissa:)

  VastaaPoista
 171. Yhdellä arvalla mukana ja paidan haltijaksi tulisi tyttöpuolinen "vaahteranmäen eemeli" kokoa 122. Paitasi ovat niin hurmaavia, että jätän luovan toteutuksin täysin sinun käsiisi.

  Aurinkoista kesää toivottelee Taina Joensuusta

  VastaaPoista
 172. Hello! A T-shirt by ruttu nuttu, that's a great gift! You've got so many great ideas, I can't say which one is my favorite. But my sons (104 cm) favorite cuddly toy is a frog, so he might prefer a frog design. And I think a zipper would make it unique! No wishes about the colour.
  I am already a follower and of course I copy your raffle picture!
  yours, Kate

  VastaaPoista
 173. Mukana kahdella arvalla. T-paidan tytölle koossa 128 tai 140 valitsisin.

  VastaaPoista
 174. Kahdella arvalla mukaan! Tykätty molemmista fb:ssa ja linkitetty arvonta fb:iin.

  Paita sais olla kokoa 122, mutta kuvasta en osaa kyllä sanoa, joku joka menee sekä tytölle että pojalle. Ja paidan värikin niin että sopii sekä tytölle että pojalle. Ja lahjakortitkin kelpais mainiosti... :)

  VastaaPoista
 175. Kahdella arvalla mukana. Ja jos paita-arpa osuu kohdalle niin koko 110 ja pojalle sopiva, taiteellisella vapaudella.

  VastaaPoista
 176. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan kiitos.
  Palkinnoksi kiinnostaa sekä lahjakortti että valmis paita. Paita saisi olla koululaispojalle sopiva ja kokoa 140. Jotain robottia, avaruusteemaa, legoteemaa.

  VastaaPoista
 177. Kaksi arpaa.
  Paita toiveena 110/116cm ja 4-vuotiaalle pojalle sopivalla kuvalla. :)

  VastaaPoista
 178. hei. mukana yhdellä arvalla. paita kokoa 110cm ja väri violetti/pinkki kuvana toimisi yksisarvinen :) tanja04@jippii.fi

  TaNNja

  VastaaPoista
 179. Yksi arpa. T-paita pojalle 110cm. Kuva voisi olla apina tai sammakko. Värillä ei väliä.

  VastaaPoista
 180. 122-128 teeppari aiheena sateenkaari ja keiju :) tyttö rakastaa näitä ylikaiken, pohjaväri voisi olla violetti tai turkoosi.

  tykätty sekä ikasyrin, että royal tuotteen sivusta ja linkitetty omaan blogiin :) kaksiko arpaa nämä sitten poikii :)

  VastaaPoista
 181. kaksi arpaa kangaslahjakortti olisi mieluinen ja jos puseroo pukkaa niin koko 116cm ja pojalle:)

  VastaaPoista
 182. Kahdella arvalla mukana!
  Yksi tuleva dino-Dan arvostaisi kovasti dinopaitaa koossa 116 cm. Keltainen voisi olla kiva, myös sininen kuuluu suosikkeihin.
  Lahjakortistakaan ei olisi haittaa...
  Mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 183. Kahdella arvalla mukana! Mieluiten lahjakortti kangaskauppaan, vaikka kyllä kelpaisi taidokkaat paitasikin. Pojalle ja koko 110. MOnsterit lähellä hänen sydäntään!

  VastaaPoista
 184. Kahdella arvalla mukana. Tytölle t-paita kokoa 92, ja mielellään joku eläin (esim. leppäkerttu tai kissa). Tytön lempiväri on punainen, joten olisi kiva, jos sitä olisi paidan värissä tai kuvassa.

  Innokkaana ompelijana ilahtuisin myös lahjakortista :)

  VastaaPoista
 185. Kahdella arvalla mukana. Pojalle paita koossa 92 cm ja applikointina joku kulkuväline :) Lahjakortti olisi kyllä tosi kiva :)

  VastaaPoista
 186. Yhdellä arvalla mukana, koko 92 tytölle ja kissan kuvalla väri ei vaaleanpunainen eikä pastelli, muuten vapaat kädet. :)

  Olisin ollut kahdella mukana mutta facebook ei suostunut linkittämään! Joku ryökäle oli klikannut linkin spämmiksi!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Milla, mie huomasin saman kun koetin laittaa linkkiä omalle seinälleni. En ole tiennytkään, että niin voi tehdä. Kurjaa!

   Poista
 187. yhdellä voittaja-arvalla mukana!:D t-paita koossa 86 tytölle. keltaista ja/tai metsänvihreetä, oranssia vois olla ja joku eläinhahmo aplikoituna. Lahjakorttikin kelpaisi.:)

  MarttaP

  VastaaPoista
 188. Yhdellä arvalla mukaan! Ihana arvonta! T-paitaa toivoisin pojalleni (122/128cm). Väritoiveena turkoosi/harmaa (voi olla muitakin värejä) ja kuvaksi kyllä käy ihan mikä vaan (eläinkuvat supersöpöjä, esim. delfiini, merihevonen, susi...). Toivottavasti arpaonni suosisi!

  VastaaPoista
 189. Kahdella arvalla kilpaillaan :) Toinen lapseni on poika, vaatekokona 110 cm, toinen on tyttö kokona 86 cm. Jos onni suosii, annan tekijälle vapauden valita kummalle haluaa paidan ommella :) Pojalle mieluusti raikasta väriä, turkoosia, limenvihreää, keltaista tms. Aihepiirinä voisi olla esim. autot, dinot, veneet, hevoset tai koirat. Tytölle mieluusti pinkkiä, vaaleanpunaista, violettia ym. tyttömäistä. Kuva-aiheena esim. pupu, hevonen, perhonen, muumit, keiju tai ankka. Taiteellinen vapaus on tietysti sallittu :)
  Terv. Emmi

  VastaaPoista
 190. Kahdell aarvalla mukana ja 140cm paita tytölle. Lime tai turkoosi ois kiva paidan väri ja kuvioksi heppa, panda, pupu, auringonkukka tai jotain ;)

  VastaaPoista
 191. Kahdella arvalla, 98cm paita tytölle. Kaikki käy, kaikki sinun tekemät on ihania :)!

  VastaaPoista
 192. Kahdella arvalla mukana. T-paita koossa 110cm jollain eläinaiheella. Ensin pojalle, sitten pikkusiskolle jos ei ole puhki pidetty :) Väreiksi käy kaikki paitsi vaaleanpunainen ja tummansininen, unisex-värit (oranssi, keltainen, lime, ruskea, turkoosi) parhaita.

  VastaaPoista
 193. Minä lähden mukaan arvontaan kahdella (2) arvalla. Ja jos onni minua suosii, niin toivoisin t-paitaa itselleni, koko 46, rintavahko :)) Tykkään iloisista tunikapaidoistasi, ja turkoosi, violetti sekä fuksia ovat minulle mieleisiä värejä farkun ja mustan lisäksi. Kirjailuissa tykkään niin slaavilaisista jutuista, kuin perhosista sekä kukistakin. Toisaalta ruttu-nutun iloiset ja humoristiset, erilaiset kurkkaavat eläimet ja ötökät ovat myös kovasti mieleeni. Joten vapaat kädet soisin taiteilijalle, ja kaikesta ilahtuisin :)

  VastaaPoista
 194. Kahdella arvalla mukana. Poika 86/92 kokoinen ja suosikkiasioita mulla/meillä vihreä, ruskea, ketut ja kitarat. Itsekin ompelen, mutta taidot ei vielä riitä vetoketjuluukkuihin tai ulkoneviin osiin, joten ne olisivat kivoja. Kaikki käy, sun työt inspiroi mua valtavasti!

  VastaaPoista
 195. Yksi arpa - aihe voisi olla sirkus -pojalle kaikki värit käyvät -koko 110/116.

  Kiitos ihanasta blogista - jaksat aina ilahduttaa! ;-)
  Carita

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.