lauantai 4. helmikuuta 2012

Pii ja Rikitiki


Veronica Lasseniuksen luoma Saari on yksi meidän perheen suosikkipiirretyistä. Pii ja Rikitiki pääsivät somistamaan perheen pienimmän paidan miehustaa. Kiivin värinen trikoo ja resori on ostettu Hanhelista, mustapohjainen tähtitrikoo on Lasten Metsolasta ja okrankeltainen trikoo Eurokankaasta. Applikointi on tehty veloureista ja trikoista.16 kommenttia:

 1. You are so talented! wonderful shirt /Johanna

  VastaaPoista
 2. Voi tätä ihanuutta! Saari on minun lemppari ja tykkään kovasti niistä väreistä (vihreä-pinkki yms) + musiikkista! Sinä taas olet toteuttanut niin upeana, tykkään tykkään tykkään!!!

  VastaaPoista
 3. Hello

  May I ask sometimes with what you your nice motives on your shirts makes?
  Is this a special material? Or hats you a machine?
  Greetings Sandra a real fan

  VastaaPoista
 4. wow, it looks really great!
  greetings,
  tereza

  VastaaPoista
 5. Hahmot eivät ole meillä tuttuja, mutta värit aivan mahtavat!
  Tähtitaivas ja kaikki,wau:)

  VastaaPoista
 6. oih! ihanasti yhdistetty - todella suloinen!

  VastaaPoista
 7. Oi, että kuinka upea!! :)
  Teetkö tilauksesta mitään?

  VastaaPoista
 8. Minäkään en hahmoja tunne, mutta kivalta näyttää! On aina mukavampaa kun paita on suunniteltu juuri saajan kiinnostusten ja mieltymysten mukaan :) IHANIA ompeluksia sinulla!

  VastaaPoista
 9. Olen uusi tuttavuus blogissasi, mutta aivan ihastunut! Olet todella lahjakas ja aikaansaava, ei voi kun ihmetellä.. Yhdistelet todella mahtavasti värejä ja kuoseja. Jos vaan viitsit, niin vinkkaa vähän, että miten saat toteutettua nuo aplikoinnit niin hienosti? Käytätkö kaksipuoleista tukikangasta, entä mikä on tuo tikki, ihan tiheä siksak vai joku erikoisjuttu?

  VastaaPoista
 10. Sandra, the appliques are made of velour fabric. I cut pieces of the velour fabric and then sew them together with sewing machine.

  Luna, en valitettavasti ehdi tehdä tilauksesta mitään. Huutelen täällä blogissa heti, jos saan järjestettyä itselleni hiukan enemmän ompeluaikaa ja muutaman tilaustyön tekeminen olisi mahdollista :)

  Tiina Sydänvaara, applikaatiopalaset on ennen ompelua kiinnitetty kaksipuoleisella liimaharsolla, koko homman takana on vielä irtirevittävä tukikangas, kun venyvät kankaathan alkavat muutoin aaltoilla ja venyä ommellessa. Tikkinä minulla on sellainen vinottainen siksak. Se ei siis ole ihan se perussiksak, mutta melkein. Applikoinnin voi tehdä perussiksakilla ihan yhtä hyvin - tuo minun koneeni vain päättele tämän vinon siksakin mukavammin, eli päätellessä se tikkaa kolme kertaa piston samaan kohtaan, eikä tee edestakaisin siksakkia, kuten sillä tavallisella siksakilla. Tästä syystä olen tykästynyt käyttämään tuota tikkiä.

  VastaaPoista
 11. Kauniita vaatteita sinulla :) Yksi kysymys heräsi, kun huomasin että mulla on sama peitetikkikone kuin sulla. Ongelma on et se tekee hirveästi hyppytikkiä mutkissa, oiskohan sulla jotain vinkkiä antaa? Yritin säädellä, mut en löytänyt toivomaa jälkeä. Uus lelu niin on vähä opettelua :D

  VastaaPoista
 12. Jälleen kerran aivan ihana paita :)
  T: Madden äitee

  VastaaPoista
 13. Kiitos kovasti opastuksesta! Olen saanut täältä niin paljon inspiraatiota että aion alkaa opettelemaan noiden applikaatioiden tekoa, tosin en usko että noin upeaan lopputulokseen pääsee ihan heti:D

  VastaaPoista
 14. Mutta teidän pienin on kasvanut isoksi, katoin eka nopeesti et kyseessä on velipoika :)

  Ihana toi hiharatkaisu :)

  Skude/Heidi

  VastaaPoista