torstai 2. kesäkuuta 2011

Arvonta! Raffle!
Nyt alkaa RuttuNutussa ARVONTA. Arvonta on tarkoitettu kaikille RuttuNutun Lukijapaneelissa oleville henkilöille sekä sinne arvonnan aikana liittyville. Osallistumisaika alkaa tänään ja kestää 1.7. asti. Lupaan ommella arvonnan voittajalle T-paidan pyydetyssä koossa ja applikoida siihen toivotun kuvan. (Pidän itselläni taiteellisen vapauden ideoinnin ja toteutuksen suhteen.)

Arvonnan ohjeet
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ja kertomalla viestissäsi paidan kuva- ja väritoiveen, sekä minkä kokoisen T-paidan haluaisit saada!
Kopioimalla blogiisi yllä olevan kuvan sekä linkin RuttuNutun sivuille, voit lunastaa itsellesi toisenkin lipun arvontaan. Ilmoita kommentissasi montako lippua sinulle kuuluu.

Onnea kaikille osallistujille!

***
Hi.
RuttuNuttu's RAFFLE is about to start. The raffle is meant for everyone who is already a member of RuttuNuttu's reader panel, and those who join the panel during the competition. The raffle starts today, and lasts until July 1st. For the lucky winner I will sew a t-shirt in the size of their choosing, and applique the desired figure to it. (I will hold all rights to artistic freedom as far as the idea and execution go)

Instructions
You can participate in the raffle by commenting on this thread. Remember to include what kind of a t-shirt you would like to have; size, colour, and of course the desired image or figure.
By copying the picture above to your blog you can claim another vote for the raffle. When you comment this thread remember to state how many votes you have.

Good luck to all participants.

460 kommenttia:

 1. Jee, haluan ehdottomasti mukaan tähän ihanaan arvontaan! Palkintopaidassa näkisin mieluusti ritariaiheisen kuvan ja koko voisi olla 116cm. Aurinkoista kesää! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, unohdin mainita edellä että osallistun yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 3. Ekalle palkinto harvoin napsahtaa mutta yritetään kuitenkin:) Mä haluaisin tietty itselleni t-paidan ja mieluiten pöllön tai Myyrän kuvalla:) Mutta jos lapsista puhutaan niin pojalle koko 140 cm ja Hampaaton(se on se lohikäärme siitä elokuvasta?)! Mahtava arvonta, onnea kaikille tasapuolisesti!

  VastaaPoista
 4. WUhuu, ehdottomasti mukana yhdellä arvalla! :)

  Väri toiveina vihreä tai ruskea ja late lammas on meidän lasten suosikki, koko 110cm. :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Täällä uusi lukijasi. Mahdottoman ihana blogi ja haluan arvontaan mukaan! Tervetuloa myös romulyyli-blogia vilkaisemaan toivottelee Riitta Sinikka. ja vielä, IHANIA vaatteita!!

  VastaaPoista
 6. Minäkin osallistun! Paita olisi jokin mukavan kesäinen eli keltainen, oranssi tai vaaleanvihreä ja siinä olisi kiva nähdä oravia tai kirahveja :) Koko olisi varmaankin 98 tms. Pitää tarkistaa vielä siskolta että minkä kokoisia vaatteita siskon tyttöni käyttää ♥

  VastaaPoista
 7. vaikka kahdella, laitan linkin arjenhelmi-blogiini:)
  bambi koolla 74, tyttömäinen.
  värit saat itse valita, jos onni minua suosii:)

  VastaaPoista
 8. Mukaan ehdottomasti, jos onni potkis niin haluisin jotain vaaleeta pojalle koossa 104cm, jotain suloista, mutta pojalle käypää kuitenkin=) Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukaan! Paita tulisi pojalle ja olisi kokoa 104/110cm. Siinä voisi olla jonkun eläimen kuva. Loput saisit sinä päättää! :-)

  VastaaPoista
 10. Ihana arvonta :) Yhdellä arvalla mukaan. Ketut on meidän lemppareita, joten joku kettupaita olisi aika ihana, värillä ei ole väliä! Koossa 86/92.

  VastaaPoista
 11. Jo pitkään kateellisena ;) seuraillut aivan ihanaa blogiasi. Osallistun kahdella arvalla, eli linkkaan tänään myöhemmin.
  Oliskos aikuisten koko sallittu... Jos, ottaisin itselleni robo-aiheisen paidan koossa 36. Jos ei, ottaisin 2-vuotiaalle pojalle robo-paidan.
  Kiitokset piristävästä blogista!


  saara

  VastaaPoista
 12. Mukana ihanassa arvonnassa toiveella 92cm paita tytölle, kuva taiteilijan käsialaa. Kaikki eläinkuvat ovat lempikuvia:)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana!!!
  Paita tytölle koossa 86 cm. Väreinä punainen, keltainen, pinkki,lila... Tyttönalle olisi tosi kiva kuva: =)

  VastaaPoista
 14. Mukana yhdellä arvalla! 116cm mönkijäaiheinen paita ois just kuuminta hottia pojalleni ;O)

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana! Jotain söpöä ja tyttömäistä, koossa 104 cm. Eläinhahmot, etenkin puput, ainakin tyttöä kovasti viehättää :)

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana! Koko 122cm ja 110cm paidat pojille toiveessa. Isompi tykkä keltaisesta ja pienempi mopoista, vapaat kädet saat jos voitto osuu kohdalle;)

  VastaaPoista
 17. Uih, mukana yhdellä arvalla! 80cm barbapapa -paita (pojalle) olisi ihana! Väreistä esim. perusvärit sininen, punainen, keltainen ja vihreä kävisivät kivasti.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Toiveissa paita tytölle 86cm ja joku suloinen apina olisi ihana.

  VastaaPoista
 19. Erittäin toiveikkaana yhdellä arvalla mukana! Suosikkivaatteemme tekeleistäsi on tämä: http://2.bp.blogspot.com/_i2OH3dpsIaM/TLGq0rUc96I/AAAAAAAAA4w/cjcYVqKBUKk/s1600/myyr%C3%A43.jpg, joten jos siitä voisi jotain varioida. Tai sitten kitarapaita oli myös huippu! Tai jos tarkkoja ollaan niin kaikkihan sinun tekemäsi vaatteet ovat niin mahtavia,että mikä vaan käy! :D 92-kokoiselle pojalle olisi tulossa.

  VastaaPoista
 20. Linkkasin blogiini, eli mukana kahdella arvalla. :) Jos onni on myötä, niin kokoa 80cm tytölle paitaa, mielellään lilaa/pinkki. Kuva jäisi kokonaan vapaasti valittavaksi, mielellään jonkin eläinhahmon muodossa.

  VastaaPoista
 21. Yhden arvan lunastaisin myös ihanaan arvontaasi. Mahdollinen palkintopaita tulisi 98cm tytölle, jonka suosikkeja ovat erityisesti Muumit ja Pikku-Myy. Mutta värit ja kuvan saat itse päättää kaikki esittelemäsi vaatteet ovat kovin ihania ja taitosi yhdistellä värejä aivan kadehdittava.

  VastaaPoista
 22. Mukana! Tällähetkellä haluaisin heti tuollaisen edellisen postauksen apinapaidan, vaikka keltaisella tai oranssilla pohjalla ja koko 110cm.

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti mukana! Pojalle jotain koossa 98cm. Sininen, vihreä tai keltainen ..toiveena Badtz Marun kuva :) Jos voitto osuis kohdalle ni saat ite valkata paidan väri n :)

  VastaaPoista
 24. 959 lukijaa näyttää täl hetkel olevan ja varmasti tulee lisää arvonnan aikana, vautsi vau!!! Vaan onhan nää niin ihania nää sun ompelukset, eipä tuo ihme :)
  Yhdellä mukana, jos tuuri käy niin tyttömäistä pinkkiä 120cm koossa.

  VastaaPoista
 25. Wow! I'd love to win! I'd choose a t'shirt exactly the same as the one at the beginning of this post, the one with the appliqued fishes on white polka dot on blue background. Wish me luck!

  VastaaPoista
 26. Great!
  That's exactly the same blog candy I offered until last week (appliqué shirt in chosen size) - as applications are also MY favorite sewing thing. But I join yours WITH PLEASURE, as I really love your ideas!
  We would be happy about a t-shirt sized 134/140 with a lizard on it!
  I will put a link to your raffle on my blog as well.
  Best regards
  Anneliese

  VastaaPoista
 27. Oh! I forgot! I'd like it in a 5T size!

  VastaaPoista
 28. Mahtava arvonta, jossa tietenkin haluan olla mukana. Toiveena pojalle 128/134cm paita ahmalla tai ketulla, väritoiveena punaista, ruskeaa, mustaa tai oranssia tai sitten tytölle 116/122cm paita kissalla, väritoiveena pinkkiä, vaaleanpunaista tai punaista. :-)

  Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 29. Mukana yhdellä arvalla! Pojalle toivoisin paitaa koossa 98/104cm. Väreinä keltainen, harmaa, turkoosi... Poitsu on kovasti örkki, robotti, prätkä- ja kaivurifani, joten joku niistä olisi paidassa kiva. :)

  VastaaPoista
 30. Ehdottomasti mukana! Olemme pikku terminaattorin kanssa tässä 2 lipulla. Tekemäsi paidat on niin hienoja, että jos onniarpa osuu kohdalle niin toivomme jotain rock-henkistä, mutta myös kaikki eläinkunnan edustajien kuvat ovat erittäin mieluisia eli hyvin on vapaat kädet. Koko on 86 tai 90.

  VastaaPoista
 31. Arvontaan mukaan :) Itselle ois ihana saada jotain, kun pojalle tulee tehtyä paljon vaatteita :) -Outi

  VastaaPoista
 32. Jos saisin päättää että voittaisin yhden arvonnan, niin se olisi ehdottomasti tämä! Haluaisimme värikkään (unisex) paidan myyrän kuvalla :) Koko 116
  2 arvalla mukana!!

  VastaaPoista
 33. Great,
  Maybe i can try it from Germany?
  I Love your clothes, and my Son
  loves any car.
  So, if possible to try my luck, i'd Love to have a Shirz for my Mika in 98
  with a car, or Ansehung you like- i like all of Your ideas.

  Greetings Steffi

  VastaaPoista
 34. Ehdottomasti mukana huippuarvonnassa.
  Väritoiveena turkoosi/sininen-punainen-valkoinen ja kuvatoiveena kitara :) Kokona passeli olisi 98cm.

  VastaaPoista
 35. Ehdottomasti mukana! Jos onni suosii, niin jotain tyttömäistä 92 cm olisi toiveena.

  VastaaPoista
 36. Yhdellä arvalla lähden kokeilemaan (huonoa) onneani! =D Ottaisin mieluusti paidan kokoa 98 cm ja kuvatoiveena sählyä pelaava poika :) Väri, hmm...ehkä valkoinen, lila tai keltainen :)

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana.Ja koko 92 pojalle.Kuva saisi olla yllätys ;)

  VastaaPoista
 38. Ihana arvonta! Kahdella arvalla ehdottomasti messissä:) Toiveena meidän pojalle 116cm unisex-malli, niin menee sitten tytöllekin myöhemmin...

  VastaaPoista
 39. Ooh! Mäkin ehdottomasti mukaan! Koko olisi 92 ja kuvatoive kiva susi (ei siis mielellään mikään ärjyvä irvihammas :). Väreillä ei niin väliä, mutta pojalle sopiva. :)

  VastaaPoista
 40. Mukaan ihanaan arvontaan:) Kahdella arvolla mukana minäkin.
  Paita 6-vuotiaalle tytölle vapaalla aiheella olis hienoa voittaa;)

  VastaaPoista
 41. Yhdellä arvalla mukana ja toiveena pojalle koossa 110. Ja mieleisin aihe olisi liikennemerkit =)

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Ihanaa, pakko osallistua kun on noin upea palkinto! Meillä koko tällä hetkellä 92/98, ja kuva-aihe voisi olla esimerkiksi apina tai pöllö..:)

  VastaaPoista
 44. Vautsi, epätoivoisena minäkin, vaikka melkoisesti noita muitakin osallistujia jo alkumetreillä. Prinsessapaita 98 senttiselle toiveissa ja yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 45. Mukana ihanassa arvonnassa! Kahdella arvalla, lisäsin blogiini linkin ja kuvan :)

  Toiveena koon 110 lila/pinkki paita hevosella :)

  VastaaPoista
 46. Mukana! Toiveissa olisi saada apinapaita koossa 98 vaikka limenä tai turkoosina. :)

  VastaaPoista
 47. Ehdottomasti mukana! : ) Meille huippu olisi 98cm lime paita vaikka jollain hauskalla möröllä / otuksella

  VastaaPoista
 48. Mukana yhdellä arvalla! Sopiva koko olisi 110/116 cm, kaikki käy paitsi sininen ja violetti 8)

  VastaaPoista
 49. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla! Toiveissa ehkä jotakin apinaa tai kettua pojalle koossa 98cm. :)

  VastaaPoista
 50. Mukana yhdellä arvalla. Koko 86/92, poikamainen paita vaikkapa iloisilla sammakoilla.

  VastaaPoista
 51. Mukana yhdellä arvalla! :) Pojalle jotain värikästä koossa 116cm ja Myyrä-aiheinen kuva olisi kiva :)

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla mukana.Tekemäsi vaatteet ovat uskomattoman hienoja!:)

  VastaaPoista
 53. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla ja jos meille voitto osuu niin tytölle jotain rokkaavaa koossa 110 cm :)

  VastaaPoista
 54. Kahdella arvalla mukana. Jos vaikka isoimmalle pojulle noin 134/140cm paita. Väreinä jotain raikasta, vaikka keltaista tai limenvihreää. Super Mario taikka Luigi ois varmaan unelmista totta. =)

  VastaaPoista
 55. Mukana yhdellä arvalla ja suurella odotuksella. Voiton osuessa kohdalla toivoisin paitaa noin koossa 110 cm, väritys mahdollisimman "retroa" (lue; mitä oudompi / räikeämpi väri sen parempi), kuvituksessa luulisin, että joku eläin olisi mukavin juttu; siili, apina tai joku mielikuvituksen tuottama yhdistelty epäeläin.

  VastaaPoista
 56. Ehdottomasti mukana arvonnassa ja kahdella arvalla. =) Jos kerrankin onni suosisi minua niin paidan koko saisi olla 92 ja tytölle tulisi. Joku eläin olisi mukava, mutta jätän sinulle mahdollisuuden valita mikä eläin. =)

  VastaaPoista
 57. Hi Annika,

  I love your designs!
  My daughter and my son both love your black moster http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2011/01/varokaa-taalta-tulevat-hiimuinen-mooko.html.
  If I win I would like the monster in turquoise and the shirt in red so they can both wear it. Please Size 110.
  LoveXXX Eva

  VastaaPoista
 58. Jee, arvonta! Voi, kun onni suosisi... Yhdellä arvalla ollaan mukana ja meille haluttaisiin 110cm kokoinen paita vaikkapa Utelias Vilin tai Myyrän kuvalla (kuvan valinta on vaikeaa kun kaikki työsi ovat niin hienoja!). Pojan lempivärejä on punainen ja sininen, mutta kaikki värit käy, ottaen huomioon, että paitaa tulisi käyttämämään aikanaan myös pikkusisko :)

  VastaaPoista
 59. Moi!

  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, paitatoive ois mullakin edellisen postauksen kaltaista apinaa vaalealla pohjalla (pojalle) koossa 80 cm.

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukaan! Apina tai hirmuinen mörkö paita koko 110 cm :)

  VastaaPoista
 61. 0sallistun :) Yksi arpa, ruskeaa väriä ja vaikka pikkusammakoita (tai jotain muuta kivaa)! Kokona voitaisiin toivoa 86. retrojutuista tykätään täällä.

  Onpas osallistujia paljon! Mutta luotamme silti tuuriimme!

  VastaaPoista
 62. Yhdellä arvalla mukaan. Jos onni potkaisisi, niin kokona 134cm, värinä vihreää tai oranssia, kuvana jos ei Start Warsia niin jotain avaruusjuttua tai sitten hurja monsteri.

  VastaaPoista
 63. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa vihreäsävyistä paitaa ketun kuvalla. Kokona olisi 98 cm.

  VastaaPoista
 64. Yhdellä arvalla mukana! Jos onni suosii, niin jotain tyttömäistä koossa 104 cm. =)

  VastaaPoista
 65. Yksi arpa, katsellaan sitten koko ja väri jos voitan. :)

  VastaaPoista
 66. Yhdellä arvalla osallistun. Toiveena koko 110 ja jotain prinsessamaista :)

  VastaaPoista
 67. Kahdella arvalla mukana! (http://aguan.vuodatus.net)

  Toiveissa joku eläimen kuva, väreillä ei niin väliä. Saa olla hassu ja värikäs, eikä tarvitse olla "poikavärejä", vaikka paita pojalle tulisikin. Koko 92cm.

  VastaaPoista
 68. Hello Annika,

  i love your blog, you have wonderful ideas and the fabric are always very nice.
  I have a daugther her size is 110/116 or my son his size is 98.

  Greats from Austria
  Sabrina

  VastaaPoista
 69. Yhdellä arvalla mukana! Toiveena olis oranssi, keltainen, punainen tai vihreä paita 86-mittaselle ja 92-leveälle poikaselle. :D Kuvana vois olla vaikka apina tai lohikäärme tai lisko tai kettu tai oikeestaan mikä vain ompeluhetkellä inspiroi.

  VastaaPoista
 70. Yhdellä arvalla mukaan ja toiveena kummitytölle paita. Koko olisi vaikka 74-80cm ja värinä tietenkin pinkki! Kuvana veikeä apina! :)

  VastaaPoista
 71. Yksi arpa. 104 cm pikkurekkamiehelle paita, jossa rekka, kaivuri tai pyöräkuormaaja (tai vaikka nämä kaikki) :)

  VastaaPoista
 72. Mukana :)

  Ja heti tiesin mitä toivon jos voitan, eli jotain rumaa!!

  Hmm... vaatinee selitystä :-D Poikanen ei halua mitään muuta kuin ärjyviä dinoja ja hirviöitä, ja ne on hänen mielestään siis rumia, mutta ihania :-D

  VastaaPoista
 73. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Toiveena reipas kitara paita pojalle koossa 104/110cm.

  VastaaPoista
 74. Ihanaa =D
  Kahdella arvalla osallistuisin.
  Ja pojalle koossa 116, koneet on pop!

  VastaaPoista
 75. Mukana !!

  Ehdottomasti minulle itselleni paita, jossa olisi koira. Pidän siitä ompelemastasi paidasta, jossa koira on puoleksi takana ja puoleksi edessä. Tämä uusi hieno paita päällä olisi kiva mennä kesän näyttelyihin :) !!

  VastaaPoista
 76. Mahtavaa!mukana arvonnassa.

  Jos voittaisin, toivoisin jotakin iloista eläinpaitaa tytölle koossa 128cm..

  Ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 77. Ihana arvonta, minä toivoisin voittavani 100-senttisen työkaluaiheisen paidan.

  VastaaPoista
 78. Kahdella arvalla mukana. (http://sekametelisoppaaja.blogspot.com/)
  98cm tytölle, värillä ei väliä, tykkää kovasti mökkeilystä, kaloista ja kissoista :)

  VastaaPoista
 79. Arvonnassa mukana minäkin. Toivoisin tytölle 90cm leppäkerttupaidan. Tästä kilpailusta onkin saanut monta uutta ihanaa ideaa paidoille. =)

  VastaaPoista
 80. Yhdellä arvalla mukana! Ja joku violetinsävyinen paita koossa 80cm olis kiva, ja heitänpä kuvahommiin kunnon haasteen: kolmivarvaslaiskiainen pitäis saada :)

  VastaaPoista
 81. Yhdellä arvalla mukana ja toiveena olisi tytölle 140cm turkoosinsävyinen paita koirakuvalla. Kannatetaan tällaisia arvontoja!!!

  VastaaPoista
 82. Mukana kahdella :) Meillä tykätään kaikesta tyttömäisestä, vaaleanpunaisesta ja pinkistä, 104cm.

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla mukaan. Annan taitelijalle vapaat kädet tyttömäiseen koon 98cm luomukseen. Kaikki peukut ja varpaatkin pystössä odottelen onnen potkua tähän arvontaan:)

  VastaaPoista
 84. Pompsis! Mukana arvonnassa kahdella arvalla :)
  Annan sinulle ihan vapaat kädet, kunhan paita vain on poikamainen ja kokoa 120cm.
  Voi kun onni ois myöten...

  VastaaPoista
 85. Arvonnassa mukana kahdella arvalla!
  Toiveissa joko 122cm vihreäsävyinen robottiaiheinen paita pojalle tai 98/104cm pinkkisävyinen eläinhahmo tytölle ihan oman inspiraation mukaisesti...

  VastaaPoista
 86. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Jos voittaisin, toivoisin paitaa 128cm-koossa tytölle, esim. jokin polka dot-kuvioiselle pohjalle applikoitu perhonen voisi olla kiva! Ja värinä tietenkin vaaleanpunaista ja/tai pinkkiä! Sellaisia ei täällä näekään kovin usein, olisi kiva nähdä, miten toteuttaisit! :)

  VastaaPoista
 87. Pojalle kokoa 116cm, jotain hurjaa voisi keksiä, batmania tai spidermania :)
  Ja yksi arpa.

  VastaaPoista
 88. Hi, that's great! I would like to win as all the others who wrote before me... :) I would wish a shirt size 110/116 that can be worn by both, boys and girls (so my daughter can wear it first, and later my son... :) ).
  for the animal you applicate on, i would like to have a surprise because i love them all!

  VastaaPoista
 89. Mukana kahdella arvalla. 92cm paitaa kaivataan molemmille käypäisellä värillä, koska ensimmäinen käyttäjä on tyttö ja seuraava tulokas poika. Esim. turkoosi käy loistavasti tytönkin sinisiin silmiin. :) Näin ihania paitoja olis kiva käyttää molemmilla. Kettu tai ajokoira olis kivoja, mutta mjuutkin eläimet kyllä käy, kun maalla asutaan. :)

  VastaaPoista
 90. Ehdottomasti mukana! Olen lukenut blogiasi jo aiemmin, mutta nyt liityin tuohon lukijapaneeliinkin :) ...vaikka tähän taitaa osallistua sellainen määrä toiveikkaita, että tuskin osuu onni omalle kohdalle...

  Paita tulee pojalle, koko 92 tai isompi. Kuva-aiheista meillä on nyt kovasti ollut pinnalla mopot, mutta sun noi kaikki eläinhahmot on niin ihania, että ehkä joku eläin ajamassa mopoa olis just paras!

  Nyt vaan sormia ristiin ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
 91. Uujeaa! Ehdottomasti mukana kahdella arvalla.
  Jotain poikamaisen kivaa koossa 86cm, saat ihan vapaat kädet muuten :D

  VastaaPoista
 92. Mukana yhdellä arvalla. Punainen kettu- tai lehmäpaita koossa 92 cm olisi ihana.

  VastaaPoista
 93. Hi! I'd love a t-shirt, petrol blue with a guitar motif, size 110 cm. Two tickets for me.
  Happy June to you!
  S

  VastaaPoista
 94. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa uniikkia RuttuNuttua! Toiveena olisi tytön lempiväristä, eli vihreästä ja koiralla (se oli niitä ihan ekoja sanoja "hauva" toisella), kokona 92 ja Neiti on mallia hoikempaakin hoikempi :)
  (ps. Äiti ei tykkää pinkistä ;)

  VastaaPoista
 95. Tama osallistuu kanssa. Kokotoiveena 92cm, varitoiveena vihrean savyt ja kuvatoive apinat

  VastaaPoista
 96. Uusi lukija osallistuu yhdellä arvalla!
  Jos onni potkaisee niin toiveena paita pojalle koossa 104, aiheena robotti tai monsteri ;)

  VastaaPoista
 97. Mahtavaa, mukana ollaan yhdellä arvalla! Toiveena olisi t-paita Maija Mehiläisen kuvalla. Koko n.100cm. Täällä fanitetaan kovasti kyseistä hahmoa. Värillä ei ole väliä, mutta tytölle se tulisi :)

  VastaaPoista
 98. Yhdellä arvalla mukana. Kokotoive olisi n.130cm/134cm. Tuleva eskarilainen tykkää spidermanista, babukaneista, pokemoneista yms. ökkömönkiäisistä. Mitä rumempi, sen parempi. Eli jokin öttiäinen ulkoavaruudesta olisi jees, ei kuitenkaan liian lälly, ettei uskottavuus kärsi ;) Ja äiti tykkää reippaista väreistä!

  VastaaPoista
 99. Yhdellä arvalla mukaan ja koko voisi olla 116cm ja neiti rakastaa kaikkea prinsessajuttua, joten jokin prinsessa aihe olisi kiva :)

  VastaaPoista
 100. Kahdella arvalla. Pojalle monsteri aiheinen pusero kokoa 100cm. Värillä ei niin väliä. Äitiä kuitenkin kiehtoo ruskean, vihreän ja oranssin sävyt. :)

  VastaaPoista
 101. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 102. Mukana kahdella arvalla toiveilemassa 98-senttiselle tyttöselle kirkkaanpunaista mäyräkoirapaitaa :)

  VastaaPoista
 103. Onpas ihana arvonta! Osallistun yhdellä arvalla :)

  Tyttömäisen vaaleanpunaista tai liilaa toivoisin koossa 116. Hello Kitty olisi kova sana ;)

  VastaaPoista
 104. Mukana kahdella arvalla. Jotain räiskyvää, mutta tyttömäistä 128 senttiselle, 6-vuotiaalle tytölle.

  VastaaPoista
 105. Kiva arvonta -osallistun yhdellä arvalla mukaan. :) Toineissa olisi Myyrä/Kössi Kenguru-aiheinen paita koossa 104. :)

  VastaaPoista
 106. Yhdellä arvalla mukana :)

  Paita saisi olla 100cm tai 104cm. Kuvana joko jokin myyräjuttu tai sitten kaikki moottorilliset härvelit kiinnostaa myös :) Värinä äitiä ja poikaa miellyttävät turkoosi, punainen tai mustavalkoinen.

  VastaaPoista
 107. Ehdottomasti mukana! Tänne tahdotaan t-paita turkoosina koossa 110cm, joku kesäinen ötökkä aplikaatiossa.

  VastaaPoista
 108. Yhdellä arvalla mukana tässä ihanassa arvonnassa! :)

  Eläinaiheinen paita tytölle koossa 92cm olisi toiveena :)

  VastaaPoista
 109. Ehottomasti mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  Tahtoisin 122/128cm t-paidan myyrä-aplikaatiolla joka olisi tulossa pojalle. Värisävynä ehkä vihrä taikka keltainen. Mutta ei mielellään sininen.

  VastaaPoista
 110. Mukana ollaan!!

  Paita saisi olla kokoa 86. Väreinä pinkki tahi keltainen. Kuvan suhteen annan taiteilijalle vapauden valita. :)

  VastaaPoista
 111. Yhdellä arvalla mukana. Vaatteesi ovat uskomattoman kauniita! Tytölleni toivoisin kokoa 98/104, mielellään oranssia, keltaista tai punaista ja aplikaatio voisi olla perhonen, leppäkerttu, sudenkorento tms.

  VastaaPoista
 112. Yhdellä arvalla mukaan!
  Meille sopiva koko olisi 116 ja väritoiveena pinkkiä ja valkoista eli tytölle tulisi :) Kuvaksi kelpaisi mikä vaan! Myyrä tai mäyräkoira voisi esim. olla kiva ;)

  VastaaPoista
 113. Kahdella mukana ja tytölle koossa 122 tavoittelen keltaisen sävyistä prinsessa tai keijupaitaa.

  VastaaPoista
 114. Eihän tällaista mahdollisuutta voi ohittaa!
  Pojalle 92 cm, vihertävät sävyt sopisivat, ruma ankanpoikanen on kiva.

  Tuija Blogiton

  VastaaPoista
 115. Mukana!

  Saako aikuiselle toivoa? Tai sitten ystävän pojalle 100cm (3v.). Vihreä väri toiveena, apinat ja leppikset vois olla kivoja, mutta taiteilijaan luotetaan :)

  VastaaPoista
 116. Yhdellä arvalla mukana (: Sun kaikki työt on niin ihania että vaikea sanoa jotain lempparitoivetta. Koko olis 110/116. Meillä tykätään retrohenkisistä että esim joku eläinhahmo retrohenkisellä pohjalla :D Myyräkin on ihana.

  VastaaPoista
 117. Mukana! Jos saa toivoa niin M-kokoinen toppi itselle. Tai jos ei onnistu niin 80cm tyttärelle. =)

  VastaaPoista
 118. Hello from Ukraine!
  Annika, your blog is wondeful. I'm happy be your reader. I join with pleasure, as I really love your ideas! My blog is http://samson-nataly.blogspot.com , I put a link to your raffle on my blog.
  I have a son. His size is 98. I'd be happy to get a shirt for him with a bear and lion on any color.

  Nataly.

  VastaaPoista
 119. Niin mukana, kuin olla ja voi ja kahdella arvalla!
  Turkoosi olisi väritoive paidalle ja erityisesti pallotrikoo, pilvifrotee tms. olisi aika ihanuutta :) Myyrä hahmonen olisi pojalle mieluinen ja kokoa 116cm.

  VastaaPoista
 120. Ihana juttu!
  Laitoin jo linkin blogiini.
  Väritoive voisi olla vaikka
  musta-valkoinen tai oranssi-valkoinen ja Sammakoita kuvana! :)
  Koko aikuiselle, koko L.
  Peukaloni ovat jatkuvasti pystyssä tämän vuoksi!

  VastaaPoista
 121. Mukana yhdellä arvalla. Meidän pienelle tytölle kelpaisi mikä tahansa värikäs koossa 80/86, väreistä etenkin limenvihreä, pinkki ja violetti miellyttävät. Kuvatoiveina esim. punainen Kupla, sininen kissa tai tyttömäinen apina.

  VastaaPoista
 122. Hei!
  Mahtava arvonta palkinto tosi hieno.Omat tytöt on murkkuiässä joten en pysy niitten väri ym..maussa kartalla.Joten toivon itselle tarpeeksi isoa lehmä tai kissapaitaa limenvihree olisi lempivärejä mutta tuollainen pilkullinen turkoosikin mahtava.
  Kahdella arvalla mukana liitän tän omaan blogiin kanssa.

  VastaaPoista
 123. Kivuutta!

  yhdellä arvalla siis mukana!
  Jos onni suosisi niin, t-paita pojalle koossa 116 dinosauruksella varusteltuna. Se on nyt niiin pop.

  Ja sun blogi on kyllä ihana ja inspiroiva!

  VastaaPoista
 124. 2 arvalla mukaan!

  Jos voitto meille osuisi, saisi paita olla kokoa 110 cm. Värinä kivoimpia olisi turkoosi, limenvihreä tai valkoinen ja kuvana jotakin autoihin tai työkoneisiin liittyvää ;)

  VastaaPoista
 125. Yes please! :-)

  For my little boy, size 86.

  vae196(at)gmail(dot)com

  VastaaPoista
 126. Yhdellä mukana. Myyrä paita koko 98 olisi kiva :)

  VastaaPoista
 127. Mukana ehdottomasti, yhdellä arvalla!! Pojalle jotain koossa 128-134Cm... Pohja ruskea, turkoosi, lime, tai oranssi. Kuva toiveena kettu, pöllö tai Siili & Sieni yhdistelmä.

  VastaaPoista
 128. Ilman muuta mukana!!! Ja kahdella arvalla osallistun, tottakai. Toiveena prinsessa paita kokoa 104cm.

  VastaaPoista
 129. Mukana ehdottomasti, toiveena olisi noin 110 cm koossa jonkunlainen kitarapaita, se tekemäsi oli mahtava, poikani rakastuisi sen tyyliseen, värit ja muut saat vapaasti valita, meille kelpaavat kaikki :D

  -Kati-

  VastaaPoista
 130. Moikka - ihana arvonta! Ehdottomasti toivoisin meidän pienelle Myyrä-fanille paitaa koossa 104cm, väri voisi olla joku kiva ja kirkas, ehkä keltainen tai lime :)

  VastaaPoista
 131. Niin ja mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 132. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla! Nämä sun tekemät vaatteet on niin ihania, ettei tosikaan. :) Toiveena jotakin kirkasväristä pojalle koossa 122/128, kitarapaita, mörkö, robotti tms. olisi taatusti kova sana.

  VastaaPoista
 133. Yhdellä arvalla mukana. Toiveena olisi jotain myyrä-aiheista 128cm tytölle.

  VastaaPoista
 134. Yhdellä arvalla mukaan! Toivoisin itselleni paitaa koossa S tai M, en oikein tiedä kumpaa kokoa olen. Mut jos lapselle niin kokoa 116 cm, pitkähihainen joka käy tytölle ja pojalle, ja vaikka myyrän kuva ois kiva. :)

  VastaaPoista
 135. Yhdellä arvalla mukana! :) Koossa 92 jotain kivaa,värikästä pojalle :)

  VastaaPoista
 136. Mäkin lähden mukaan ja kahdella arvalla! Pojalle tulis palkintopaita koossa 92 ja applikaatioksi valitsisin papukaijan, sillä se on yks tän hetken hitti-eläimistä meillä :)

  VastaaPoista
 137. Osallistun yhdellä arvalla ja toiveena olisi jotakin värikästä vaalealle pojalle koossa 92cm.

  VastaaPoista
 138. Osallistun yhdellä arvalla ja toiveena olisi koko 98 paita joka kävis pojalle ja tytölle. Nuo apinat on niin ihania että niitä siihen.. ehkä keltainen tai punainen pohja. :)

  VastaaPoista
 139. Yksi arpa, kiitos. Ja jos onnetar suosii niin haluaisin 92 cm, Pikku Myy-paita sopivan värisellä pohjalla.

  VastaaPoista
 140. Yksi arpa minulle ja paitatoive... vihreä paita jollain kivalla kuvalla, koko 128 cm.

  VastaaPoista
 141. Yhdellä arvalla mukana=) Toiveissa olisi joku myyrä-paita unisex-värityksellä kokoa 92 cm.

  VastaaPoista
 142. Kahdella arvalla lähden kokeilemaan arpaonneani. Toiveena olisi tytölle teeppari joko koossa 80/86 tai 104. Kuvaan ja väritykseen saisit vapaat kädet, mutta isompi tykkää ainakin Pingusta ja Maisan hahmoista, sekä "Munan äidistä" eli Ice Agen Sid:stä :)

  VastaaPoista
 143. Ooh miten ihana arvonta. Yhdella arvalla mukana ja jos onni onnistaa niin keltainen paita tytolle olisi niin ihana. Kettu tai ruma ankanpoikanen ovat mielestani ihania ja koko olisi 80cm.

  VastaaPoista
 144. yhdellä arvalla mukana! väritoiveena turkoosi se on isomman pojan lempiväri=) ja kuva toiveena jotain esim kitara,tai eläin tai ajoneuvo esim kuorma-auto ym. koko sais olla 104cm.
  voi kumpa voittaisin nämä sun ompelukset on aivan mahtavia!!

  VastaaPoista
 145. Kahdella arvalla mukana! Jos onni suosii, niin toiveena unisex värinen/aiheinen koossa 110cm. Käyttäjiä kun olisi tyttö, sekä nuorempi poika :) Eläinaiheet on ihania ja esim. kettu, siili, nallet, ym.. on suosikkeja. Mutta saat käyttää taiteellista vapautta toteutukseen :)

  VastaaPoista
 146. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla! :) Jos onnistaisi niin meille voisi tulla pojalle t-paita. Väreillä ei suurta merkitystä, kunhan nyt ei ihan sinistä tai pinkkiä. :) Ja koossa 104

  VastaaPoista
 147. Yhdellä arvalla mukana. Toiveena olisi 110-koon paita kuvalla linna/torni jossa olisi pitkälettinen prinsessa. Mukana pitäisi olla vaaleanpunaista tai violettia.

  VastaaPoista
 148. Ehdottomasti mukana ja kahdella arvalla.

  Paidan väritoiveena olisi turkoosi ja applikaationa Autot -leffan Martti, jota meidän poika rakastaa yli kaiken. Koko 98cm.

  VastaaPoista
 149. Yhdellä arvalla mukana, ei ole omaa blogia vielä. Väritoive turkoosi tai limevihreä (tai sinne päin) ja koko 110/116. Kuvan saisit ihan itse päättää, koska kaikki sun teoksesi ovat aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 150. Sinulla on niin ihania töitä ja kuvia! Kiitos arvonnasta, olen mielelläni yhdellä arvalla mukana. Meillä on kaksi tyttöä, jotka tykkäävät pirteistä väreistä ja esim. keijuista ja prinsessoista. Kokona joko 122 tai 104.

  VastaaPoista
 151. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla! Kokona saisi olla 98cm ja joku retrotyylinen eläinpaita olisi kiva.

  VastaaPoista
 152. I would like to join your raffle. If I win I would love a turquoise t-shirt in size 5 years with a monkey or two on it. :)

  VastaaPoista
 153. Aivan ihana arvonta! Osallistun kahdella arvalla ja jos arpaonni potkii, haluaisin aiemmin postaamasi pikku-apinat aplikaation saman vihreällä kankaalla kuin postauksessasi. Se on aivan ihana! Koko saisi olla 130 cm.

  VastaaPoista
 154. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Jos onni suosii, toivon kapeaa 92cm paitaa tytölle. Annan luovuudellesi tilaa ja väri ja kuviotoiveiden sijaan annan vain rajoittavan tekijän. EI vaaleanpunaista. Kaikki tähänastiset pojille toteutetut paidat ovat miellyttäneet silmääni ja voisin sellaiset hyvin tyttärelleni pukea. Erityisesti hieman retrohenkisemmät kankaat ovat olleet mieleeni.

  VastaaPoista
 155. 2 arvalla mukana ja heti!! :) meidän touhu tytölle jotain violetti/lila/valkoista/muuta paitaa prinsessalla tai eläimellä, tai vaikka molemmilla ^^
  koko olis 98cm niin menis ens kesänä (tänä kesänä 1-vuotta)

  VastaaPoista
 156. Haluaisin yhden arvan. Tytölle koko 98,Myyrä-kuvalla!

  VastaaPoista
 157. Vau! Tähän on pakko osallistua!
  En kyllä ikinä voita mitään, mutta jos onni sattuisi kohdalle niin toivoisin suloista apinaa, leijonaa tms retroissa väreissä 98/104cm pojalle.
  Pidetään peukkuja! :)

  VastaaPoista
 158. Yhdellä arvalla mukana :).
  T-paidan voisin toivoa 5vuotiaalle tyttöselleni, koko 122cm ja väritys extra tyttömäinen v.punainen, pinkki tai liila. Joku hyvin tyttömäinen saisi kuvakin olla esim. perhonen, prinsessa tai vaikka metsänneito ;).

  VastaaPoista
 159. Kahdella arvalla mukana minäkin.

  Mikäli arpaonni suosii, meille kotiutuisi enemmän kuin mielellään t-paita koossa 80cm. Valinnan vaikeus iski heti, joten saat itse ihan vapaat kädet kuvan ja kankaiden valintaan. Pienelle tytölle olisi paita tulossa. =)

  VastaaPoista
 160. Yhdellä arvalla mukana. Paidan koko saisi olla 104 cm ja jotain samantyylistä mikä se tekemäsi kitarapaita oli.

  VastaaPoista
 161. Yhdellä arvalla mukana. Jos onni suosii, toivoisin hauskaa ja röyheetä paitaa koossa 140, jota isosiskojen jälkeen voisi pitää pikkuveikkakin.

  VastaaPoista
 162. Kahdella arvalla mukana!

  Joku ihana, raikas kesäien paita (86)92 koossa olisi toiveena.

  VastaaPoista
 163. Yhdellä arvalla mukana tavoittelen raikasta paitaa (tytölle) koossa 120cm.

  VastaaPoista
 164. mukana arvonnassa kokoa 92 ja jotain tyttömäistä

  VastaaPoista
 165. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Osallistun yhdellä arvalla ja toiveissa olisi raikas paita tyttöselle koossa 98 cm. Paidan suhteen saat täysin vapaat kädet, kun en millään osaa toivoa mitään erityistä. Kaikki työsi ovat olleet valloittavia. Tällä hetkellä mielekkäitä asioita tyttöselle ovat kaikki metsän eläimet, kuin myös hieman kaukaisemmatkin lajit :)

  VastaaPoista
 166. Osallistun yhdellä. Toiveissa varis tai orava kirkkaassa tai hempukassa värissä tytölle koossa 92-98.

  VastaaPoista
 167. ehdottomasti mukana. jos onni potkaisee niin tytölle 122cm jotain oikein neitimäistä tai sitten jotain hurjia poikajuttuja pojalle koossa 86 tai 110 :D

  VastaaPoista
 168. Arvonnassa mukana uusi lukija :)

  Paita tulis pojalle ja sais olla 104 tuommonen ihanan limenvihreä missä oli veikeitä apinoita. Samalla kuvalla tai sit myyrä, joka on meidän lasten suosikki.

  VastaaPoista
 169. Osallistun yhdellä arvalla. Koko 122cm ja joku merirosvoaiheinen paita voisin pojalle olla kiva turkoosin ja/tai limen väreissä. :)

  VastaaPoista
 170. Yhdellä arvalla mukaan, ehdottamasti.
  Jos onni suosii, toivoisin paitaa 110 cm, tytölle. Ankkasi ovat aivan ihania, samoin apinat. Pohjavärinä keltainen ja pinkki olisivat tytölleni mieluisimmat.
  Työsi ovat aivan mahtavia, taidokkaita ja ilmeikkäitä. Ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
 171. Yhdellä mukana! Tytölle 140 senttinen ja kuvana musta kissa tai ranskanbulldoggi, paidan väri joku ihanan raikas eikä välttämättä pinkki/vaaleanpunainen.. Ihana arvonta <3

  VastaaPoista
 172. Heips!

  Yhdellä mukana! Pojalle kokoa 92 ja kuvana apina, paidan väri keltainen.

  VastaaPoista
 173. Voi jos onni suosisi ja tässä arvonnassa voittaisin! :)
  Pojalle haluaisin limenväriselle pohjalle joko paloauton tai prätkän/mopon kuvan.

  VastaaPoista
 174. meille kävisi 110 senttinen ja taiteilijalle vapaat kädet. tuollainen joku missä on joku ulkoneva osa korvat, hännnät tms. olis aika kiva. Nuo sinun paitasihan passaavat molemmille sukupuolille, että sitä nyt ei tarvi erikseen toivelistaan laittaa

  VastaaPoista
 175. Arvontaan mukaan, kokona 116cm, ja suoraan kuopuksen toiveina mustaa, punaista, vihreää, kitaraa, hassua lintua tai sammakkoa :)

  VastaaPoista
 176. Mukana arvonnassa toiveissa nuorimmalle tytölle t-paita ensi kesään kokoa 86cm, muutoin ei erityistoiveita - kaikki tekemäsi ovat niin ihania!

  VastaaPoista
 177. Mukana kahdella arvalla. Jos onni suosii niin jotain pojalle sopivaa koossa 122.

  VastaaPoista
 178. Mukana yhdellä arvalla. Eläinaiheella, tyttöväreissä ja kokoa 92cm.

  VastaaPoista
 179. Arvonnassa mukana 2 arvalla.
  Jos voitto tulee, niin haluaisin juuri tuollaisen limen apina-paidan mikä on edellisessä postauksessa, koko 86-92. Kiitos :D

  VastaaPoista
 180. Arvonnassa mukana!
  Toiveena esimerkiksi jotain oliivinvihreää, ruskeaa, tai jotain reippaan raikasta. Koko noin 90cm. Voi, onnea minulle tähän arvontaan :)

  VastaaPoista
 181. Yhdellä arvalla mukana. 110cm retroa Kössikengurua unisex värisenä toivoisin.

  VastaaPoista
 182. Yhdellä arvalla mukana. Jos olen onnellinen voittaja, toivoisin 110cm kokoista tytön paitaa Helinä-keijulla :)

  VastaaPoista
 183. mukana yhdellä arvalla...jotain pinkkiä 116cm jos onni suosii kiitos :O)

  VastaaPoista
 184. Tietenkin mukana kahdella arvalla (vaikka todennäköisyys voittaa taitaa olla jo samaa tasoa lottovoiton kanssa :-) ) Toiveena olisi pojalle dinosaurus-aihetta koossa 98 cm.

  VastaaPoista
 185. Mukaan ehdottomasti! Nää on niiiin ihania! Jos onnistaa niin toivoisin paidan kooksi 130cm ja meillä on kala/rekka/traktorimies, eli kuva jotain siltä akselilta. =)

  VastaaPoista
 186. no kahdella arvalla mukaan. En kyllä yhtään tiedä mikä olis kuva, kenties mairon eleffantti jollaisen takin teit joskus... tai sitten antaisin täysin vapaat kädet, mutta retrohenkistä.

  VastaaPoista
 187. Ehdottomasti mukana :) yhdellä arvalla ja toiveissa olisi BuzzLightYear- tyylinen robotti paita. Oranssi on pojan lempiväri, eli se voisi olla myös paidan väri, muutkin värit kyllä käy.

  VastaaPoista
 188. Ihana arvonta! Jos voitan, niin 110cm pinkki paita jollain eläinkuvalla (esim. lintu, koira...) olisi tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 189. Tänne haluttais turkoosi valkoinen paita, jossa on robotin kuva ja kokoa 104:) Mahtava arvonta ja linkitän omaan blogiini eli kaksi arpaa JohannaKoolle! :)

  VastaaPoista
 190. Oij, ihana arvonta. Haluan 110/116cm paidan pinkkinä ja tyttölle sopivalla kuvalla :)

  VastaaPoista
 191. Yhdellä arvalla mukana, ihana blogi! Paitatoivomus olisi kokoa 116cm, kirkkaan värinen ja pojalle, kuva esim. Wallace ja Gromit elokuvista

  VastaaPoista
 192. Kahdella arvalla mukaan eli linkitetty on.
  110 cm paidassa näkisin mielelläni sarvikuonon. Väritoiveena joku reipas ja iloinen, ei mitään vaaleansinistä tai pinkkiä.

  VastaaPoista
 193. Dear Annika,
  oh, this is such a lovely lottery ;-)
  My little man would love the green-yellow-striped T-shirt with the little mole from your post of 10 October 2010 in size 116.
  Thank you for your wonderful site, I'm always happy to come here and admire the beautiful photos and your great things.
  I wish you to continue a lot of joy in everything you do.
  Sincerely with best regards from Germany
  tüftelchen

  VastaaPoista
 194. 2 arpaa. paita saisi olla kokoa 92 cm tytölle. Joku eläin olisi tytölle varmasti mieleen :) pinkki tai ruskea voisi olla hyvä

  VastaaPoista
 195. Yksi arpa 116 cm pojalle. vaikka apina.. tai kirahvi tai siili tai pöllö tai.. ihan mikä tahansa, apina ehkä nyt päällimmäisenä mielessä. Olet uskomattoman taitava totettaja, ideoija ja värien yhdistelijä, fanitan! :)

  VastaaPoista
 196. Yhdellä arvalla tavoitellaan jotain meidän pikku-touhottajalle koossa 86. Voi valinnan vaikeus, kaikki sun tekeleet on niin ihania, etten osaa valita. Väreinä jotain ihanan raikasta ja reipasta, muuten kaikki käy. Onnea minulle ja muille!

  VastaaPoista
 197. Yhdellä arvalla mukana...

  koko 104 (mut tosi hoikka) värinä turkoosi/taivaansininen ja kuvana jos pojalta itseltään kysyy niin chuggilton, mutta mikä tahansa juna-aiheinen kelpaa varmasto :)

  VastaaPoista
 198. Tätä ollaan odotettu! :) Olen mukana kahdella arvalla. Jos onni käy myötä, niin toiveena olisi pojalle jotain koossa 104cm. Ei sen kummempia toiveita :)

  VastaaPoista
 199. Mukana yhdellä arvalla! Jos onni suosii, toiveissa olisi pojalle keltaista, vihreää tai ruskeaa, koko 92 ja kuvana pöllö tai pupu :)

  VastaaPoista
 200. Yhdellä arvalla mukaan! Toiveena olis 120cm paita, joka kävis sekä tytölle, että pojalle!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.