sunnuntai 25. elokuuta 2013

Iiiisolle ja pienille




 

 
 
Jipii! Sainpas vihdoin itselleni tehtyä mukavan imetysmekko / -tunikakaavan. Tämä on kyllä mukava  päällä - ei näytä teltalta, mutta piilottaa mukavasti vyötärällö sinnittelevät makkarat. Toimii! Materiaali on jotain superhalpaa kaapissa lojunutta Eurokankaan kangasta pakalta. Harmaa on yksi miun lempiväreistä, tai jos omista vaatteista puhutaan niin toinen... (Ja se toinen on musta.) Mutta pienenä puolustuksena, miun hiukset tuo jo väriä ihan kivasti, ettei juuri muuta tarvi :)
 
 










Samalla kaavalla tehty kukkainen  imetystunika. Tämä on itseasiassa ensimmäinen koeversio mallista. Tämän kangas on myös Eurokankaasta, mutta palalaarista löydettyä. Kangasta oli sen verran naftisti, että jatkoin helmaa omista varastosta löytyneellä ja sattumalta täysin kukkien värisellä pallokankaalla. Minun oli tarkoitus tehdä miehustan keskikappale myös tällä pallokankaalla, mutta lopulta kangas tuntui liian lirulta siihen. Ei ihan paha tämäkään :)




"Äiti me ollaan tälleen vakavasti niinku lehtien muotikuvissa ollaan."
 
No voihan Nosh! Niin ihania mäyräkoiria. Oli selvää, että jokaisen pikkupojan oli saatava omansa. Eteen tuli nepparilista ja toisen hihan tehostin Noshin raitatrikoilla. Tykkään ihan täysillä, että Noshin kankaat ovat väriensä puolesta yhteensopivia, vaikka mallistot vaihtuvat. Se vaan on niin kätevää ja ehkä juuri siksi näihin tulee aina vähän semmoinen pakko saada kaikki -hamstrauspaniikki :)


 
 
 




25 kommenttia:

  1. Oijoi mitä ompeluksia! =) Kauniita ovat nuo imetystunikat ja tuo viimeinen kuva on hilmu hellyttävä...

    VastaaPoista
  2. Voi, että mää tykkään aina näistä sun kuvista. Ihanat on ompeluksetki, tosi ihanat.

    VastaaPoista
  3. tosi hienot tunikat sinulle ja suloiset paidat pienimille pojille :-))

    VastaaPoista
  4. Ihan mielettömiä vaatteita olet saanut taas aikaiseksi ja nuo imetysmekkotunikat näyttää tosi kivoilta, ihan hymyilytti se toinen tunika, oli niin ihanan pirteä :) Ja lapsien yhteiskuva on mitä ihanin!!!

    VastaaPoista
  5. Niin ihania paitoja, ihan kaikki!

    VastaaPoista
  6. Imeysmekot näyttää tosi kivoilta, millainen systeemi niissä on siis onko tuo miehustan keskikappale millainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hankala selittää, mutta aukot tulee tuonne sivusaumoihin

      Poista
  7. Ihania nuo mäyräpaidat ja sievät inmetystunikat! Nättejä imetysvaatteita on niin vaikea löytää valmiina kaupoista.

    VastaaPoista
  8. Ihan pakko kertoa, kun lauantaina sattui hauska juttu...

    Mies puki meidän pienimmäistä. Kuului kyselevän tytöltä, että laitettaisko tällainen ruttunuttu? Minä sit huutelin, et mikä siellä nyt on niin ruttuinen? Johon mies vastasi, et eikö se RuttuNuttu ollut se "varastettu" tuotemerkki? Tässä paidassa lukee RuttuNuttu. Todellakin, niinhän siinä luki! Aika monesti olen sitä jo pessyt, enkä ollut huomannut ;) Kirpparilta tämän paidan tai oikeammin tunikan olin ostanut.

    Niin ja kivoja tunikoita olet itselle tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa :) Varsin valveutunut mies sinulla, jee!

      Poista
  9. Ihanat samistelupaidat pojilla! Miten he ovatkin saaneet noin tiukat ilmeet kasvoilleen tuohon ekaan kuvaan? Ihania tunikoita! Loistavasti istuu ja sopii sulle mahtavasti.

    VastaaPoista
  10. Vau, ihania kuteita kuten aina...mutta siis iso VAU - oletpa palautunut pikkuisesta hienosti, niin kaunis mami! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, kiitos :) Kiloja löytyy vielä, mutta eipä tässä mitään hätää ole laihutella

      Poista
  11. Ihanat samistelupaidat pojilla. Harvoin tulee kommentoitua, mutta pyörähdän selaamassa sinun blogia säännöllisesti ja hakemassa inspiraatiota. Ihania ideoita ja taitava toteutus :)

    VastaaPoista
  12. Ihania teoksia sinulla täällä!! Pipon ohjeen perässä olin ja löysin blogisi:). Tuollainen makkarat peittävä imetystunika olisi kyllä nyt itsellekin tarpeen! :D Jatkan ihastelua!

    VastaaPoista
  13. Ihania teoksia sinulla täällä!! Pipon ohjeen perässä olin ja löysin blogisi:). Tuollainen makkarat peittävä imetystunika olisi kyllä nyt itsellekin tarpeen! :D Jatkan ihastelua!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.