maanantai 31. joulukuuta 2018

Tämän vuoden juttuja


Tässä muutamia tämän 2018 vuoden puolella tekemiäni juttuja yhtenä postauksena. 
Tänä vuonna olen mm. maalannut kiviä :)Piirrellyt aivan liian vähän ja toivonut, että tunteja olisi vuorokaudessa lisää.


Aloittanut tapani mukaan monta neulontatyötä...Purkanut, aloittanut uudestaan, purkanut taas, turhautunut ja aloittanut jälleen uusia ja unelmoinut aina keskeneräisten äärellä jo kymmenistä uusista.
Ja saanut välillä vietyä osan jopa loppuun astikin :)


Ommellut tietenkin lastenvaatteita omilleni
ja välillä myös muille.

Suunnitellut kuoseja...


...ja toisinaan myös pukeutunut niihin.
 


Opetellut sitomaan kransseja


Hyvää Uutta Vuotta Teille kaikille!!!

T:MuttuRallan Annika :)10 kommenttia:

 1. Siis kaikkea AIVAN IHANAA! Ihana, yks applikointityökin. Niiden vuoksi ihan alkujaan aloin seuraamaankin blogiasi. Niitä ei kyllä enää ole tullut tehtyä. Vois kyllä nuorimmalle tehdäkin jonkun, kun nelivuotias olis varmaan ihan innoissaan tuollaisesta. <3 Mä aina hämmästelen, kun joku on noin taitava piirtäjä. Ihan uskomatonta! Sinulla on kyllä monenlaiset kädentaidot ja lahjat. Onnellista uutta vuotta Sinullekin! <3

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Olipas paljon kaikkea ihanaa. Hyvää alkanutta vuotta. Kuten Pikku Akka, ilahduin applikaatiosta, ja kyllä on kauniita kuoseja, neuleita, piiroksia, ja ja ja...

  Ja ai miten nauroinkaan tuolle tekemiselle ja purkamiselle. Olen viime päivinä opetellut virkkaamaan, ja purkanut joka rivin vähintään kerran, alussa jopa neljästi. Miehelle vitsailinkin juuri, että tuleepas heti virkattua monta mattoa harjoituksena!

  VastaaPoista
 3. Niin huikeita!
  kiitokset tästä päivityksestä, kyllä iskee inspiraatiota itselläkin!

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä tällainen koste. Edelleen insipiroidun selaamalla ihania käsitöitäsi. Instaa en jaksa seurata, siellä on liikaa tavaraa.
  Tulin varta vasten katsastamaan suunnittelemiasi kankaita, pitää katsastaa onko niitä vielä firmoissa tarjolla. Kiitos päivityksestä!

  VastaaPoista
 5. Trenger du et presserende lån ?, for mer informasjon, kontakt oss via e-post: (herics.agnes1@gmail.com)
  Lånetilbud.

  VastaaPoista