keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Aivan kuin omassa lapsuudessa,
hykerryttävän hirvittävää,
nostalgisen nautinnollista.
N A P P I P A I D A T
syntyivät tietysti Lasten Metsolan
ihanista joustofroteista
14 kommenttia:

 1. Kyllä on taas kivat paidat. Pitänyt jo pitkään kertoa, että tämä on ainoita blogeja, jonka uuden kirjoituksen klikkaan aina auki, lukematta ensin tekstin alkua, on niin takuuvarmasti kiinnostavia vaatteita ja kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä onkin 70-lukulaista:)Ihanaa!
  Tuollaista leveäraitaista trikoota myytiin kyllä kamalasti 90-luvun puolivälissäkin ainakin Treen seudulla...muistelisin ommeelleeni siitä useammankin paidan:)

  VastaaPoista
 3. Ihania paitoja ja kankaita! Ja niin söpöt kuvattavat myös! :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin uutena lukijana täällä,aivan ihastuksissani kahlannut blogiasi läpi ja täytyy sanoa että on todella, todella upeita vaatteita!
  Sain inspiraation tekemistäsi aplikoinneista niin että kokeilin itse ihan perus kärpässienen kuvaa aplikoida paitaan, ja onnistuihan se :), joten kiitos erittäin piristävästä ja inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 5. i love your blog. i like your idees and your designs. i like your photographie.
  greetings from monika

  VastaaPoista
 6. Paidat on kivat ja kuvat ihan uskomattoman upeita!

  VastaaPoista
 7. No voi hyvänen aika mitä kaikkea ihanaa olet tehnyt sillä välin, kun mun työkiireet on pitänyt mut poissa blogeista. Kertakaikkisen upeita tuotoksia!

  VastaaPoista
 8. Kivat paidat ja aivan mainioita kuvia pojistasi. :) Myös tuon edellisen postauksen kuvat oli kekseliäitä ja hienoja. Ei voi kuin sanoa, että WAU...aina kun täällä käy kurkkimassa. :D

  VastaaPoista
 9. Tiedä en kump' on ihanampi, ihanat ne vaan on kummatki!

  No ehkä apila kuitenkin voittaa. Siitä kuosista haluaisin itelleni paitaa, vaan onko siinä keinokuitua nurjalla? En pysty sellasta pitää. :/

  VastaaPoista
 10. Aivan järjettömän ihanaa tuo metsolan uusi raitakangas, sitä olis melkein pakko saada. Ilmoittelehan, jos haluat niitä vaihtareita :) olen tekemässä tilausta varmaan viikon sisään tuolta JNYdesignilta jos vaiks siellä olisi jotain, ellei stoffarista löydy mitään kivaa.

  VastaaPoista
 11. Pilvi, kannattaa kysyä Lasten Metsolasta noista keinokuiduista. En uskalla itse lähteä arvailemaan mitään.

  Aa niin kuin Aija, kävin katsomassa nuo JNY:n sivut läpi ja näyttäisi siltä että nyt valikoimissa olevat kankaat minulta jo aika lailla löytyvätkin...
  Oliko siun kanssa silloin s-postitse puhetta siitä eräästä vihreäkuvioisesta joustiksesta, jota miulla oli hiukan jäljellä? Kangas on siellä jemmassa edelleen ja siis saatavilla :)

  VastaaPoista
 12. Juu, mie se olin :) laitan s-postia piakkoin kunhan selviän pojan oksennustaudista...

  VastaaPoista