tiistai 14. lokakuuta 2014

Vyyhdistä lampaaksi


Ainolasta ostettu Vyyhti-trikoo vaati pääsyään ompelupöydälle ja muokkaantui varsin pöyheäksi ja hassuksi lampaaksi. Applikaatio on tehty velourista ja raglansaumoista pilkottaa tietenkin korvat.
BäääIhania trikoita on päätynyt tiuhaan tahtiin myös mm. nepparihalkiopaidoiksi pienen miehen päiväkodin aloitusta varten. Tässä muutamia PaaPiin suloisuuksista tehtyjä värittämään vauhdikasta arkea.

17 kommenttia:

 1. Ihan mahtava idea tuo lammas :D Ja mikä herkullinen värisatsi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania paitoja ja lammas on kyllä huikea! :)

  VastaaPoista
 3. Passaapas lammas hyvin vyyhtitrikooseen kurkistelemaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikäät paidat ja se lammas on huippua!!

  VastaaPoista
 5. Onko nuo housutkin itse tehdyt? Millä kaavalla saisi tehtyä hyvät haaremihousumalliset pienet pökät pienelle pojalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on myös itse tehdyt. Olen itse piirtänyt näiden kaavan, mutta hyväksi havaittu haaremihousujen kaava on ainakin 2014/4 Ottobre lehdessä oleva Crawl and Roll niminen housukaava :)

   Poista
 6. Ihanan herttainen lammas <3! Ja kaikki kuosit niin kauniita.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän oikein sekoilin taas kommentoinnin kanssa...
   Tarkoitus oli sanoa, että tuon lampaan toteutus on kyllä uskomattoman ihana idea. Joskus nuo hieman erikoisemmat hahmot vaatteissa näyttävät siltä, että ne haittaavat liikkumista ja olemista, mutta tässä nuo korvat ovat ihan täydelliset! Pitää varmaan itsekin yrittää uskaltautua omissa ompeluksissaan kokeilemaan jotain vastaavaa.

   Poista