sunnuntai 9. helmikuuta 2014

MonsteriautojaAnnoin periksi. Tämä on nyt vaan tämä kausi, että mieltymykset viuhtovat aivan eri sfääreissä. Minkäs teet. Lasten Metsolasta löytyi lopulta kangasta joka ei ainoastaan kelvannut, vaan oli aivan superrRrrmahtavaa. Hihakankaat valittiin yksissä tuumin kangaskaappien kätköistä. Ja ei nuo paidat nyt ehkä ihan mahdottomat sitten olekaan...
✰✰✰✰✰✰✰


Postaamatta on jäänyt myös tämä tuttaville lähtenyt perheen pojan suunnitelmien pohjalta tehty monsteriauto. Kuva on kokonaisuudessaan varmasti suurin applikaatio (164 senttisessä paidassa), jonka olen koskaan tehnyt.

3 kommenttia:

 1. Tää on todella hauska juttu. Minäkin ompelin juuri monsterauton trikoista 2 puserot, tänään. Ihastuin itse kovasti siihen kuosiin ja meidän 9v varmasti tykkää myös. Rauhoitin kokonaisuus yksivärisellä hihoilla :-)). 1 pusero menee lahjaksi ja toinen jää meillä ensi talveksi tai ... heti käyttöön. Kasvuvaara kyllä on vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Minun pitää vielä vähän sulatella näitä fotoprinttejä ja todella poikamaisia kuoseja :)

   Poista
 2. Vautsi! Onpas erilainen ja jotekin tosi kiva ja raikas tuo pitkähihainen autopaita (tai siis molemmat). Yksiväriset hihat varmaan olisi tullut mullekin ekana mieleen mutta nuo kuviolliset tekevät tästä sittenkin just täydellisen. :-)

  VastaaPoista