torstai 25. heinäkuuta 2013

Jemmassa


Voi Verson Puoti! Kiitos! Taas on tupsahdellut maailmaan toinen toistaan ihanampia kankaita. Kun tämä Jemma-trikoo löytyi kangastilauksen joukosta, tuumasi mies, että "no jopas on retroa". Ja niinpäs onkin - tästä tulee niin täysin oma lapsuus mieleen! Jemmasta syntyi pikaompeluksena minulle imetysmekko. Miehustassa kankaat siis menevät limittäin ja muodostavat imetysluukun. Ja pikku-miehellä on tietysti musta-vakoisesta Ikasyrin Soulbirdistä tehty body päällään. Kyllä nyt kelpaa :)
 
 











EDIT: Toimii muuten käytännössä aivan tosi hyvin  tämä kuosi, kun imettäessä vauva tuijottaa lumoutuneena noita raitoja :)
 
Niin ja P.S. hei, tehkää joku Jemmasta tehtyyn mekkoon tahi tunikaan oikea tasku johonkin kuosin taskun kohdalle!!! Olisin itse tahtonut sellaisen, mutta aika riitti vain tällaiseen pikamekkoon ja taskusta piti tinkiä... Tai voisihan tuohon lanteille tietysti myöhemmin vielä taskut surauttaa. Nö höh, niinpä taidan tehdäkin :D




34 kommenttia:

  1. olette molemmat todella ihastuttava :-))

    VastaaPoista
  2. Suloinen on Pikkumies ja Jemma-trikoo kerrassaan koukuttava. Pitää aivan jarrua painaa etten tilaa sitä itselle tunikaa varten!

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! En kyllä ihan hahmota miten tuossa menee se imetysluukku... Ja missä sun masu? :) Mun vauva on 2 kk ja maha pömpöttää kuin oisin puolivälissä raskautta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luukku avautuu siis tuosta rintojen alta :) Masu on paikoillaan...puuh...jonkin verran pystyy tuolleen kuviin vetämään sisään, haha :D

      Poista
  4. Hei! Pistän tän postauksen alle kysymyksen liittyen vaunuverhopostaukseesi: Onko ne purjerenkaat mustat ja mistä niitä saa? Mikä niiden halkaisija on? Onko verho osoittautunut käteväksi käytössä? Ihana sun versiosi ainakin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purjerenkaat ovat kullanväriset, mutta "patinoin" niitä tummemmaksi permanenttitussilla. Ostin omani Eurokankaasta. Halkaisijalttan ne ovat 14 mm. Verhoa emme ole juuri ehtineet käyttää, kun vaunuilut vaunukopassa ovat olleet vielä harvassa. Lähinnä ollaan naksautettu auton kaukalo rattaisiin ja kuljettu niin.

      Poista
  5. Voi miten ihana kangas, itseasiassa molempien teidän asuissa. Mutta jemma kolahtaa myös täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kankaat vievät kyllä sydämen mennessään!

      Poista
  6. Onpa kyllä ihana imetysmekko! Hetken sai pohdiskella, että mistä se luukku oikein löytyykään, joten kaikin puolin oikein onnistunut vaate. Pikkuinen on vain niin kertakaikkisen suloinen, voi että!

    VastaaPoista
  7. Voi noita kankaita! Ihania olette molemmat , sekä vauva, että äiti!

    VastaaPoista
  8. Kyllä teidän molemman kelpaa! Jemma vielä kankaana, taskut kyllä suunniteltu, mutta ei ihan sinun ajatusten mukaisesti.

    VastaaPoista
  9. Ihanat!!
    Lueskelin tuota nimiketjua ja pakko vielä ehdottaa Niila- nimeä!

    VastaaPoista
  10. Voi voi!! MInä en jotenkin innostunut tästä Jemmasta kun toista kangasta ostoskoriin klikkailin, mutta nyt näin vaatteena nähtynä... Huoh, aika ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli vähän sama juttu. Mutta kangas on kyllä aivan huippu :)

      Poista
  11. Tämä kuosi on kyllä niiiin ihana! Kaikessa yksinkertaisuudessaan! Heti kun näin tämän (ja tietty sitten myös tilasin :D ) niin tieson että tästä tulee tunika itselle, taskulla. Ehkä mustalla. Katsotaan sitten kun tämä minun masu (toivottavasti lähipäivinä) ulkoistuu, että mitä siitä loppupeleissä muodostuu.
    Kivasti tässä sinun tunikassa tuo luukku häviää, ei siis pistä silmään että on imetysvaate! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minä myös mietiskelin jotain valko-musta -raidallista taskua. Tsemppiä viimemetreille!!!

      Poista
  12. hei, löysin juuri tämä blogisivu, ja tuo on aivan hieno kangas sekä mekkoa, onko se itse keksitty vai mistä löytää siihen ohjeet?
    Ja mistä jemma-kangasta saisi tilattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekon leikkelin oman vanhan paidan mittasuhteiden mukaan, ja lennosta muokkasin siis tuon imetysluukun :) Kaavaa siis ei valitettavasti tähän ole, mutta on kyllä tosi yksinkertainen malliltaan. Jemma kangasta myy Verson Puoti, linkki suoraan kauppaan löytyy itse tekstistä ja myös tuosta oikeanpuoleisesta sivupalkista.

      Poista
  13. Apua! Ihana mekko! Mulla on mennyt ihan ohi että Jemma oli kaupassa jo. Äkkiä tilaamaan! :) Vauveli myös on aivan ihku bodeineen. <3

    VastaaPoista
  14. Beautiful couple))) your creations Very are pleasant!

    VastaaPoista
  15. Voi, olette niin kauniita molemmat :) Ihana mekko ja body, ihanat te :)

    VastaaPoista
  16. Ihanat molemmat. Jemmasta mekko suunnitteilla täälläkin, tosi huippu kangas aikuisen vaatteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulee tällaisiakin kankaita, jotka eivät ole liian lapsellisia, mutta joissa on joku juju :)

      Poista
  17. En ollenkaan innostunut Jemma-kankaasta kun Verson puodissa selailin yhtenä päivänä, mutta sehän on aivan ihana päällä! Hmmm..
    Kaipaisin ihan normi "tissiksen" ohjetta/kaavoja, osaatko neuvoa josko sellainen jostain lehdestä tms. löytyisi?

    VastaaPoista
  18. Vallan ihana pari kauniissa vaatteissa :)

    VastaaPoista
  19. tän postauksen luettuani mun oli pakko käydä tilaamassa tota jemmaa =)

    VastaaPoista
  20. Minäkin haluaisin jonkun hyvän kaavan imetystunikaan. Onko tämä sun oma kaava?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.