keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Hopeakettu 


Tilasin Pikku piltistä kokeeksi muutamia silitysarkkeja. Kiinnitys kävi yllättävän helposti silitysraudalla. Nyt sitten jään jännityksellä  odottamaan miten kuva selviää 40-60 asteen pesuista, jonka sen ohjeissa luvataan kestävän. Nämä ovat mukava lisä applikaatioiden ja kangasvärien rinnalle.  Laitoin bodyyn tehosteeksi yhden hihan trikoosta jonka raidoitus on muun kankaan negatiivi. Trikoot olen ostanut Fabriinasta. Mustavalkoisuutta piristää puolestaan okrankeltaiset kanttaukset, joiden kaveriksi oli helppo valita housut Verson Puodin yhtä herkullisen värisestä Vaahterasadejoustofroteesta.
 

 

39 kommenttia:

 1. Aivan upeita kaikki viime postausten vaatteet!!! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Onnistuisikohan tämmöinen tumpelompikin tuolla silitysarkilla? Hmm... Applikointi kun on tuntunut minulle liian vaativalta. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana setti! Minun on pitänyt pitkään kokeilla noita arkkeja, mutta olen ollut vähän epäileväinen pesunkeston suhteen... Viitsitkö vielä laittaa kokemuksia muutaman pesun jälkeen vaikka tähän samaan postaukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan ehdottomasti. Huudelkaa jollen muista :)

   Poista
  2. Nyt on body pesty ensimmäisen kerran 40 asteessa, ihan vain oikeinpäin koneeseen nakattuna, ja ainakaan tässä pesussa kuva ei kärsinyt yhtään. Jipii!

   Poista
 4. Ite tilasin eripaikasta pinkkiä,mustaa ja hopeeta glitteriarkkeja. Tänään tuli ja toivottavasti huomenna pääsee testaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tilasin tänään myös toisesta paikasta lisää värejä, kun arkkikoko oli ihan hivenen suurempi siellä. :)

   Poista
  2. Minua kiinnostaisi heti mikä se toinen paikka on? :) Itsekin kun kaipailisin isompia arkkeja. Laitoitko muuten päällekäin noita värejä? Itse olen tehnyt vain yksinkertaisia. Tosi ihana kettu on kyllä. :)

   Poista
  3. Yomm, minä tilasin siis myös nekut.fi verkkokaupasta noita arkkeja. Kokoero on kyllä vain muutaman sentin :)
   Laitoin päällekäin. Hyvin pysyi tosiaan ainakin eka pesussa paikoillaan.

   Poista
  4. Kiitos. :) Taidanpa itsekin siis kokeilla päällekäin. En olisi edes tajunnut kokeilla päällekkäin itse pähkäillessäni. Olisin varmaan koittanut vaan leikata paloja ja yhdistellä niitä ja enettää hermoni. :D

   Poista
 5. Pesukokemuksia täälläkin odottelen... Ihana on tuo puku!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, taas aivan ihana kokonaisuus! :)
  Mä eilen piirsin potkupuvun kaavat ja leikkasin valmiiks, nyt pitäis alkaa ompelee, mut ei mitään hajua minkä sauman ompelen missäkin järjestyksessä.
  Ohje on jotenkin vähän epäselvä..
  No ehkä selviän, pistän kuvaa blogiini sit ehkä joskus valmistuneesta työstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se terällinen potkupuku? Haarakiilalla? Hyvin se menee, kun hengittää rauhallisesti...vielä sittenkin kun joutuu purkamaan ties monettako kertaa :) Itse sain juuri valmiiksi haalarihousut, joiden vetoketjun laitoin paikoilleen varmaan kymmenen kertaa... Ja en ole siis koskaan kokenut vetoketjuja mitenkään sen kummemmin haasteellisiksi, mutta tämä laittoi kampoihin ihan urakalla :D

   Poista
  2. Heh :D
   En aikonut tehdä terällistä potkupukua, vaan laittaisin resorit lahkeisiin.
   En tiiä mitä toi haarakiila tarkoittaa ja hmmmm, toi hengittäminen rauhallisesti....sitä täytyy vielä opetella....

   Poista
  3. Haarakiila on se kutakuinkin salmiakkiruudun muotoinen kappale, joka tulee haaraan :) Haarakiila mahdollistaa etu- ja takakappaleiden leikkaaminen etu- ja takataitteella, eli saa niistä yhtenäiset kappaleet, ilman keskietu- ja keskitakasaumaa. Minä olen kehitynyt tuossa hengittämisessä jo aika kivasti. Ennen nakkasin siltä istumalta roskiin tekeleen jos en onnistunut heti. Sitten opettelin, että käyn hengittelemässä muualla hetken ja kaivan tekeleen roskista ja koetan uudelleen. Nyt pystyn tarttumaan heti mokan tultua ratkojaan. :)

   Poista
 7. Hieno hopeakettu! :) Ihastelen aina noita sun kuvankäsittelytaitoja. Onko sulla photoshop? Jos pitäisit joskus kuvankäsittelykurssin tulisin ilosta kiljuen paikalle! :D

  Meillä on ollut kesästä asti joissakin vaatteissa silitysarkki kuvat ja on tosi hyvin pysynyt pesussa! Tosin ne on tainneet olla puuvillatrikoo vaatteissa jotka ei jousta niin paljoa, ja olen rummuttanutkin vaatteita. Pitäs tehdä myös joustavalle trikoolle testi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minulla on vakityössäni yhtenä työtehtävänä PhotoShop kuvankäsittelykurssien pitäminen :)
   Mukava kuulla, että silityarkkikuvat ovat pysyneet hyvinä. Meillä pääsee kettu pesukoneeseen viikonloppuna.

   Poista
 8. Onpa ihan älyttömän makeat vaatteet! Osasit noilla kuvillasi jotenkin yllättää: keltainen väri tuli mukaan kuvioihin ihan puun takaa. Nykyään tulee mahtavia uusia kuoseja koko ajan, ihan liikaa, tuollaistakaan joustofroteeta en ollut vielä ehtinyt havaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä tulee nykyisin kuoseja joka suunnalta. On mukavaa, että on valinnanvaraa ja toisaalta taas ei osaa valita, kun välillä haluaisi kaiken uuden ja välillä taas ei mikään iske :)

   Poista
 9. Huomenta
  Pysyyks sul noi nepparit hyvin kiinni?
  Millä tekniikalla kiinnität?
  Mul on hieman ongelmia neppareiden kanssa, ku irtoaa kankaasta.
  Pitäis varmaan se tuplakangas laittaa tai jotain, yritin tukikankaalla, mut ei pysy, ehkä on vielä liian ohut nepparikiinnitykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyy taas, kun ostin uudet pihdit. Yhdessä vaiheessa meinasivat käydä irtoamaan - en tiedä mitä olin onnistunut pihdeille tekemään, mutta uusilla pysyy taas aivan moitteetomasti. Minkälaiseen kohtaan sie olet koettanut kiinnittää neppareita silloin kun ovat irronneet? Kantin päälle vain pelkälle yksinkertaiselle kankaalle sen tukikankaan kanssa?

   Poista
 10. Kuinka silität tuon kuvion kiinni kun sulla on monta eri väriä? Mulla on kans noita silitysarkkeja mutta en ole vielä keksinyt kuinka saan tehty kuvion monella eri värillä. Ajattelen vain että kun se alimmainen "kerros" on kiinni kankaassa ja haluaa laittaa esim silmät, niin eikö se alimmainen kerros mene pilalle jos sen päälle laittaa silityrauta... Ugh... olipas vaikeesti selitetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mene alimmainen kerros pilalle kun välissä on se leivinpaperi. Tosi hyvin oli selitetty :)

   Poista
  2. Kiitos! Pitääpä kokeilla :)

   Poista