lauantai 3. joulukuuta 2011

Jumpsuit

Kokeillaanpas nyt tällaistakin asua. Kankaana Marimekon paksuhkoa trikoota ja huppu on vuoritettu tähtitrikoolla. Kanttaukset on tehty resorilla. Kaavan pohjana on Ottobre lehden 6/2010 Jumpin´ in velourhaalari. Tein etu- ja takakappaleet yhtenäisinä, lisäsin hupun ja resorit, sekä suurensin kaavaa vielä yhden koon suuremmaksi. Tämä haalari on kokoa 122 cm. Tämä on aivan täydellinen kotiasu, kuopukselle siis lienee myös tehtävä omansa pikapikaa :)

Tämä haalari lähtee kummipojalle joululahjaksi. Kaava on muokkauksineen sama kuin edellä, tämä vain on kokoa 80-86 cm. Haalari on tehty joustofroteesta, pepun päälle applikoin mustasta velourista tähden. Haalarin mukaan lähtee vaaleansininen pöllöpipo, joka on virkattu Novitan Isoveljestä.
8 kommenttia:

 1. Ihana, erityisen kiva se raidallinen resori!!! Tahton itselle tämmöisen mutta menis varmasti 3m kangasta;(

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva haalari! Mä käytin samaa haalarin kaavaa pohjana kun tein meidän muksuille collegesta onepiece -haalarit. Ovat tykänneet niistä tosi paljon, ovat kyllä huiput kotiasut. Olivat myös hyvät lentokonematkustusasut. =)

  VastaaPoista
 3. Kivat haalarit ja pipo kans! :)

  VastaaPoista
 4. Taasen on NIIN ihania ompeluja.Itselläni on vielä oman kummipojan Joululahja ompelukset tekemättä,mutta vielä on aika monta yötä aikaa ne surautellä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva tuo haalari, taidan itsekin tehdä noita muokkauksia, jos teen uudemman kerran sillä kaavalla :) ja ihana tuo virkattu hattu... :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää jumpsuitit! :) Tein itsekin sillä ohjeella yhden haalarin ja totesin, että seuraavan teen kuten sinäkin, eli etu- ja takakappaleet yhdestä osasta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.