sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tänä sunnuntaina minä en ole ommellut mitään. Tänä sunnuntaina minä tulin otetuksi lämpimästi vastaan Leijonaemoihin. Sisintä hykerryttää ja tunteet viuhtovat surun ja ilon väliä. Niin, koska tämä sunnuntai oli omistettu ihan muulle, laitan tähän postaukseen yhden kuluneen viikon kokeiluistani. Kokeilin nimittäin tällaista slipoveri - trikoopaita -yhdistelmää. Slipoveri on ommeltu kiinni paitaan, mutta sen voisi tehdä ehkä helpommin ihan erikseenkin. Ei tämäkään kyllä yhtään hassumpi ole. Musta-valkoinen apinatrikoo on aikoinaan tätini avustuksella suoraan Ruotsista Stoff och Stil - nettikaupasta ostettua. Paidan valkoinen ja liivin selustan musta trikoo on hankittu muistaakseni Eurokankaasta.


Olen taas saanut paljon kysymyksiä, joihin en ole kaikkiin ehtinyt vastata. Ja jos ei ehdi heti vastata, se monesti unohtuu. Kysykää kiltit uudestaan, mikäli tuntuu että odotatte turhaan vastauksia!
Ainakin oli tiedusteltu kuvieni taustoista kuvaushetkellä. - Kuvaan kuvat mahdollisimman simppeliä ja valkoista taustaa vasten - lue makuuhuoneen ovea :) Lisäksi pyrin siihen, että kuvauspaikkaan tulisi mahdolisimman paljon luonnonvaloa. Salamaa en käytä.
Sitten oli kyselty mihin pienet ja käyttämättömät vaatteet meillä laitetaan. - Kavereille ja loput kirpputorille. Ja kyllä, olen pohtinut myös netistä myymistä, mutta haluan päästä tässä mahdollisimman vähällä eli kipata vaatteet kirpputoripöytään ja antaa ihmisten hoitaa itse loput. Olen joskus aikoinaan ollut aktiivinen Huuto.net myyjä, eli sekin on koettu, enkä sille linjalle nyt ehdi postituksineen sun muineen lähteä. Kirpputoripöydän haaveilemme saavamme itsellemme jo ensi viikonloppuna :)

28 kommenttia:

 1. Uteliaisuudesta kysyn, että minne kirpputorille viet vaatteesi? :)

  -Laura
  http://nauravanappi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Laura, yritämme saada pöydän varmaan Paljekirppikseltä. Muista kirppareista täällä ei ole vielä kokemusta, jotta eiköhän mennä vanhan kaavan mukaan.

  VastaaPoista
 3. Kirppis Vintiö on ihana paikka ja siellä on menny tosi hyvin vaatteet kaupaksi. Mulla ollu pari kertaa siellä pöytä eikä juuri tarvi takaisin mitään tuoda. paljekirppiskin on ollut kyllä hyvä, mutta meillä kun enemmän tuota lastenvaatetta ja tavaraa niin vintiössä olen ne myynyt. Ilmoitteletkohan täällä jos pöydän saatte? Tietää käydä katsomassa :)

  Mietin neuvolassa viime viikolla että näinköhän AIDON ruttu-nutun pikkupojan päällä. Vihreävalkoinen metsolan joustis (arvelen) jossa taisi olla apina-applikaatio.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, lastenvaatteita minäkin olisin vain menossa myymään...hmmm. Olen kerran käynyt itse Vintiössä, mutta se oli silloin juuri aloittanut ja paikka vaikutti silloin niin hiljaiselta. Onkohan sieltä kovin vaikea saada paikkaa?
  En kyllä nyt yhtäkkiä muista tehneeni juuri kuvailemasi kaltaista paitaa...

  VastaaPoista
 5. Kiva slipoveri ja onnea Leijonaemo!!! ;)

  VastaaPoista
 6. Your sewing is amaaaazing! It would be nice if you wrote some in english :)

  VastaaPoista
 7. Ollaan ens vklpna oulussa joten ilmoita kummalle kirpulle viet! :) JES jos mun onnistaa olla paikalla!!!

  VastaaPoista
 8. Oi, täälläkin odotellan tietoa mille kirputorille viet vaatteita myyntiin :)

  -M

  VastaaPoista
 9. Kiva paita! Hauska idea. Sä keksit aina hauskoja juttuja. :)

  VastaaPoista
 10. Paljekirppiksellä on nykyään niin paljon roskaa myynnissä ja pöydät törkeän täysiä törkyläjiä, ettei siellä viitsi käydä. Vintiötä suosittelisin minäkin, sieltä varmasti saa pöydän ja vaatteet on edukseen - Vintiöltä olen aina tehnyt löytöjä ;-)

  VastaaPoista
 11. Minäkin menen kytikselle kirpparille, kun sinne olet vaatteitasi viemässä. :D Niin ihania ne ovat!

  VastaaPoista
 12. Itse ajattelin laittaa kaverin asialle kirpparille kun siellä asuu, mutta pettymyksekseni muistin, että kaveri on sen vkonlopun pois :(

  VastaaPoista
 13. Pojille on joskus vaikea keksiä uutta ja veikeää, mutta näissä sinun slipoveri- ja kravattipaidoissa on ideaa! Onnea kirppiskeikalle, minkä sitten valitsetkin! =)

  VastaaPoista
 14. Jos saapi esittää toiveita, niin laita vasta kirppispöytä tervahiihtoviikonlopulle 12.3. niin nämä pitkämatkalaisetkin yli 500 kilometrin päästä pääsisivät kunnon apajille...

  VastaaPoista
 15. Moi! Sinulle olisi blogissani jotakin =)

  VastaaPoista
 16. Minunkin blogistani löytyy sinulle jotain. ;O)

  VastaaPoista
 17. No voi hitsit, kun on viikonloppuna työvuorot ja vielä just niin huonosti, että jos lauantaina et heti aamusta vie, niin jää kaikki ihanuudet minulta sitten väliin :-( Keskiviikkona vasta vapaata ja aikaa kiertää kirpparit, tuskinpa silloin on enää mitään jäljellä, jos et välillä käy täydentämässä

  VastaaPoista
 18. Hienon näköinen paita. Kangaskn on mahtavaa :)

  VastaaPoista
 19. Kyllä Paljekirppis on paljon parempi paikka kuin Vintiö! Vintiössä on aina ollut todella hiljaista kun siellä olen käynyt, enkä koskaan ole mitään sieltä löytänyt. Ylihintaisia ja tahraisia vaatteita myydään Vintiössä. Epäsiisti paikka.
  Paljekirppis vain on niin suosittu ettei välttämättä saa pöytää. Sittenhän on se uus Järki/Kärkikirppis Kärkkäisen vieressä. Kierränpä kirpparit minäkin viikonloppuna. :)

  VastaaPoista
 20. Nyyh, kävin aamulla heti kymmeneltä Paljekirppiksellä ja kahlasin sen läpi. Tunnin verran palloilin siellä, vaan en löytänyt yhtään ainutta Ruttunuttua. :( Olitko vielä siis saanut sieltä pöytää?

  VastaaPoista
 21. Anonyymi ja muutkin, veimme vaatteita pöytään tänään lauantaina vasta juuri ennen sulkemisaikaa, eli saimme pöydän vasta sunnuntaiksi. Mutta nyt siis sinne on jotain kiikutettu. Pyrimme täydentämään pöytää niin kauan kun myytävää vaan riittää. Pöytä siis löytyy Paljekirppikseltä :)

  VastaaPoista
 22. Löytyykö sinulla kirppikseltä vaatetta kokoa 110-116-122? Vai ovatko pienempiä??

  -Katri-

  VastaaPoista
 23. Annatko mitään vihjettä pöydän numerosta vai pitääkö koko läävä tonkia läpi, jotta yhden helmen löytäisi? :-)

  VastaaPoista
 24. Katri, ei ole meillä nyt myynnissä mitään noin isoa.

  Anonyymi, olipa niin suoraan sanottu kommentti, että kuiskaan notta 282 :)

  VastaaPoista
 25. Kiitokset nopeasta vastauksesta :)
  Minkä kokoisia vaatteet ovat?

  -Katri-

  VastaaPoista
 26. Katri, vaatteet ovat pääasiassa kokoa 86. Jotain pienempiä löytyy 74 senttiseen ja sitten jotain hieman suurempia 92 senttiseen.

  VastaaPoista
 27. Voi että.. Harmi ettei Huuto.net toiminut kannaltasi myyntipaikkana, sillä olisipa ihana, kun voisi noin upeita vaatteita jostain ostella. Harmi ettei kaikille ole suotu luovuutta ja ompelutaitoa ja joustavaa kangasta armollisesti kohtelevaa ompelukonetta.

  Pakko nimittäin sanoa että kateellinen olen niiden perheiden lapsille jotka saavat näin upeita vaatteita käyttää. Meillä on tyytyminen "perusvaatteisiin" eli markettien ja henkkamaukan tarjontaan.

  Ei voi muuta sanoa kuin VAU!! Olen plarannut ihan vaan muutaman postauksesi, enkä taida uskaltautua pidemmälle, sillä ompelemasi vaatteet ovat UPEITA! Kateus vaan iskee jos pidemmälle selaa..

  -Rina

  VastaaPoista