maanantai 13. toukokuuta 2013

Pertsa-peruspaitoja ja huppareita, eli oodi kauniille kankaille
Majapuun Oranssista ja turkoosista kamomillaheppaneuloksesta syntyi hiippahupparit tulevaan kesään. Koska en osannut päättää vetoketjujen väriä, eikä mikään oikein ollut juuri sen oikean sävyinen heitin hupparien värit sitten kunnolla ristiin. Hupun vuoritus on Lasten Metsolan ruskeapohjaista pallojoustofroteeta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
Noshin luonnonvalkopohjainen Monkey -trikoo sai piristykseksi poltetunoranssin kanttauksen ja tikkaukset.
 
 
 
 
 
 
 
Royal-tuotteelta tilatut Noshin sini-vihreät norsut ja oranssipohjaiset lentokoneet päätyivät myös T-paidoiksi odottamaan sitä oikeaa kesää.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 kommenttia:

 1. Tosi kivoja peruspaitoja! Eipä se haittaa vaikka se oikea kesä jo tulisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei haittaisi kyllä. Ainakin täällä Oulun korkeudella on aivan liian vilpoista - ainakin näin jos kesälomalaiselta kysytään...

   Poista
 2. Tosi kivoja! :) Vetskaritkin on hyvin valittu. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pertsat toimii yksinkertaisesti huipusti, kun kankaat on kauniita :D

   Poista
 4. Aivan ihania, kyllä kauniilla kankailla saa peruspertsoista mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja miten mukavaa on välillä tehdä vaan niitä peruspaitoja ilman mitään kikkailuja. Todella terapeuttista etten sanoisi :)

   Poista
 5. Kauniit kuosit, ei mitään ylimääräistä tarvitsekkaan itsekkin tykkään tehdä niistä ihan perupaitoja :) Kivoja vaatteita, kuten aina sinun käsistäsi :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania ja värikkäitä perusvaatteita. Hyvä kuosi ei kikkailuja tarvitse.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuosit ei kyllä välttämättä kaipaa aina kuin hyvän kaavan ja makean tehostevärin. Miten ihanaa on joskus ommella ihan yksinkertaisia! =)

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköisiä vaatteita! Käytätkö muuten peitetikkikoneessa nauhankääntäjää kanttaamisessa? Alkanut ko. laite kovasti kiinnostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis minulla on nauhankääntäjä tuolla laatikossa. Kerran sen kanssa tappelin ja sinne se sitten hautautui. Emme siis tule toimeen toistemme kanssa, eikä minulla ole ollut vielä sisua tarttua ongelmaan uudelleen. Joku voisi järjestää sellaisen nauhankääntäjäkurssin - osallistuisin heti :D

   Poista