keskiviikko 29. tammikuuta 2014

HuopahattuPienellä ei tällaista vielä ollut. Nyt on. Ja pakkasilla se onkin aika mahtava juttu olemassa! Lankalaatikosta löytynyt Huopasen Liinu taipui eilen nukutusten lomassa vaaaAaaaltavaksi pipoksi ja tänään aamulla huopui pesukoneessa söpöksi pieneksi hatuksi. Silmukkamäärien ohjepohjana palveli taas uskollisesti Ullaneuleen Miau-hattu. Tuossa ohjeessa vaan päätellään ja poimitaan miun mielestä silmukoita vähän turhaan - ja niinpä lähden aina viimeistään niiden kohdalla sooloilemaan omiani :) Neulahuovutin eteen vielä valkoisen tähden piparkakkumuottia apunani käyttäen. Nämä tällaiset hatut syntyvät sen verran nopeasti, että näiden tekemiseen on paha tapa jäädä koukkuun...P.S.
*kuiskaus* Tämä vaunuverho matkasi pyynnöstä kokeeksi myyntiin Hämeenlinnalaiseen Lastentarvike Mama -liikkeeseen. Muutama oli näitä miultakin kysellyt, että jos vielä kiinnostaa, niin sieltä saattaisi nyt tämä uniikkikappale löytyä :)


19 kommenttia:

 1. aikasta ihana taas tuo vaunuverho. sie oot ihme mimmi miten taiot aina noihin eläimiin sellasen lutusuuden ja elävyyden. ja mikä villamyssy ;)

  VastaaPoista
 2. Upea vaunuverho ja tosi söpö pipo (puhumattakaan pipon kantajasta... :) ).

  VastaaPoista
 3. Niin ihana - ja taatusti lämmin! Meillä poika käyttäisi aina vaan nuita, koska ne vaan kertakaikkiaan ovat parhaat mahdolliset Suomen talveen(nyt kun se tänne tuli;)!
  Ja suloinen on vaunuverhokin:)

  VastaaPoista
 4. Ihana lakki ja tuo vaunuverho <3 Ei musta vaan oo tuollaista tekemään. Olis niin kiva saada harson tilalle tämmöinen kivempi.

  VastaaPoista
 5. Ihana ja lämpimän näköinen lakki sekä upea tuote tuo vaunuverho! Huikaillen ja ihastellen katsoin taas taitavia töitäsi useamman postauksen taakse päin, kun oli taas hetkinen kulunut viime piipahduksesta täällä. Vähän sitä tuntuu kerkeävän blogeista nykyisin nauttia. Kiitos tästä inspiroivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo vaunuverho!!! Meidän pitää hankkia pikkuinen, joka vielä nukkuisi vaunuissa ja tarvitsisi vaunuverhon. :) Haluaa tuommoisen!!! <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana vaunuverho! Niin söpö ja ilmeikäs.

  VastaaPoista
 8. Sinulla on ihan mielettömän ihania juttuja täällä! Todella uniikki kädenjälki ja kaikki on niin suloista :-) Tuo vaunuverhokin on ihan super hieno! En ollut ikinä edes tullut ajatelleeksi että sellaisen saati huopatossut voi tehdä itse :D

  VastaaPoista
 9. meillä on myös muutamia hattuja huovuteltu tällä ohjeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on myös jo seuraava tuolla tulloillaan :)

   Poista
 10. Teetkö näitä vaunuverhoja vielä? Aivan ihania, tahtoisin niin tällaisen pojalleni vaunuihin!😍

  VastaaPoista
 11. Vieläkö teet näitä vaunuverhoja? aivan ihana tämä, olisi mahtavaa jos saisin tilata sinulta tammikuussa syntyvälle vauvalle tälläisen`!

  VastaaPoista
 12. Ihana vaunuverho!! Olisiko mahdollista tilata omalle pikkuiselle sulta tuollainen?!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.