lauantai 1. lokakuuta 2011

Linnut muuttavat etelään

Koska en ehdi tänä viikonloppuna ommella mitään, lisään tänne muutaman kuvan vanhoista ompeluista. Muuttolinnut on ommeltu siniselle pilvijerseylle, kangas on ostettu Lasten Metsolasta. Linnut on applikoitu velourista. Ehkä kesän loppumista voi hieman pitkittää pitämällä syksyn viimeisen muuttolinnun pyrstöstä kiinni :) (Samaa ideaa on aiemmin sovellutte valaissa, apinoissa, sammakoissa ja kaloissa.)


Nalle on saanut uuden pikkuauton. Samainen hahmo on seikkaillut aiemmin Tikkari Otus paidassa. Tähtitrikoo on ostettu Saksasta, applikaatio on toteutettu velourista ja trikoosta.

7 kommenttia:

 1. О,я первая!Классные кофточки!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia siulla taas! siun innoittamana mie oon arvellut uppoutua applikoinnin ihmeelliseen maailmaan... jännittää mutta luotan kyllä että eiköhän sieltä jotain tunnistettavaa synny ;) tiiviisti seuraan aina kun jotain uutta ihanaa blogiisi ilmestyy. kiitos sinulle innoittamisesta!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa työtä jälleen :) Ei yhtään kyllä helpota tätä "liikaa ideoita, liian vähän aikaa" -syndroomaa tää sun blogissa käyminen :D

  - Katja
  lauriida.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita vaatteita! <3 Mistä saat mallit/ideat aplikointikuviin? Suunnitteletko itse?

  VastaaPoista
 5. Ihania taas! Tuo nalle-paita on todella hellyyttävä!

  VastaaPoista