lauantai 28. tammikuuta 2012

Flower Power

Rakastuin tähän Ikasyrista tilattuun suloiseen kukkatrikooseen niin paljon, että siitä piti saada itselle jotakin. Kanttasin kauluksen vaaleanpunaisella interlocktrikoolla. Olipas mukava saada tehtyä välillä jotain itsellekin. Tykkään todella paljon! Tämä tuo mukavasti pirteyttä päivään. 

 Tähän Lasten Metsolan leveäraitaiseen joustofroteeseen olen myös täysin hullaantunut. Vuoritin hupun mustalla trikoolla. Napit nappasin mukaani Löytö-Palasta.

19 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kukkatunika, mutta pakko kysyä mikä väri sinulla on hiuksissa, todella kaunis väri?

  VastaaPoista
 2. TAHTOO!! Paljon meni kangasta? :)

  VastaaPoista
 3. Niina, :) hiuksissa on Garnierin Nutrisse Cream ja värinumero 7.64 (copper red). Juuri ostin tänään kaupasta tuota, kun juurikasvu taas ilmoittaa olemassa olostaan - siksi osaan kertoa näin tarkasti :D

  T, tarkoitatko tuota kukkatunikaa? Siihen meni kangasta metri. Näin sain tehtyä tunikan just eikä melkein kolmasosa hihoilla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta, kysyinpä sitten sopivaan aikaan, täytyypä katsastaa värihylly kun menen taas isoon kauppaan.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköisiä molemmat! Nyt kyllä rupesi tekemään itsellekin mieli puseroa tuosta kankaasta...

  VastaaPoista
 6. Hyvälle näyttää... taas :D

  Olis sittenkin pitänyt ottaa tuota joustista. Sumplailin ostoskorin kanssa varmaan puoli tuntia kun loppusumma oli "hiukan" liian iso. Poistin tuon ja nyt kaduttaa :D

  VastaaPoista
 7. Hei. Millä kaavalla teit paidan?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Paita on tehty ilman kaavoja. Lähtömitat on otin yhdestä ostopaidasta ja siitä sitten monien välisovitusten kautta sain paidan tähän muotoon.

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja sekä kankaat että paidat!

  VastaaPoista
 10. Valtavan kaunis tunika! Mulla on tuota samaa kangasta ja tarkoitus oli tehdä siitä tunika keskimmäiselle tytölle, mutta pitäisköhän se omia sittenkin itselle :-).

  VastaaPoista
 11. Oiiiih miten kaunis tunika mielettömän kauniin mallin päällä!!! Minä saisin metrista kai napa-paidan vain... Musta-puna joustis on mahtava, ohh kun tätä olis vihreä-mustana (tai sinapin-mustana) myös!

  VastaaPoista
 12. I just love what you make of my fabric! I posted a link to this blog post from the Gekko Facebook page, I hope that is ok? :-)

  VastaaPoista
 13. Kiva idea nuo hupparin kaksiväriset napit. =)

  VastaaPoista
 14. Ihana tunika, mullekkin on tulossa tuota kangasta, heti rupesin miettimään pitäskö tehdä itselle siitä jotain :-)
  Onko nuo teidän lapsukaiset noin kuvauksellisia ihan luonnostaan vai pitääkö ottaa paljon otoksia tai lahjoa tms? Tuli vaan mieleen kun nämä kuvat on täällä aina niin huippuja ja omia lapsiahan ei meinaa saada edes kuvaan ylipäätään ;)

  VastaaPoista
 15. Aivan upea kukkatunika - ja malli! ;) Tuota kivaa raitajoustista on itsellenikin kotiutumassa Metsolan alesta, saa nähdä päätyykö aikanaan huppariin vai haalariin..

  VastaaPoista
 16. Kauniita vaatteita, niinkuin aina... ;)
  Tuo kukkakangas on niin herkku, taitaa muutama metri kotiutua meillekin, jos vaikka vaihteeksi saisin itselleni tehtyä jotain.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.