maanantai 10. helmikuuta 2014

Sylva -huutokauppaan suurella sydämelläOmpeluryhmä Saumanvara, johon kuulun, tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaihin 14.2.mennessä. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!


ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/


Huutokauppakansioon pääset tästä!Mutturallasta huutokohteeksi lähtee siis tämä kuvissa oleva huppari kokoa 98 cm. Sammakon suu on tasku, jonne voi piilottaa kielen ja öttiäisen lisäksi muita pieniä aarteita.

15 kommenttia:

 1. IHANAA <3 Ihana on paita ja hyvän asian puolesta :) Sylva on itselleni erittäin rakas ja tärkeä järjestö ja on ollut upeaa nähdä miten moni on ommellut heidän hyväkseen <3 Saumanvaraan olen muutamankin kerran yrittänyt päästä jäseneksi mutta en ole hyväksyntää saanut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja voih, olethan muistanut kirjoittaa ryhmään liittymispyynnön yhteyteen lyhyen kuvauksen itsestäsi ja ompeluharrastuksestasi?

   Poista
  2. Aiemmin muistaakseni kirjoitin mutta nyt viimeksi en, pitää kai käydä lisäämässä :)

   Poista
 2. Ihanaa kun jaksat ommella tällaisiin tilanteisiin yhtä ihania vaatteita kuin omillekin lapsillesi! <3

  VastaaPoista
 3. Huippuihana huppari, valtavan tärkeään tempaukseen!

  VastaaPoista
 4. Sormet näppäimillä jo odotan huutokaupan alkua! :) Ihana vaate, ja hyvän asian puolesta! <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei, tämä on aivan liian söpö <3, aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Voi, kun sulta ois huutokauppaan, mooonia tuotteita :) mutta ymmärrän kyllä ettei aika kaikkeen riitä!

  VastaaPoista