perjantai 10. tammikuuta 2014

Itse ilkimys


Tämä Ilkimys-paita syntyi jo joulun aikaan, mutta saan sen vasta nyt postattua tänne. Juuri tämä kyseinen rillipää vei kyllä ulkonäöllään sydämeni. Paidan turkoosit joustofroteet on kaikki Lasten Metsolasta. Applikoin hahmon velourilla, hahmon housut ovat farkkujerseytä ja silmälasin hopeiset yksityiskohdat silityskalvoa, jonka tikkasin reunastaan. Olkaimessa on somisteena oikea nappi. Etutaskun logon maalasin kangasvärillä, mutta pienuudestaan johtuen siitä ei ota tolkkua kuvista eikä kyllä livenäkään, mutta siinäpä on :)
Joka tapauksessa melkoisella sekatekniikalla toteutettu kuva tästä sitten tuli. Mutta paita on mieluinen ja mikäpä sen parempaa!21 kommenttia:

 1. Voihan peba mikä ihanuus!Ihan lempparielokuvia nämä Ilkimykset 1&2:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Me ei olla nähty vielä ensimmäistäkään, mutta päiväkotikaverit tekevät lapsen ihmeen tietäväiseksi näiden hahmojen suhteen :D

   Poista
 2. Voi miten symppis :) Ihana paita!

  VastaaPoista
 3. Kääk, miten loistokas paita. Meidän 4,5vee antaisi varmaa kaikki lelunsa pois jos äiti vaan osaisi applikoida moisen. Ilkimykset on katsottu sataseitsemänsataa kertaa ja välillä äitikin on kätyri pojan puheissa :D

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava! Eilen katsottiin lasten kanssa kyseinen elokuva ja voipi olla, että tämän hahmon joutuu itsekin jonnekin aplikoimaan :D

  VastaaPoista
 5. Itse ilkimys 2 on hyvä elokuva, suosittelen! Mutta toi paita on todella mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, näin olen kuullut. Eli siis ovat kaiketi sitten omia tarinoitaan, ettei tarvitse olla nähnyt ykköstä ensin?
   Kiitos Paljon :)

   Poista
 6. Ihana paita!

  Katselin tänään uimahallilla että onpas jotenkin kovin tutunnäköinen äiti ja vauva, mutten keksinyt mistä ihmeestä olisitte tuttuja. Uinnin jälkeen huomasin poikasi ihanan kylpytakkisysteemin (onko se siis ihan vauvauntia/kaukaloa ajatellen ommeltu?) ja tajusin että sehän oletkin sinä. Alastomana itkuisen vauvani kanssa ei vain oikein tuntunut luontevalta avata suutani :D Olemme siis samassa vauvauintiryhmässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No jopas! Kehittelin toissapäivänä tosiaan huppupyyhepussin juurikin alkavaa vauvauintia ja kaukaloa silmällä pitäen. Tänään päästiin ensimmäistä kertaa sitten testaamaan sitä :D Vauvauinti on meille aivan uusi harrastus, jostakin syystä vasta tämän viidennen lapsen kohdalla hoksattiin, että tällaistakin voisi kokeilla.

   Poista
 7. I Love this! Every time I visit your blog I am stunned by your amazing work!
  I think I need to make a minion-shirt for my 5year old son who absolutely loves Despicable Me, thank you for the inspiration!

  VastaaPoista
 8. ei voi muutakuin ihailla sun taitoja! :)

  VastaaPoista
 9. You really inspires me. Did a Minion a couple of months a go.
  http://renissyhrna.blogspot.se/2013/11/barnens-favoritfilmer.html?m=1

  VastaaPoista
 10. You really inspires me. Did a Minion a couple of months a go.
  http://renissyhrna.blogspot.se/2013/11/barnens-favoritfilmer.html?m=1

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.