lauantai 26. helmikuuta 2011

MööKökokeilut jatkuvat. Tälle kokeilin tehdä tuollaisen vinon suun, joka rikkoisi tuota paidan helman linjaa. Vihreäpohjainen pallokangas on tilattu jo aika kauan aikaa sitten ihanan Janan avustuksella täältä . Turkoosi interlocktrikoo on Kangastukusta.














P.S. nyt meillä on tosiaan Paljekirppiksellä pöytä.

32 kommenttia:

  1. WAU! Sopiipa hienosti tuo pupu apilakuosin kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Ihania taas :) Kommentoin tota aiempaa postausta, mutten löytänyt enää mistään, ilmeisesti katosi jonnekin:/ Mulla on sulle jotakin blogissani :)

    VastaaPoista
  3. Pupua tulin minäkin kehumaan ja paidan kankaan kuosia.

    VastaaPoista
  4. voi kun hienoja! Tuo pupu on erityisen kiva ja niin siististi tehty!

    VastaaPoista
  5. ihanaa tuota keltainen pupupusero!!! mörkö on toki myös söpö :-)

    VastaaPoista
  6. Kivat taas, pupu on suloinen kun mikä!!!

    VastaaPoista
  7. Jes, maanantaina heti paljekirppikselle. Ihania paitoja, taas kerran!

    VastaaPoista
  8. Voi miten suloisia paitoja jälleen! Tuo uusi apilajoustis on kyllä niin herkullsien väristä! Turkoosi ja vihreä sopii kivasti yhteen ja hauska mörkö paidassa!

    VastaaPoista
  9. Voisitko joskus laittaa kirppiskamaa huutonettiin, että me etelä-suomalaisetkin voitais päästä osingoille ihanista vaatteista? :)) (piti ihan googlettaa toi kirppis). Pupu sopii hienosti apilapaitaan. Taaas kerran vaan pakko huokailla (ja kuolata) ihanuuksia! :)

    VastaaPoista
  10. Cathya, voisin jossakin vaiheessa laittaakin. Nyt kun on käytössäni tuo peitetikkikone on jälkikin sen verran hyvää ettei tarvise olla joka kohdasta ottamassa kuvaa, että tässä tämä tikki menee näin :) Tuli ihan nostalginen olo kun laittelin noita kaksoisneulla ommeltuja vaatteita kirppikselle.
    Jotenkin olisi niin kiva koettaa tehdä toisaalta tilauksestakin jo jotakin. En vain tiedä miten sen kanssa pitäisi toimia, kun aikaa on arjessa niin rajoitetusti ja itsellä vain kaksi kättä. Pitää tuumailla tässä ihan kunnolla.

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanat paidat taas!! Tuo myyrä on kyllä jo yli-ihana! :)
    Ilmoitteleppa täällä jos myyntiin asti vaatteita ehdit ompelemaan.

    VastaaPoista
  12. Voi Annika!
    Eilen käytiin Paljekirppiksellä ja näin sun miehen ja pojan sielä. Hullun lailla aloin juoksemaan ympäri kirppistä teidän pöytää etsien. Ette ilmeisesti ollu vielä laittanu sitä kun en sitä löytänyt. No, sitten juoksin etsimässä miestäsi, että olisin kysynyt millon tuotte tavarat. :) No, en enää löytänyt. Nyt ollaan takasi lapissa ja mun mahdollisuudet meni :'( Oikeasti melkeen itkettää!! :((((( Ei voi olla enempää mun tuuria! Mä olisin niiiiiiin halunnu olla paikalla!! Yhyyyyyy!!!

    VastaaPoista
  13. Minäkin kävin eilen paljekirpparilla mutta alkoi niin penteleesti supistelemaan se kiertäminen ja kuumuus että oli pakko lähteä pois... kun kärryjenkään kanssa ei sopinut kiertämään kunnolla.

    Mut tänään on mentävä uudestaan. Tohditko sanoa pöydän numeroa? Ois helpompi suunnistaa :)

    VastaaPoista
  14. Ihania taas molemmat. Tuota apilakangasta on pakko käydä itsekin hakemassa, niin kivalta se näyttää. :)

    VastaaPoista
  15. voi tuo mörkö on niiiin kiva!!! meillä täällä tyttö kiljuu vieressä et "mäkin haluun tollasen, mut vihaisen näköisen, mee äiti äkkiä tekemään!!!"

    VastaaPoista
  16. Ihania taas, tykkään tosi paljon noista mörköpaidoista :) Ompeletko peitetikkikoneella myös nuo aplikoinnit?

    VastaaPoista
  17. Olin paljekirppiksellä tänään heti aamusta klo 10 mutta en löytänyt kyllä yhtään RuttuNuttua vaikka kahteen kertaan kiersin mielestäni kaikki pöydät. Liekkö mennyt jo eilen kaikki ihanuudet?

    VastaaPoista
  18. Minä kiersin myös kahteen kertaan mutta ei sattunut silmääni. Joko eilen on mennyt kaikki/suurin osa tai sitten ei vain sattunut kohdalle vaikka yritin sillä silmällä pongata tutunnäköisiä kankaita ja vaatteita.

    Harmi! Löysin tosin monta muuta tarpeellista juttua joten ei turha reissu sentään =)

    VastaaPoista
  19. Olin kans Paljekirppiksellä aamukymmeneltä ja melkein ekana pääsin pöydän luo. Yhden RuttuNutun sieltä sain itselleni, tosin ilman aplikointia. Oon siitä silti kyllä ikionnellinen! Mutta aika monta tyhjää hengaria, eikä enää jäljellä RuttuNuttuja, muita vaatteita kylläkin.
    Olikohan siis kaikki ihanuudet viety eilen jo. Harmi!

    Voi kumpa alkaisit myymään noita, jos ei oma aika riitä kaiken ompelemiseen, palkkaisit ompelijoita. Ois menestys taattua! :)

    VastaaPoista
  20. Anonyymi, applikoinnit ompelen tavallisella ompelukoneella. Olen...hmmm...arviolta viiden viimeisen vuoden ajan toivonut saavani lahjaksi kirjovan ompelukoneen, mutta vielä ei ole onnistanut :)

    Anonyymit, minä kävin tänään illasta siivoamassa pöytää ja totta, ihan kaikki RuttuNutun olivat hävinneet pöydästä. On paljon mahdollista, että ne hävisivät jo silloin, kun olin lauantaina juuri ennen sulkemista kipannut tavarat pöytään. Meinasin nimittäin itsekin jäädä tuolloin jalkoihin :) Kaivelen nyt vielä kaappeja ja kiikuttelen sitten pöytään.

    VastaaPoista
  21. Anonyymi, pöydän numero löytyy tuolta edellisen postauksen kommenteista :)

    VastaaPoista
  22. Ensimmäisenä aamulla olin penkomassa, ja löytyihän sieltä vielä jotain... Meille kotiutui yli-ihanat ja just pojalle sopivat lammashaalarit :) Onnenpäivä!!

    VastaaPoista
  23. minäkin olin tänään ettimässä 11 aikaan, mutta en löytäny. kyllä harmitti!

    VastaaPoista
  24. Aivan ihania ompeluksia taas kerran :)

    VastaaPoista
  25. Ja minä kun ajattelin niin että keskiviikkona vielä jonkun ihanuuden löytäisin, kun kerran on vapaapäivä vihdoin ja viimein pitkän työrupeaman päälle ja olisi aikaa kiertää kirppikset. No ehkä sitä pitää ihan oikeasti opetella itse ompelemaan!

    VastaaPoista
  26. i really love your blog! This sweaters are so cool and they are so special, everything you do is amazing - i am a big fan of you!

    VastaaPoista
  27. Ihanuus näitä siun tekemiä paitoja!

    VastaaPoista
  28. Joo kannatetaan, että teet tilauksista. Ja myös sitä, että jos et itse ehdi niin palkkaat jotkut lisäkädet tekemään. Varmaan menisi kaupaksi, on niin erityisen ihania :)

    VastaaPoista
  29. Oh wie schön. Ich finde deine Shirts super.
    Tolle Farben und super Applikationen.

    Ich bin ein Fan von dir !!!

    Liebe Grüße

    VastaaPoista
  30. Amazing! I don't understand any word, but the clothes are so fantastic!!!

    VastaaPoista
  31. Ihan mielenkiinnosta aloin etsiä sinua kun satuin olemaan paikalla kun laitoit pöytääsi siellä Paljekirppiksellä. Meiltä sai uuden kodin Myyrä -paita ja Omppu -housut. Ja mikä parasta, tytölle just sopivat ja meillä fanitetaan myyrää ihan kympillä :) Halvalla kyllä luovuit noista ihanuuksista, oisin maksanut kaksinumeroisenkin summan kun onhan ne sentään uniikkeja! Siispä googletin paidan lappusessa olleen nimen ja tadaa, alanpas seurailemaan mitä päätät tuon tilaus -homman kanssa. Täällä nimittäin yks varma ostaja jo valmiina ;) Lystiä kevään odotusta!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.