maanantai 1. huhtikuuta 2013

Utelias Vili ja vähän muutakin




Kuopuksen toivepaitana syntyi Utelias Vili kesäsateessa. Ajatuksena oli saada Vili ikäänkuin tavoittelemaan pisaroita käsiinsä. Laitoin ensin hihat samaisesta pisarakankaasta, mutta yleisilmeestä tuli jotenkin tylsä. Vaihtoon siis meni ja raitaiset hihat ovatkin itseasiassa ihan kivat.



















 
Jatkoa oman tee-se-itse äitiyspakkauksen kasaamiseen tuo Noshin trikoista tehty Kettu-Setti. Royal-tuotteesta ostettu kettukankaan loppu pääsi ilahduttamaan meitä tässä muodossa. Potkuhousujen oranssit painonapit on ostettu 3exteristä.
 
 
 
 
 
 
Sitten vähän reipasta punaista ja mustaa. Lintu-Setin puolipotkuhousut on tehty Tutan potkuhousuista piirretyllä kaavalla. Bodyn punavalkoinentrikoo on Pehemiältä ja mustat painonapit Käpyseltä. Applikaatio on tehty veloureista.
 
 
 
 
Ihanan pehmeä Leijona luomupuuvilla jersey on ostettu I k a s y r i l t a. Muokkasin tähän kaavan itse ja tämä vaikuttaa kyllä todella toimivalta. Harmittaa vain etten ajatellut sitten ilmeisesti yhtään mitään kangasta leikatessani, kun keskitin oikeinpäin olevat leijonat etutaitteelle ja niinpä vetoketjun vieressä olevat leijonat ovat nurinpäin... No ehkä voin elää tämän kanssa :)Ihanan aurinkoinen tämä on jokatapauksessa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vielä yksi paita, joka on jostakin syystä on ollut valmiina ja kuvattuna jo kauan, mutten ole saanut sitä laitettua tänne. No niinpä...kyllä hellyinhän se minäkin lopulta. Angry birds paitaa on pyydetty täällä jo pidemmän aikaa, mutta olen pysynyt lujana. Nyt sitten kun kaupasta löysi tiensä kotiin useammatkin Angry birds sukat, sanoi kuopus että olisipa mukavaa jos äiti tekisi sukkiin sopivan paidankin :) No siinä se nyt sitten on. Mikälie possu :D
 
 
 
 

44 kommenttia:

  1. Очень нравятся ваши вещи! Столько ярких красок и интересных идей! Где вы берете мотивы для таких интересных аппликаций?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Спасибо вам большое!
      Мои собственные дети дает мне вдохновение, чтобы сделать эти приложения.

      Poista
  2. Sinä pääsit kunnolla vauhtiin :-) ihana nähdä uusia luomuksia täällä. Yhdistelit myös taidokasti nuo pisarat ja se Blockstreifen trikoota!! Muutkin vaateet ovat todella söötti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Jana, tämä raitatrikoo ei ole se mitä tilattiin viimeksi, mutta taitaa tämäkin olla samasta paikasta joskus aiemmin tilattua kyllä. Viimeiset palat meni tähän tuota sävyä.

      Poista
  3. Ihania vaatteita! Meille uppois kans toi Utelias Vili, sitä leffaa isompi poitsu nykyään haluaa usein katsoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vili on myös meillä erittäin tykätty piirretty.

      Poista
  4. Niin ihana tuo pisarapaita! Tuo Apinan ilme on niin valloittava ja asento kankaaseen täydellisesti sopiva. Ihania tietty kaikki muutkin vaatteet. Onneksi meillä ei vielä tajuta angry birdsistä mitään. Siihen on kehittynyt jo etukäteen vastustus, samoin kuin Hello Kittyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo minua vastustaa myös jotenkin nämä angry birdsit ja salama mcqueenit ja, ja, ja... Mutta toisaalta tuo toinen pieni kun tykkää, niin välillä päätin antaa periksi :)

      Poista
  5. Ihana Vili! :) Nopeasti katsottuna edestä päin näytti kuin Vili olisi syöksymässä antamaan halia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Varmasti tuo alkuperäinen piirros on tehtykin sillä mielellä, että Vili haluaa syliin tai halia :)

      Poista
  6. Oi oi, ruskea-oranssi setti osui ja upposi täällä päin! <3 Vaikka kyllä monia muitakin söpöjä vauvanvaatteita olet viime aikoina esitellyt. :) Onnellista loppuraskautta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo väriyhdistelmä kyllä toimii. Minäkin palaan siihen aika ajoin aina uudelleen. Toinen suosikkini on punainen ja turkoosi yhdistettynä :)

      Poista
  7. Olen ihaillut töitäsi jo todella pitkään. Lahjakkuutta ja taitoa sinulla on selvästi, mutta kerrohan salaisuutesi, mistä ihmeestä löydät aikaa ommella perheeltä (ja työltä?)... Käsityötaitosi ja taiteellinen värisilmäsi ovat kyllä pettämättömiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajan käytön salaisuus piilee lienee eniten tuossa miun ompelunurkassa, joka on olohuoneessa rajattu tila, jossa koneet saavat olla rauhassa kokoajan esillä. Sinne voi luikahtaa aina tekemään yhden sauman kerrallaan :) Kun muut katsovat telkkaria tai lukevat kirjaa tms., minä ompelen - nukahdan nykyisin heti jos edes yritän muka rauhoittua paikoilleni tekemättä fyysisesti mitään :D

      Poista
    2. Itse asiassa juuri tuota olen ajatellutkin, että sulla (tai ylipäänsä) täytyy olla koneet koko ajan framilla, jotta saat hyödynnettyä pienenkin hetken. Mutta hei, mahtavaa!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. No niin...possu :) Kivempi tää on ehkä kuitenkin kuin joku spiderman...

      Poista
  9. Ihania mahtavuuksia alusta loppuun asti, ja mikä veikeä possu :D

    VastaaPoista
  10. Hiukan mahtavia vauvanvaatteita! :D Ja noi isompien on taas niin ihkuja! :)

    VastaaPoista
  11. Ihania! Apina näyttää siltä kuin olisi suoraan syliin hyppäämässä, aivan supersuloinen :)

    VastaaPoista
  12. Ihania olet taas tehnyt (anteeksi, liian harvoin kommentoin!). Kehtaankohan udella että onko teille tulossa perheenlisäystä vai kenelle teet äitiyspakkausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, selvishän tuo vastaus blogistasi <3 onnittelut <3

      Poista
  13. Todella ihanasti toteutettu Vili, ja Possu, ja muutkin. :) Ihanaa, että blogistasi saa jatkossakin seurailla pikkuisia vaatteita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Suvi. Joo ommeltavien vaatteiden tarve ei ihan pian taida loppua :)

      Poista
  14. Ihan mahtava perpektiivi uteliaalla Vilillä ja tuota possupaitaa en uskalla edes näyttää meidän neidille... =D

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania jälleen kerran! Ja minäkin olen pohtinut monenmonet kerrat että miten ihmeessä ehdit saada näin paljon aikaan :D Itse hädintuskin ehdin vilkaistakaan koneita vaikka pikkumuruja löytyy jaloista pyörimästä tasan yksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvin käytetty minimiaika riittää kyllä aina :D

      Poista
  16. Mielettömän upeita ompeluksia ja ihailen kuinka ahkera oletkaan!

    VastaaPoista
  17. Voi ihanuus mitä pieniä ompeluksia! Kyllähän tällaiset vaatteet saa viimeistään sen vauvakuumeen kasvamaan ;)

    VastaaPoista
  18. voi mikä VILI!! <3 Ja muutkin aivan ihania!!

    VastaaPoista
  19. Voi miten ihania pikkuruisia vaatteita!! <3
    Hih, ja hauska "sattuma", itse olen nimittäin leikannut (ja toisen jo ommellutkin) 2 potkupukua tulevalle vauvalle, jossa on raglansaumat ja terät! :D Sellaiseen kun en kaavaa löytänyt, niin piti itse väsätä kaava. Vielä ei tosin pääse testaamaan osoittautuiko kaava sopivaksi,mutta kesällä sitten :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.