tiistai 26. marraskuuta 2013

Rati-riti-muttu-ralla

Aina ei tarvitse osata tai malttaa neuloa. Lapaset voi myös ommella. Ja mikä parasta toooodella nopeasti. Nämä on tietenkin mitoitettu sopimaan juuri kuin hanska käteen! Ja nämä ovat minulleLapaset on ommeltu merinovillaneuloksista. Jasminkukallisissa on fleecevuori ja  siksakraidallisissa (fleece?)karvavuori. Nyt tarkenee!♪  ♫  ♫  ♪ tuli talvi halla ♪  ♫  ♫  ♪
Ohjetta ja kaavoja lapasiin löytyy täältä!
 

23 kommenttia:

 1. Just tuollaisia olisin tänään tarvinnut!Nuo ovat kaikenlisäksi hienot(=katu-uskottavat:)!

  VastaaPoista
 2. Aivan suloisia lapasia!!! Tykkään :) Määkin haluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana omistaa kerranin lapasia jotka istuu just eikä melkein.

   Poista
 3. Oi kuinka ihanat! Ei mitään tutoriaalia/kaava olisi tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan parhaillaan, josko alkuperäisen kaavan tekijällä olisi ohjetta tms. jossain johon voisin linkata. Katsotaanpas :)

   Poista
  2. Täältä löytyy ohjetta: http://mallikelpoinen.blogspot.fi/2013/11/kintaat-2nd-ed.html

   Poista
 4. Hienot! Pitäiskin tehdä lämpöisemmät syksyisten trikoovanttuitten tilalle. Tai sitten käytän neulottuja kun niitä on aika monet :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat, tämä on itsellä ollut mielessä, mutta en vain saa aikaiseksi :D Nuo on kyllä aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tein alku syksystä yhdet jotka oli ihan liian isot ja harmistuneena ajattelin, että ei sitten... Mutta kyllä kannatti koettaa uudestaan ja muokata kaavaa vertaamalla sitä rauhassa omaan käteen. Tuli ehkä parhaat lapaset ikinä. Olen niin onnellinen :)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä ja ohjeista! Kaapista löytyisikin tommoista "karvavuorta"...hmm.. Tarvittaisiin vain joku ihana kangas uloskin päin. :) Pitäisiköhän kokeilla ommella itselle lapaset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun tuo karvafleece-what-ever on jotain supervenyvää materiaalia. Minähän siis haaveilen täällä jo rukkasista. Ois aivan huippua tehdä itselle nahkarukkaset. Ja miksei muillekin, mutta ekana itselle :)

   Poista
 7. Kiitos inspiraatiosta ja viitoituksesta ohjeelle! Tekaisin itsekin omat ja voi että miten mahtavaa on saada juuri käteen sopivat lapaset - näin pienikätisenä on aina valmiit kintaat ja lapaset varattu mukavalla kasvunvaralla! Minäkin haavailen tuosta nahkarukkassovelluksesta - ei muuta kuin nahkaa hankkimaan!

  Linkki tekemiini lapasiin

  VastaaPoista
 8. Voi mitkä ihanat lapaset! Näitä täytyy kokeilla! En saanut linkkiä toimimaan... Onko sinulla kaava vielä tallella? Olisiko mahdollista saada sitä? :)

  VastaaPoista
 9. Ei löytynyt eli bloggari poisti kaavan ja ohjeen. :(

  VastaaPoista