tiistai 16. elokuuta 2011

Dinosaurus nostokurjenkorkuinen

Pitäähän eskarilaisella olla dinosauruspaita. Pitää. Ruskea-valkoraidallinen singletrikoo on ostettu Eurokankaasta Applikointi on osittain joustofroteeta ja osittain velouria. Sammalenvihreä kanttauksen resori on Lasten Metsolasta. Kuvan alle tikkasin suoralla ompeleella vielä "dino"-tekstin.Oli kerran dinosaurus


nostokurjenkorkuinen,


nimeltään se oli Aurus.


Yössä saurus mourus, maurus


-Yksin tahdo olla en!
Olihan se ikävää


dinosauruselämää


jalat maassa, pilvistössä pää.


Eikä yhtään ystävää.
Mutta siitä ei nyt enempää.
(Tuula Korolainen "Dinosaurus Aurus"


Ote kirjasta Enkeli ja poliisi)

18 kommenttia:

 1. Kiva dinoruno ja vielä ihanampi dinopaita!!

  VastaaPoista
 2. Wau! Mainio! Ja ihana runo, en ollutkaan kuullut sitä ennen. :)

  VastaaPoista
 3. Tässä on suloisesta Dinosaurus Aurus runosta vain alku :) Rakastan ylikaiken tuota Tuula Korolaisen kirjaa - siinä on aivan nerokkaita lasten runoja. Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Nuo perusraitatrikoopaidat(mikä sana?!)ovat kertakaikkiaan vastustamattomia! Sopivat kivasti pojille, omanikin on käyttänyt koko ikänsä Marimekon raitapaitoja, mutta nyt ei ole yhtään kaapissa syksyn varalle...
  Tuollainen dinosauruspaita taatusti kelpaisi hällekin:)

  VastaaPoista
 5. Apua, joko se on eskarilainen! Voi hyvänen! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tekele taas, olet super! Yksi pikkuruinen toive: Kuvankäsittely on makuuni nykyään ehkä vähän liiallista, sen takia itse työ jää vähän hämäränpeittoon. Vanhoissa postauksissasi olen rakastanut tutkia tarkkaan upeaa työnjälkeäsi, nyt kuvat vähän enemmän "taidekuva" -tyyppisiä. Makuasia tietty, enkä tiedä minkä verran meitä yksityiskohtien ihailijoita lukijoissa on, mutta mainitsin kun on tehnyt mieli jo jonkin aikaa. Ihan siis kaikella rakkaudella tämä, kehitysideana eikä arvosteluna :)

  VastaaPoista
 7. Upea taas kerran olet tosi taitava :)

  VastaaPoista
 8. oot kyllä niin taitava ja ihana mielikuvitus kun keksit kaikki hauskoja kuvia! kateellisena näitä kattelee että osaispa itekin!

  VastaaPoista
 9. Какая прекрасная работа! Мой сын обажает динозавров, спасибо за идею!

  VastaaPoista
 10. Siis aivan ihana paita taas! Ei voi kun (jälleen kerran) ihailla sinun työnjälkeä. Itsellä ei vaan trikooseen aplikointi onnistu kunnolla millään, en tiedä onko vikana se ettei omassa ompelukoneessa saa paininjalan puristusta säädettyä ollenkaan vai ihan oma taidottomuus ;)

  Ja kuvankäsittelystä vielä, että mä taas tykkään kauheasti näistä sinun kuvista. Voi kun itsekkin osaisi käsitellä noita kuvia enemmän. Oisko muuten mitään hyvää vinkkiä johonkin kuvankäsittelykirjaan?

  VastaaPoista
 11. Nää siun ompelukset on aina niiiiiin herkullisia!!!

  VastaaPoista
 12. Ihana Dinopaita ja aivan mainio tuo pallopeitto! Tämä olis mun pitäny nähdä ennenkuin aloin tekemään jämälangoista peittoa luokkaan!

  Sulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 13. Heip! Oletko huomannut, että sinun blogisi on valittu IsoMagneetti-lehden viikon blogiksi? Pieni, mutta kiva juttu siellä oli tästä, onnittelut siis!

  VastaaPoista
 14. it is wonderful!!!!I am amaze!(sorry for my English)

  VastaaPoista
 15. saanko käytttää dinosaurus applikaatiota hieman muunneltuna oman pojan housujen applikoimiseen?

  -Hanna

  VastaaPoista
 16. saanko käytttää dinosaurus applikaatiota hieman muunneltuna oman pojan housujen applikoimiseen?

  -Hanna

  VastaaPoista