perjantai 18. helmikuuta 2011

Voihan...

...pakkanen! Menisi nyt jo pois! Puikot ovat taas saaneet töitä, että lapset pysyisivät lämpiminä. Hiippahuppuinen PÖLLÖneulepaita on neulottu Novitan turkoosista Seitsemän Veljestä langasta ja pöllökuvio puolestaan ruskeasta. Ohjetta minulla ei taaskaan ollut ja siinä määrin epäonnistuin, että olin tekemässä paitaa isommalle pienelle... Kirjoneuleen kohdalla tajusin, että silmukoita olisi tarvinnut sittenkin enemmän. No, onneksi perheen pienimmälle paita oli sitten sopiva. Puikkoina oli numero 4,5 ja turkoosia lankaa meni pikkuisen päälle yksi kerä. Suloisen pöllökuvion bongasin ilokseni täältä











P.S. Hei ja vielä on hetki aikaa tilata 20% alennuksella tossuja Tohvelisankarista koodilla RUTTUNUTTU.

28 kommenttia:

  1. Voi mahdoton ! Hieno! Kivahan olisi saada hupullekin kaava, paidan ohjeellasi jo olen tehnyt ja niin kiva tuli, että miksei toinen hupulla, tietysti sitä itsekkin voisi yrittä..

    VastaaPoista
  2. Wau! Ei voi taas muutakuin ihastella:)

    VastaaPoista
  3. Tosi suloinen pusero ja mallikin. ;) Pitikin laittaa tuo si´vu itelle muistiin. Josko joskus miekin innostuisin pöllöjä kutomaan.

    VastaaPoista
  4. Siis koko paitaan vähän reilut yksi kerä? Tuntuu siltä, että voiko millään riittää, kun itse saan yhdet aikuisen polvisukat juuri ja juuri tuosta yhdestä kerästä puikoilla 4,5.

    VastaaPoista
  5. Mutta siis, jatkoa edelliseen... Kiva paita, etenkin huuppu on hauska.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi, no niinpä! Ihmeissään olin minäkin, kun lanka tuntui vain riittävän ja riittävän. Yksi kerä olisi riittänyt jos olisin tehnyt paidan ilman huppua. Paita on malliltaan kyllä tuollainen kapeahko, mutta silti minuakin kummastuttaa tuo langan menekki.

    VastaaPoista
  7. Ihana! Sinä olet kyllä eri taitava noissa kirjoneuleissa, itsellä ei meinaa jälki ikinä olla ainakaan omasta mielestä riittävän siistiä.

    VastaaPoista
  8. Ihana paita, huppu, kirjoneule ja paidan väri kaikki niin ihania!

    VastaaPoista
  9. Ihana kirjoneule! Neulon todella paljon mutta kirjoneuleita en vaan saa onnistumaan niin että olisin tyytyväinen, aina liian kireää tai löysää ja kuvasta ei tule kaunis.

    VastaaPoista
  10. Jokin aika sitten satuin eksymään sivuillesi,ompelua en itse harrasta, mutta näihin sivuihin jäin koukkuun ja oon kyllä ihan sanaton! sä oot uskomaton lahjakkuus, aivan ihania lastenvaatteita, näitä kyllä tulisi ostettua jos vaan kaupasta löytyisi=) sellainen kysymys tuli mieleen, että kun sulla noita ideoita piisaa ja vaatteita syntyy kaiken aikaa niin miten pojat ehtivät kaikkea pitää ja mitä niille pieneksi jääneille vaatteille tapahtuu? ihan vaan uteliaisuudesta kyselen.

    VastaaPoista
  11. Aivan mahdottoman makee!!! Please, kirjoitathan ohjeen tästä myyntiin? Tahdon samanmoisen kummipojalle.

    VastaaPoista
  12. Söötti pöllöpaita ja varmasti lämmin !

    VastaaPoista
  13. Olispas ihana aikuisten koossakin <3
    Saara

    VastaaPoista
  14. Tosi ihana!! Ja värit mun lemppareita mitä tykkään meidän pojille pukea päälle. Pitäis itsekin kokeilla tällästä huppu versiota. :) 7-veljes lankoja mulla oliskin tuola iso kopallinen...

    VastaaPoista
  15. Aivan ihana! Mutta kyllä tämä kylmyys saisi mennä ohi nyt jo..

    VastaaPoista
  16. I see my hedgehog pattern on your sweater and it looks wonderful....well done. I will put a link to your owl in my next post. Happy knitting from Flutterby Patch.

    VastaaPoista
  17. Hei!

    Monta kertaa olen ihastellut blogiasi. Aivan mielettömän ihania vaatteita, upeita kuvia ja niin kauniit lapset sulla! Itsekin nautin käsitöistä ja varsinkin lastenvaatteiden ompelusta, ja saan aina uutta inspiraatiota blogistasi. Suuret kiitokset!!!

    VastaaPoista
  18. Upea paita ja kuvio on juuri sellainen, jota olen etsinyt. Kiitos. :-)

    VastaaPoista
  19. Aivan mielettömän hieno! Täällä on aina ihana käydä lukemassa ja kuolaamassa sun tekemiä juttuja. Miten sä ehditkin kaiken? Näitä kirjoneuleita katseltua on ehkä ihan pakko itsekin yrittää. Niin hienoja!!

    VastaaPoista
  20. Ihanaa, että joku vielä "uskaltaa" pukea pojille sinisen sävyjäkin (tää ja edellinen postaus varsinkin). Tuntuu, että se on nykyään melkein kiellettyä...

    VastaaPoista
  21. paljonko sulla oli silmukoita helmassa ja hihoissa? onko tuo kuvio sulla vain 6 kertaa? siis 6 x 12s =72 s, tuntuu tosi vähältä? yritän siis tässä tehdä vastavaa lapselle...=)

    VastaaPoista
  22. Anonyymi, pöllökuvio on meidän paidassa 7 kertaa. Piti käydä ihan laskemassa :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.