sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Mikki Hiirenä Vappuun


Pienimmäisen vappuasu valmistui nopeasti Eurokankaassa pyörähdyksen jälkeen. Pussihousut ja lakki ovat velouria, body joustofroteeta. Laitoin korvien sisään askarteluhuopaa tueksi, jota olisi voinut olla näin jälkeenpäin ajateltuna enemmänkin. Ehkä lisään tukea vielä ennen varsinaisia Vappujuhlia.  Jalkoihin puettiin vain mustat sukkahousut ja keltaiset liukuestesukat. Toimii! Tämän Mikin vipellystä ympäri taloa ei voi katsella hymyilemättä.
 
Mikki Hiiren seuraksi päiväkotiin lähtee varmaan jonkin sortin supersankari...niin, taas.
 
Mitä hahmoja teidän Vappuun on luvassa?

30 kommenttia:

 1. Niin syötään söpö hiirulainen! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava hiirulainen :) Meillä on vielä asut miettimättä, mutta eiköhän meillä perinteiseen tapaan ainakin yksi pupu hyppele Vappunakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sunna! Meillä liihottelee näköjään myös Supermies :)

   Poista
 3. En kestä, niin hauska! 💛 Meillä toivottavasti esiintyy vappuna muitakin kuin prinsessoja, mutta hieman epäilen kyllä - 5v on paras prinsessaikä, ja omat tahdotkin hyvin kuuluvilla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessat on ihania! Tai no joo, minä en ole kyllä ehtinyt saada yliannostusta aiheesta :)
   Mua rassaa vähän nuo supersankarit, mutta kiva kun pienemmän ainakin vielä voi pukea johonkin tällaiseen.

   Poista
 4. En kestä, niin hauska! 💛 Meillä toivottavasti esiintyy vappuna muitakin kuin prinsessoja, mutta hieman epäilen kyllä - 5v on paras prinsessaikä, ja omat tahdotkin hyvin kuuluvilla! ;)

  VastaaPoista
 5. Huippu Mikki ja kiva, kun osaa asusta pystyy myös hyödyntämään arkivaatetuksessa :)

  VastaaPoista
 6. Hurjan söpö Mikki Hiiri! Meillä asu vielä hukassa. Aina ajattelen, että nyt tehdään hyvissä ajoin ja sitten huomaakin että vappu on ihan just.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin kerrankin näin ajoissa. Olen aina tähän asti ommellut viimeisenä iltana :)

   Poista
 7. Kerrassaan suloinen! Meillä taitaa lähteä vappunaamiaisiin ainakin keijuprinsessa.

  VastaaPoista
 8. Voi miten suloinen Mikki teillä!
  Kertoisitko hiukan tarkemmin, miten sait nuo korvat pystyyn...? Samantapainen projekti on ollut hautumassa mutta en vaan tajua miten nuo korvat kannattaa ommella... Ompelitko sen huovan päältä ja miten siitä korvien saumasta sai siistin? Pahoittelen hölmöjä kysymyksiä, oon ommellu hirmu vähän :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukena ja täytteenä on siis koko korvan osalta askarteluhuopaa. Huopa on ommeltu korvan saumaan kiinni samalla kun kasasin varsinaisen korvan. Korvan juuressa on vähän korvan leveyttä kapeampi varsi, josta korvat on kiinnitetty lakkiin. Laitoin korvien tyveen vielä muutamia piilopistoja kun lakki oli valmis, eli tuolloin näki mikäli korvat korvat pyrkivät kaatumaan johonkin ei toivottuun suuntaan. :)

   Poista
 9. This is absolutely adorable! I love it :-)

  VastaaPoista