perjantai 29. maaliskuuta 2013

NallePyyhe ja hirviövaroitus

 Tällainen voisi olla RuttuNutun versio äitiyspakkauksen huppupyyhkeestä. NallePyyhe on tehty siihen klassiseen neliön muotoon, eli huppu on sijoitettu yhteen kulmista. Tein pyyhkeen beigestä ja valkoisesta joustofroteesta, hupun reunassa on resoria. Valkoinen joustofrotee on Pehemiältä - sellaista putkella olevaa ja melko ohutta, beigen joustofroteen ostopaikkaa en enää valitettavasti muista. Applikaatio on tehty osittain velourista ja osittain joustiksesta.

Samaan hengenvetoon vielä poikien joustofroteiset hirviöhupparit. Vaaleanharmaa ja valkoinen joustofrotee on Pehemiältä ja vihreä muistaakseni Royal-tuotteelta. Lähestulkoon kaikki muut ovat lienee jo tehneet näitä tämän tyyppisiä huppareita paitsi minä :) Nyt leikkelin ja ompelin nopeasti valmiiksi tällaiset versiot. Kaikki on näissä vähän sinne päin, mutta jospa jaksaisin seuraavalla kerralla keskittyä paremmin :D Tykätyt näistä tuli kuitenkin. Onneksi!26 kommenttia:

 1. Tosi ihana nallepyyhe ja mahtavat hirviöhupparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pojat ovat aivan innoissaan huppareistaan ja se jos mikä lämmittää sydäntä!

   Poista
 2. Ihana nallukka ja mainiot monsterit! Upeita ovat :)

  VastaaPoista
 3. oiha ja voih! kaikki sun tekemät on aina niin ihania. oih ja voih!

  VastaaPoista
 4. Voi ihania kaikki! :) Mulla kytenyt myös hirviöhuppariajatus jo kauan, mutta siellä se kytee edelleen! Ja voin sanoa, että mun käsitys "vähän sinnepäin" -versioista on jotain aivan muuta, kuin nää sun upeat luomukset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä lähdin vähän soitellen sotaan näiden huppareiden kanssa ja tajusin vasta kaikki mokat tehtyäni, että miten niiltä olisi välttynyt... Mutta näistä oppii!

   Poista
 5. Ihana pyyhe ja hienot hupparit, varmasti ovat mieleiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hirviöiden hyökkäykisltä ei olla vältytty täällä suunnalla hetkeen :)

   Poista
 6. Osaat tehdä niin huikeita ilmeitä aplikaatioillesi, hirviöhupparit nostivat kyllä hymyn huulille. Ja nallepyyhekin on suloinen.

  VastaaPoista
 7. Nallepyyhe on todella suloinen. Mä oon suunnitellut huppupyyhkeen tekemistä vaikka kuinka kauan, mutta en vaan saa aikaseksi.
  Ja hirviöhupparit on aivan mahtavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös kauan ollut mielessä että voisi kokeilla tehdä jotain hassuja huppupyyhkeitä tai edes saunatakkeja lapsille, mutta aina se on jäänyt vaan ajatuksen tasolle. Nyt kun asetin tämän tee-se-itse äitiyspakkaus haasteen vitsillä itselleni, niin pyyhe oli tietytsi yksi olennainen osa sitä :)

   Poista
 8. RuttuNutun versio äitiyspakkauksesta on kyllä maailman ihanin ja suloisin <3 Aivan kuin käytäisiin läpi satukirjaa hahmoineen näissä päivityksissä :)

  Ja aivan MAHTAVAT hupparit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä KatiJ:n kanssa... itse otettiin esikoiselle aikoinaan äp ja täytyy sanoa et lakanat,pyyhe ja ehkä yksi podi pääs käyttöön mut muut hyljättiin laatikkoon ja nyt muuton yhteyssä laitoin ne meneen spr konttiin :)

   Poista
  2. Kiitos paljon Kati J ja Elina :) Meilläkin äitiyspakkauksesta on yleensä tarvittu lähinnä pyyhe, sakset, harja ja kylpymittari. Ne kun löytyvät jo nyt muutenkin, niin on aika hauska koettaa tällaista erilaista lähestymistapaa aiheeseen :)

   Poista
 9. Nämä on tosi hienoja! Saisiko tuota hirviöhuppari ideaa lainata oman poikani huppariin? Jos tekemäni hupparin kuva tulee joskus blogiini, niin mainitsen kyllä, mistä alkuperäinen idea on lähtöisin.

  VastaaPoista