sunnuntai 21. elokuuta 2011

Muulahais-Möökö

Tämä MööKö syö kuulemma muulahaisia ja tykkää kuutamosta. Raidallinen trikoo löytyi Pohjolan Somesta. Applikaatio on tehty velourista, joustofroteesta ja trikoosta. MööKön sammalenvihreän joustofroteisen huulen alle ompelin kolme irrallista hammasta. Olemme sairastelleet alkaneen syksyn kunniaksi taas siihen malliin, että ompeleminen on rajoittunut muutoin lähinnä tarpeelliselle ja aina ah, niin mielenkiintoiselle kalsariosastolle :)




:::




(Ja olipas yllätys löytää maininta RuttuNutusta Magneetti media -lehdestä. En olisi koko asiasta varmaan tiennyt mitään ellei Sirpa olisi vinkannut siitä edellisen postauksen kommenteissa. Kiitos!)










24 kommenttia:

  1. Aika erikoista, että lehdessä voi olla juttu sinun tietämättäsi..! Möököpaita on -taas- H I E N O.

    VastaaPoista
  2. Maiju, sanopas muuta. Toisaalta julkisesta blogistahan tässä on kysymys, eli kai siitä voi sitten kirjoitellakin. Tuli vain hieman sellainen olo kuin olisi lukenut jotain arvostelua :) Onneksi en ollut ihan kauhesti vissiin mokaillut, eikä kritiikki rutannut RuttuNuttua lyttyyn! *huh*

    VastaaPoista
  3. Tuossa kohtaa kyseistä lehteä mainostetaan aina jotain hienoa blogia. Kyse ei siis ole arvostelusta, vaan ihailusta. <3

    Eihän tätä nyt ihan suotta ihailla.

    VastaaPoista
  4. Ihan huippu möököpaita ja tuo trikoo on todella kauniin sävyistä!

    VastaaPoista
  5. Ihana vekkuli möököpaita ja kauniit värit. Täälläkin "muulaiset" on in. =) On kyllä erikoista, että blogi voi joutua ilman tekijän tietoa julkiseen esittelyyn. Tuntuis että hyvien journalistitapojen mukaista olisi kysyä lupaa. Juttu sinänsä oli kyllä mukavassa sävyssä kirjoitettu. =)

    VastaaPoista
  6. Nää sun möököt on ihan mun lemppareita :
    On syytäkin ihaillen esitellä upeaa blogiasi lehdissä, mutta olisi minustakin asiallista edes pieni ilm. luontoinen yhteydenotto blogistiin kun juttua rustaa.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana uusi möökö, värit ja ötökkä!
    Asiallinen, myönteinen näkökulma oli kirjoittajalla blogistasi, vaan vanhanaikaisesti olisi kyllä voinut edes retorisesti kysyä.
    Aurinkoa!

    VastaaPoista
  8. ihana möökö ja ansaitusti oli tehty juttu lehteen - ilolla näitä sun käsitöitä aina täältä katselee :)

    VastaaPoista
  9. Niin suloinen möökö:)
    Tuskinpa tuosta julkisuudesta haittaa on, mutta oli oikein kuvasikin esitelty? Saako niin tehdä?
    Asiasta kolmanteen;huomasin Treen Kädentaidot-messujen mainoksen blogissasi? Aiotko messuille itsekin? Minä olen ollut messuilla jo muutaman kerran ystävän osastolla apuna ja meno on mitä mainiointa:) Voin lämpimästi suositella, ihan kaikille, mahtava tilaisuus päästä näkemään, kokemaan ja ostamaan;)

    VastaaPoista
  10. Ihana paita taas!

    Piti kaivaa tuo kyseinen lehti heti esille, kiva juttuhan tuo oli ja todella kehuvaan sävyyn kirjoitettu, onnea siitä (vaikket asiasta tiennytkään)! :)

    VastaaPoista
  11. Vau, miten söpö möököpaita!

    Mun blogin muuten löytää nykyään osoitteesta http://sirkushuvit.blogspot.com/ .

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana tuo Möökö - jälleen :) Pojalle en uskalla edes näyttää näitä sinun ompelemia juttuja... olis kova harmistus, kun äiti ei saa mitään vastaavaa aikaiseksi. Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  13. Aaaaaaaw <3 Kertakaikkisen ihana! ...jälleen kerran =)

    VastaaPoista
  14. Ihania tekeleitä taas! Olen suunnitellut möökö-neuleen tekemistä siitä asti kun esittelit ensimmäisen. Eilen aloitin kun sain Juhannusruusu-maton valmiiksi ja koko illan ja tämän aamun ole taivastellut että miten voi olla mahdollista että mulla on niiiin iso käsiala enkä ole sitä ennen virkatessa tiennyt. Tein ensin 50 silmukalla 5 kierrosta, huomasin että se mahtuis mulle itsellekin (siis ihan oikeestiko jonkun käsialalla tulee 80 senttinen!). Purin ja tein 45 silmukalla, edelleen jättiläinen tehtyäni taas 5 kierrosta. Seuraavaksi tein 40 silmukalla 5 kierrosta ja testasin PO.Pin 116cm windstopperfleecen päälle, edelleen 5 cm leveämpi! Ja siis jo 10 silmukkaa vähemmän kuin tuossa muiden 80-92 senttisessä. Mä en kestä. Eikä tuo mun tekeleeni näytä yhtään löysemmältä kuin sun kun katson kuvia, en ymmärrä et miten mun käsiala voi olla niin isoa, tosi outoa kun lanka ja koukut on samat.
    No, et sä tähän osaa auttaa mut tällaista vuodatusta vaan:) Pitää vähentää vielä silmukoita ja soveltaa tota raglankavennusta, pakko tällainen on saada, niin upeat ne on!
    Sitten kysymys mikä on pitänyt kysyä jo kauan, missä olet teettänyt nuo ruskeat Ruttunuttu-nauhat? Haaveilen sellaisista omista kun tähän asti olen käyttänyt vain Hobbyn homemade-nauhoja tai Sampsukan made with love-lappuja mut omat olisi niin hienot, mietin vain että onnistuisiko teettäminen multakin.

    VastaaPoista
  15. Hahhahhaa! Sainpahan makeat naurut, itsestäni. En vieläkään usko miten blondi taas olin ja koko yön ja päivän ihmettelin että miten mulla muka voi olla niin iso käsiala. Palaan siis muutama tunti sitten laittamaani kommenttiin. Nyt sain tehtyä TAKAkappaletta kainaoihin asti (35s) ja piti tarkistaa ohjeestasi miten kavensit. Ja jopas löytyis selitys. Kannattais joskus oikeasti lukea ohjeet eikä vaan päätellä jotain ensimmäisen rivin perusteella. Voi vitsi, vieläkin naurattaa, mä siis ihan oikeasti kuvittelin että se on takakappaleen ohje enkä muistanut sinun mieltymystäsi näihin saumattomiin neuleisiin. Nythän selvisi kun luin että silmukkamäärähän oli koko neuleeseen. Mä en kestä miten blondi taas olin... jos ensi kerralla taas muistaisi että ohjeista voi lukea muutakin kuin ensimmäisen rivin ja päätellä itse loput. No, se parhaiten nauraa joka itselleen nauraa...tai jotain:)
    Kiitos kuitenkin ihanasta inspiraatiolähteestäsi!

    VastaaPoista
  16. Hanna, voi mikä tarina :) Kuulostaa niin minun tekemisiltäni, niin monesti olen tehnyt vastaavia juttuja, kun olen koettanut tietämättäni soveltaa ohjeita. Ihanaa, että jaksat nauraa itsellesi - se on tärkeä taito! Meinaatko vielä aloittaa alusta?

    VastaaPoista
  17. Niinu, olin ajatellut mennä messuille mutta nyt näyttää siltä etten taida päästäkään. Voi kun asuisin hieman lähempänä, tai voi kun vastaava tapahtuma tulisi tänne Ouluun...

    VastaaPoista
  18. Olipa mukava löytää blogisi, aivan ihania paitoja!!!

    VastaaPoista
  19. Aivan ihana, kuten on moni muukin tekemäsi vaate! Sain spontaanin kateusreaktion, itse kun en osaa käsitöitä tehdä :)

    VastaaPoista
  20. Ihana Möökö paita. Meillä on vain isommille tehty tuosta Marimekon trikoosta. Pitänee siis harkita myös pienelle, kun näyttää niin upealta;) Tosin ikinä en noin hienoa osaisi tehdä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.