sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Nyt tuli neulomisiaHei vaan, ja anteeksi heti alkuun tämä valtansa ottanut blogihiljaisuus. Tai enhän minä tiedä käykö täällä enää kukaan muutoinkaan :)  

Instasta on jotenkin vain tullut kätevämpi ja helpompi töiden julkaisukanava. No sikäli mikäli kun joku vielä tännekin puolelle joskus eksyy, täällä siis ollaan edelleen. Ihan siltä varalta, jotta oikeasti tietäisin, kannattaako tänne vielä jatkaa kirjoittelua - voisitteko tänne eksyneet huutaa kommentteihin jotakin?! Kiitos!!!

Neuloin joululoman kunniaksi itselleni myssyn. Olen aina ajatellut, että hatut, pipot tai päähineet ylipäätään, ei ole minun juttu. Toisin sanoen: näytän niiden kanssa ihan kummalta. Ehkä tällaisesta yltiö tyttö-, vai pitäisikö sanoa yltiö tätimäisestä, voisi siis aloittaa.
Siinä samalla valmistui myös villasukat perheen pienimmälle.


10 kommenttia:

 1. Onnellista Uutta Vuotta ☺️
  Kannattaa ehdottomasti tännekin kirjoittaa

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta! Itse seuraan kyllä Instaakin mutta minusta on kivempi katsella näitä hienoja kuvia ihan kunnon tietokoneen näytöltä eikä aina tuijotella vain puhelimen ruutua. Siksi ääni blogille, ja siksi näissä vieläkin käyn! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että ilahduin, kun näin, että Mutturalla oli tehnyt blogipäivityksen. Itse tykkään blogeista niin paljon enemmän kuin instasta, että ihan 5-0. Ihania neulomuksia! <3

  VastaaPoista
 4. Enemmän blogeja luen kuin instaa 😊. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Jag läser görna här, eller snarare tittar på de fantastiska sakerna du gör. Ibland låter jag google översätta texten, funkar sådär...

  VastaaPoista
 6. Harmittaa, kun blogit hiljenee. Instasta en niin tykkää.

  VastaaPoista
 7. Kyllä täällä sulla varmasti käy kurkkijoita. Vaikka Instagrammiakin seuraisi lisäksi .

  VastaaPoista
 8. Miusta on tullut tosi laiska blogien lukija. Sitä ei halua tehdä puhelimella, mutta tietokonettakaan ei tule huvin vuoksi availtua, kun puhelimella voi kuitenkin hoitaa melkein kaiken. Eli: luen nykyään blogeja tosi harvoin, mutta kun luen niin luen paljon ja huolella.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.