sunnuntai 5. helmikuuta 2012

upside down


 Pakkanen näyttää vain jatkuvan, mutta silti voi onneksi suunnata värit jo kohti kevättä. Nämä sävyt ja raidoituksen rytmi ovat muisto suoraan lapsuudenkodin keittiön kudotusta muovimatosta. Virkattu MööKö päätti siinä sitten heittää hieman kärrynpyörää ja kuperkeikkaa. Lankana on Kutileesta tilattu Washable Ewe, joka on 100% superwash villaa, eli neuleen voi pestä pesukoneessa. Washable Ewe lankaa löytyy muissakin varsin keväisissä väreissä.  Neuleen ohje on oma ja löytyy TÄÄLTÄ.




14 kommenttia:

  1. Hieno neule taas kerran! Ihanan pehmeännäköinen ja värinen lanka. :)

    VastaaPoista
  2. Anskun aarteet: Löysin ihan vahingossa sun blogisi ja jäin heti koukkuun! Aivan ihania nämä sinun luomuksesi!!!Jatka ilahduttamista!

    VastaaPoista
  3. Ihana! Nuo sinun mörkösi ovat ihania kun eivät ole pelottavia. :) Ja edellisen postauksen paita on upea!

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti! Niin ku kaikki muutkin luomuksesi!
    Vielä kyselisin tuon tapetin perään, mitä mallia se on ja löytyiskö vielä meillekin, mistä??
    -aatu-

    VastaaPoista
  5. Ihana paita. Ohje oli kokoon 92, kuinkahan paljon silmukoita kannattaisi laittaa 110 paitaan? Hmm...

    VastaaPoista
  6. aatu, tämä tapetti on nukkekodistani, niin kuin nämä tapettipohjani yleensäkin :) Eli miljöö on siis luotu kuvan taustalle, eikä ole oikea. Tapettihan on kuosiltaan tosi klassinen, eli hyvinkin saattaisi jotain vastaavaa löytyä oikeanakin, mutta mistä - sitä en osaa sanoa. Värisävy on myös muokattu itse kuvaan sopivaksi, joten sekään ei siis ole todellinen...

    Maija, en nyt muista oliko tuon ohjeen kommenteissa jotain osviittaa silmukkamääristä lukijoilta. Kannattaa kurkata! Moni testasi ohjetta ja suurensi sitä omaan käsialaansa ja lapsensa kokoon sopivaksi. Minulla kun tosiaan vielä on tämä iänikuinen löysä käsialani ja tykkään slimmeistä neuleista, että silmukkamääriin kannattaa muutenkin lisätä aina extraa. Nyt tein tämän paidan samoilla silmukkamäärillä kuin tuon sammakkopaidankin, lisäsin vain hihoihin ja helmaan pituutta ja poimin kainaloista vartalo ja hihakappaleita varten muutaman muutaman silmukan enemmän.

    VastaaPoista
  7. Siis oikeestiko olet tehnyt nama vaatteet itse?? Eksyin blogiisi.. en ehtinyt lukea kuin ekan sivun, mutta siis ihania juttuja taalla. Vauva sylissa.. vaikea kirjoittaa. Mutta palaan:)

    VastaaPoista
  8. nämä sinun neulomukset saa innon että minäkin, vai kei mulla riitä kärsivällisyys kutoa :D

    Alemman postauksen pusero aivan ihana :)

    VastaaPoista
  9. Oi voi!! Olisin niin mielelläni katsellu tuollaista tapettia hirsitalossamme!! Täytyy ryhtyä etsintäpuuhiin! Jospa joku muukin olisi löytänyt tuollisen kuvion ja värimaailman...minunki iloksi:)
    -aatu-

    VastaaPoista
  10. Ihana villapaita! Sääli, kun mä en osaa neuloa. Täytyy ohjeet printata ja langat hakea ja kiikuttaa anopille. :D Peeäs, vakkarilukija ilmottautuu, ensimmäistä kertaa. huh! Ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  11. So cute! Love the upside down idea!

    VastaaPoista
  12. Awww!!! Etsiskelin neuleohjeita ja törmäsin tähän! Ei voi olla totta! :D Toivottavasti et ole ajatellut että ralliraita on täältä napattu, vannon käsi sydämellä ettei näin ole, ja jos olisi, olisin ehdottomasti linkannut! Aivan ihana tämäkin kuten kaikki mitä teet. <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.