keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Väriä kevääseen




Tämä keväisen vihreä palmikkoneulos tahtoi lähteä mukaani todellisena heräteostoksena Eurokankaasta. Kyseessä oli pakanloppu ja palasena juuri ja juuri sen mittainen, että uskalsin toivoa saavani siitä hupullisen neuletakin. Vähän jouduin lopulta kikkailemaan ja tein hihat kahdesta palasta. Oli tarkoitus virkata ketjusilmukoita ja ommella ne kiinni hihan saumakohtiin, mutta enhän minä sitä sitten innoissani muistanutkaan. Ehkäpä teen ne vielä tänä iltana, vaikka eipä nuo saumat nyt niin kovasti häiritse kuten aluksi pelkäsin. Kangas odotti ompelua hyllyssä Noshin vihreäpohjaisen oravaneuloksen vieressä ja sieltä ne sitten katselivat minua käsikädessä :) Ja aika hyvä parivaljakko niistä tulikin - oravat pääsivät siis huppariin vuoriksi. Hyödynsin etukappaleisiin palmikkoneuloksen hulpiot, joihin sain tehtyä mukavasti napinlävet ja kiinnitettyä napit. Virkkasin vielä  fiilispohjalta etukappaleelle kuosin mukaisen oravan odottamaan käpyineen kevättä.


















33 kommenttia:

  1. Voi apua kuinka suloinen <3 tuo väri on ihana, niin raikas ja keväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Miltei voi haistaa ruohontuoksun kun tätä hypistelee.

      Poista
  2. Aivan käsittämättömän hieno! Pakko ehkä iteki värkätä tämmönen ihanuus omille neideille (:

    VastaaPoista
  3. Aika makea! Hetken ehdin luulla että olet innostunut palmikoita neulomaan... :) Tiedätkös, nuo hihojen poikkisaumat näyttävät aivan asiaankuuluvilta. Ja virkattu orava on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kun kestäisikin hermot tuollaisten palmikoiden tekemiseen :) Ei minuakaan nuo saumat nyt enää niin hirveästi ota silmään. Ehkä se saa jäädä tuollaiseksi.

      Poista
  4. Vau! En ole älynnytkään, että tuollaista neuletta myydään metritavaranakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimevuoden puolella taisi ehkä syksyn kynnyksellä tulla jo näitä myyntiin. Muistaakseni näitä oli myös sileänä neuloksena ja sitten sellaisena ikään kuin joustinneuleena ainakin saatavana :)

      Poista
  5. Ai kun on söpö, varsinkin tuo virkattu orava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on joku pakkomielle noihin oraviin. Just tuumailin, että olen nyt jo applikoinut ja tehnyt silitysarkeilla sellaisen, ja tosiaan nyt virkkaamalla :)

      Poista
  6. Onpa ihana! Hypistelin itsekin noita kyseisiä neuleita joku kerta Eurokankaassa. Sinne jäi, kun ei tullut nopeasti mitään hyvää ideaa mieleen mitä siitä tekisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miunkin piti nähdä tuo pienen pieni palanen ennen kuin tajusin, että nuttuhan siitä on saatava :) (Vaikka silloinkin taisi myyjä ensin houkutella, että ostapa tämä kun siitä tulisi hyvä pipo.)

      Poista
  7. Ihana!! On myös niin kiinnostavaa lukea sinun inspiraatio-/työprosessista! Täydellistä tuli ja en mäkään huomaa mitään outoja saumoja ...!

    VastaaPoista
  8. Eikä, mä en kestä ku oot niin taitava, ja sulla on niin hyvät ideat!
    Tosi ihana villis, vuori on ihana ja toi virkattu kurre on piste iin päälle :)

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtava! Miksi mä en ole löytänyt tämmöstä neulosta eurokankaasta!! Seuraavana vapaapäivänä pitää heti käydä! :)

    VastaaPoista
  10. Боже, как красиво!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.