tiistai 6. toukokuuta 2014

Little starHeti, kun näin Noshin harmaan farkkujerseyn tiesin, että siitä on saatava pienimmälle huppuhaalari. Olin jo pidemmän aikaa unelmoinut haalarista jossa olisi edessä nepparilista, joka päättyisi isoon kengurutaskuun ja kaiken päällä olisi jotain kirjoitusta. Niin jotain kirjoitusta! Mutta mitä? No myönnettäköön, tekstin kanssa menin ehkä siitä missä aita on matalin, mutta kun valmistakin piti saada ja mieluiten he-ti. Tekstit on tehty valkoisella Emo-tuotannon peittovärillä pienellä pensselillä maalaten ja tähdet on silityskalvoa. Päädyin kangasväriin myös isoimman tekstin kohdalla, koska halusin tekstin kulkevan nepparilistan päältä. 

Hiippahuppu ei oikein ole tyyliltään juuri tähän haalariin se paras vaihtoehto, enkä edes osaa sanoa miksi lopulta päädyin siihen... Raitaresorit on myös Noshilta. Ompelin lahkeensuun resorit umpinaisina, mutta haaraosa aukeaa muutoin neppareilla helpottaen pukemista ja vaipanvaihtoa.


Huppuun laitoin reunoihin somisteeksi sirkkarenkaat ja pätkät nyöriä.


En muistanutkaan, että 10 kuukautisen kaverin kuvaaminen oli näin haasteellista hommaa...

Tein haalarin yhdistelemällä omia kaavoja, mutta nappasin pepun hauskan yksityiskohdan uusimman Ottobren (3/2014) Baboon trikoohousujen kaavoista.

Ja oi miten olin onnellinen, kun PaaPiille vihdoin tuli tuota pöllöä trikoona. Kunpa sitä tulisi vielä joskus ihan sinä alkuperäisenä mustavalkoisenakin! Bambi on myös PaaPiin kuosi, mutta ostettu Noshilta.

13 kommenttia:

 1. Onpa hurmaava haalari pikkumiehellä :)

  VastaaPoista
 2. Jestas miten upea haalari ja suloinen pieni poika!

  VastaaPoista
 3. This looks so adorable and charming. I am very excited. Your stitched things are always stitched with so much love and devotion. Very impressive. Sunny greetings from Bavaria, Marina

  VastaaPoista
 4. Eipä tässä muuta voi kun <3 <3 <3 :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavat viimeistelyt nuo sirkkarenkaat ja punaiset nyörit, tekevät mukavasti eloa lisään haalariin :)

  VastaaPoista
 6. Aiva ihana haalari tykkään kovasti! !! Minäkin olen tässä hiljattain laittanut ompelu blogin; käyhän kurkkaamassa ja liittymässä seuraani :)

  VastaaPoista
 7. Какая красота, а ваш фанат!!!

  VastaaPoista