maanantai 28. helmikuuta 2011



Perheen pienin on toivonut useaan otteeseen Puuha Peten KISU paitaa itselleen. Ajattelin ensin vaikka miten ihmeellisiä väriyhdistelmiä, mutta sitten nössöilin ja pitäydyin vain turkoosissa, mustassa ja valkoisessa. Elävöitin hihoja hieman ompelemalla keskiosaan kaitaleen musta-valkoraidallista kangasta. Paita on muutenkin ommeltu lähes kokonaan jämäpaloista. Kissa applikaatio on tehty tällä kertaa joustofroteesta. Mustapohjainen pallokangas on Iikku-Kiikusta ja turkoosi interlocktrikoo Kangastukusta. Raitakankaat on molemmat ostettu aikoinaan Eurokankaasta.














37 kommenttia:

  1. Voi ihanuus tuota myyrä-paitaa taas!!! Kyllä kiljuisi tyttö riemusta kun tuollaisen saisi itselleen! Niin ihana!! Kisu-paitaki sievä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo kisupaita. Niin kauniit värit! Voi, kun tällaisia saisi meillekin.

    VastaaPoista
  3. Ihania, varsinkin tuo myyrä! Sammakkokaveri on kiva vaihtelu myyräpaitoihin :)

    VastaaPoista
  4. Suloisia kaikki, paidat ja pojat!
    Mä sitten tykkään tuosta turkoosin, valkoisen ja mustan yhdistelmästä, nam:)

    VastaaPoista
  5. Voi kun löytäisi sen kirpputorin jossa näitä myyt :)
    -josefin

    VastaaPoista
  6. Kauniita on tekeleesi. Saako kysyä aloittelija-ompelijana, että miten nuo otukset oikein teet? Siis leikkaatko kankaasta jollain mallilla vai onko ne valmiita?

    VastaaPoista
  7. Toistan itseä mutta aivan upeat taas, sammakko myyrän kaverina on ihana. Ja kissa kuvan värit taas todella upeat!!!

    VastaaPoista
  8. Kauniita ja ihania ovat kaikki. Niin pirteitä :)

    VastaaPoista
  9. toi kissapaita on hauska. minusta on kans kiva käyttää jämäpaloja ompeluksessa. huomasin nyt edellistä myyräpaitaa katsoessani että mulla taitaa olla myyrä-ähky sitten kuitenkin :D

    VastaaPoista
  10. Vuoden olen sivuillasi vieraillut ja ihastuksesta huokailuja tulee tehtyä kerran jos toisenkin.

    Totisesti haluaisin että näitä paitoja saisi jostain ostettua, vaikka sieltä sinun kirpputoripöydältäsi....
    NIIIIIIIN IHANIA!

    VastaaPoista
  11. Missä kirppiksellä näitä myyt??

    t. Sanna

    VastaaPoista
  12. Ihana paita!:) jälleen kerran! minuakin kiinnostaisi missä kirpulla näitä myyt?;)

    VastaaPoista
  13. Eipä ollut Ruttunutun pöydässä kuin tyhjät hengarit ja muutama paljon pidetty parin euron body + jotain kalliimpaa ulkovaatetta. Hamstraajat ovat vieneet tavarat ja kohta ovat vähintään kaksinkertaisella hinnalla Huutiksessa, jos eivät ole jo nyt... Muutenkaan Paljekirppiksellä ei ole meno muuttunut; aivan yliammutun täynnä olevia pöytiä täynnä toiselle puolelle taloa asti pesu- ja huuhteluaineille lemuavia rättejä sekä romua. No eipä ole pakko ostaa mitään ja nopean pyörähdyksen jälkeen poistuttiinkin sieltä pettyneinä. Elämä on!

    VastaaPoista
  14. Voi onnellista pikkumiestä Kisu-paidassaan!
    Meilläkin asuu 2v poikanen, joka fanittaa Puuha-Peteä ja rakastaa kissoja. Tumpelo äitinsä vaan ei osaa miteänkään tuollaista ihanuutta tehdä.

    Jos teet tilauksesta paitoja, niin täällä ois yks joka tahtoisi tuollaisen paidan pojalleen koossa 98. *toivoo* :)

    VastaaPoista
  15. Hienoja paitoja! Tuo apilakuosi on niiiiin ihanaa.

    VastaaPoista
  16. Aivan ihanat puserot! Ja nuo myyräpaidan värit ovat tosi herkut:)

    VastaaPoista
  17. Aivan hurmaava kisupaita! Ja myyrä on tietysti aina yhtä ihana.

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania! Ja nuo aplikoinnit on kyllä niin upeita!

    VastaaPoista
  19. Anonyymi, leikkaan applikaation osat kankaista ja ompelen kiinni kankaaseen.


    Anonyymit ja muut kirppiskyselijät, kirppiksellä pöydässäni ei tosiaan ole mitään miun tekemiä vaatteita enää, kun kaikki on ostettu pois. Näillä näkymin mitään sinne ei ole enää tulossakaan. Vuoden päästä sitten taas uudestaan - se näyttävän olevan tämä meidän perheen "kirpputorisykli" :)

    Anonyymi, minunkin pöytäni oli yliammutun täynnä, mutta yllättävän vähän aikaa. Eli miun osaltani Paljekirppis kyllä palveli juuri sen mitä odotinkin - eli sain meille pieniksi ja tarpeettomiksi käyneet vaatteet myytyä pois jaloista kuljeksimasta.

    Lintunen, toistaiseksi en valitettavasti tee mitään tilauksesta. Ilmoittelen kyllä heti jos sellaiseen jää aikaa :)

    VastaaPoista
  20. Anonyymi, itse asiassa eihän se ole Paljekirppiksen tms "syy", jos pöydät ovat yliammutun täysiä, lemuavia tai tavara huonoa. Jokainen myyjä itse on osaltaan pöydästään vastuussa. Mutta eihän noilla kirppareilla onneksi ole pakko kulkea. ;)
    RuttuNutun pöydässä oli todella ihania vaatteita edullisesti. Vaatteet olis aivan varmasti menneet kaupaksi kalliimmallakin. Harmi että en ehtinyt saada yhtiäkään housuja ja niitä ihanaakin ihanempia haalarihousuja! Mutta onnellinen olen siitä mitä sain!! :)

    VastaaPoista
  21. Voi ei, jäin ilman ruttunuttuja :(

    VastaaPoista
  22. Niin - eihän se toki ole Paljekirppiksen syy, mutta yhteen paikkaan tuntuu kasaantuvan paljon samanlaista. Toisilla kirppiksillä on pöydissä väljempää eikä heti ovesta sisään tullessa tarvi kaivaa astmapiippua esiin, että henki kulkee kirppiskierroksen lopussakin. Lisäksi Paljekirppiksen yläkerta portaineen on kyllä jotain älytöntä - kuinka moni siellä yläkerrassa oikeasti käy? Ainakaan minä en jättäisi ostoskärryä siihen alas ja ilman kärryjä taas ei lasten kanssa oikein pääse kulkemaan. Vai pääsettekö te kaikki sitten kirppikselle ilman muksuja?

    VastaaPoista
  23. Anonyymille: Paljekirppis lienee Oulun suosituin ja suurin kirppis, joten mukaan mahtuu monenlaista. Myönnän, että itseänikin jotku asiat ärsyttää... mutta kaikkea ei voi saada.
    Itse onnistuin saamaan yhden Ruttunutun, ja olen siihen enemmän ku tyytyväinen :) toivottavasti muut nutut saivat kodit, joissa niitä käytetään eikä kaikki menneet "kirppari-trokareille".
    Kiitos Annikalle, ku raskit laittaa ihania vaatteita eteenpäin!

    VastaaPoista
  24. Onhan se tosi että Paljekirppiksellä on paljon "vakimyyjien" pöytiä, joissa tavara on ylihintaista yms, eikä tavara juuri niissä vaihdu. Mutta nuo hamstraajat löytävät kyllä aina tiensä sinne, missä kauppa käy parhaiten.
    Ne portaat Paljekirppiksellä on aika "turhat" kun ei siellä yläkerrassa juuri mitään koskaan ole. Suurin osa ihmisistä siellä kuitenkin kulkee korin kans tai ilman, eikä portaat siinä mielessä ole este. Lapsia en ota kirppikselle mukaan kuin pakon edessä siitä syystä, että ne ovat kaikki niin ahtaita ja pölyisiä paikkoja. Kärryjen kans minulla ei hermot kestäs ja käveleviä ja pölyssä pyöriviä lapsia vielä vähemmän. ;D Minulla on ollut Paljekirppiksellä pöytä useamman kerran ja hyvin on aina kauppa käynyt. Se varmaan tärkeintä jokaiselle, joka pöytää vuokraa. Piha on aina niin täynnä autoja ettei tahdo paikkaa saada.

    VastaaPoista
  25. Minäkin on aina myynyt tosi hyvin Paljekirppiksellä. En valitettavasti saanut himoitsemiani Ruttunuttuja, mutta moni on varmasti tullut superonnelliseksi niitä saatuaan :)Tärkeintä on kuitenkin itselle se, että saan pelkistä Annikan ompeluksista ja postauksista valtavasti omia ompeluideoita, -innostusta ja tärkeimpänä iloa elämään.

    VastaaPoista
  26. Hei APUA!
    Löysin sivuillesi äskettäin ja mitä ihanuuksia tämä on täynnä! Laita ihmeessä näitä ihanuuksia Huuto.nettiin myyntiin niin kyllä varmasti ostajia löytyisi (itse mukaan lukien!) Meidän prinsessa olisi aivan onnesta suunniltaan jos näkisi nämä sinun tekemäsi vaatteet!

    VastaaPoista
  27. Ihania paitoja taas kerran, minäkin ostaisin kirpparilta heti tekemiäsi vaatteita, mutta on vähän liian kaukainen kirppis;) Hienot väriyhdistelmät, eikä ollenkaan tylsät tuossa mustavalko-turkoosissa kissapaidassa.Ja cloverpaitakin oli mielettömän upea.

    VastaaPoista
  28. Hei Annika osaisitko auttaa? Blogiasi lukemalla selvis että sulla on sama brother ms4 ompelukone kun mulla. Ongelmana etten saa kaksoisneulaa toimimaan. Siis alalanka aivan kireä ja vetää ompeleen sillai pullolle. Vaikka kokeilin laittaa se ylälangan säätö jopa 9 kohdalle, ei auta. Pistona ihan tavallinen 01 suora ohjelma. Voiko täs jotenkin säätää tota alalangan kireyttä puolakotelosta tai paininjalan puristusta tai jotain? Mikä neula sulla on käytössä noissa trikoo ja froteekankaissa? Ajattelin käyttää 70 ja pallokärki?

    VastaaPoista
  29. Toivoton, Itse käytän myös tuota 01 suora ohjelmaa jos ompelen kaksoisneulalla. Minulla näyttää olevan ylälangan kireytenä 2 ja kaksoisneulana Stretch neula 4,0/75. En tiedä saako alalangankireyttä mitenkään säädettyä. En ole itse tainnut säätää sitä koskaan, enkä nyt huomannut manuaalistakaan mitään ohjetta asiaan...
    Onhan sinulla alalanka puolattu oikein, ja puola pyörii vastapäivään kun se on asetettu puolakoteloon koneeseen? Kiristääkö alalanka aina jos vaihtelet testitilkkujen kangaslaatuja? En ole itse nyt hetkeen ommellut mitään kaksoisneulalla kun tuo peitetikkikone on syrjäyttänyt sen. Muistelen kuitenkin, että ylälangoitus piti laittaa niin, että toinen lanka langoitetaan normaalisti ja toinen niin, että sitä ei pujoteta lopussa ollenkaan neulatangon langanohjaimeen. Olisikohan se ollut niin, että vasemman puoleisen neulan lanka siis jätetään laittamatta tuohon langanohjaimeen ja se vedetäänkin suoraan neulaan.
    Toivottavasti saat neulan toimimaan!!!

    VastaaPoista
  30. Kyllä puola pitäs olla oikein. Langat on pujotettu ohjekirjan mukaan ja oikean puoleinen ei mene sinne neulatangon langanohjaimeen. Oon kokeillu nyt eri lankalaatuja ja eri kankaille, mutta ainoastaan puuvillalle toi kaksoisneula tekee vähän parempaa jälkeä, mutta vaan jos ylälangan kireys 9. Muilla vaihtoehdoilla alalanka kiristyy lähes suoraksi ja vetää ylälangat nurjalle. Trikoolle ei onnistu ollenkaan niin että nurjalla olisi hyvä sisak vaan melkein suora viiva alalangasta. En tiedä mikä tässä on vikana?

    VastaaPoista
  31. Olipas hienoja paitoja taas kerran.. Ja kummasti nuo kuviolliset paidat rauhottuu kun niihin tulee aplikoitu kuva päälle. Itse en osaa muuta kun tavallisia paitoja mutta aplikointi on vielä sellanen mitä en oo uskaltanu kokeillemaan.

    VastaaPoista
  32. Aika jännä, mutta noinhan se on kuin Anne kirjoitti, että kuviollinen paita rauhoittuu aplikoinnista. Voisi luulla, että eikun villimmäksi vaan menee, mutta sopivilla väreillä tulee ihania yhditelmiä. T: Tanja

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.