lauantai 5. maaliskuuta 2011


Minulle on alkanut kertyä työpöydälle keskeneräisiä töitä. Sellaisia, joita on muka innoissaan joskus aloittanut ja sitten kiinnostus on syystä tai toisesta lopahtanut. Tämä huppuliivi on juuri sellainen työ. Sitä siirreltiin osineen paikasta toiseen ja aina se oli tiellä. Nyt oli valittava heitänkö sen lopullisesti pois vai koetanko saada siitä vielä jotain aikaiseksi. Päätin yrittää. Ja siitähän tulikin aika hauska. Muistelen ostaneeni punaisen tähtikankaan Lasten Metsolasta ja turkoosi resori on tilattu Myllymuksuilta. Vuorin punainen trikoo on lienee Eurokankaan kilokankaita. Pöllö on applikoitu veloureista.18 kommenttia:

 1. Looks great! I am always looking forward to seeing what you have been up to.

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen ja raikkaan värinen liivi :)

  VastaaPoista
 3. Oh wie süß. Ich komme gern bei dir vorbei :)

  VastaaPoista
 4. Höh, jos edes joskus mun ONNISTUNEET tekeleet näyttäis tältä :D

  VastaaPoista
 5. gaaaaanz toll:-)))

  herzliche grüße barbara

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva liivi =) ei tämmösiä vaatteita kaupasta löydy...olen alkanut itsekkin vähän ommella, kumpa vain enempi ehtis...

  T.Riitta

  VastaaPoista
 7. hienolta näyttää!! toooosi kivaa :-)

  VastaaPoista
 8. Hyvä että teit loppuun. Aivan ihana!

  VastaaPoista
 9. Ai ku kiva, siis tooosi kiva :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva liivi sekä väritykseltään että malliltaan. Onko se kokonaan vuoritettu? Olen miettinyt tuota trikoolla trikoon vuorittamista, mutta en ole uskaltanut. Osaisitko sanoa, mitä siinä kannattaa ottaa huomioon? Voivatko molemmat kankaat olla yhtä joustavia vai pitäisikö toisen olla hieman jämäkämpää? Entäpä saumanvarat? Leikkaatko ne samankokoisiksi sekä päällisessä että vuorissa. Oho, tulipas valtavasti kysymyksiä. Toivottavasti ehdit vastata. Kiitos siitä jo etukäteen. ;-)

  VastaaPoista
 11. Henna, liivi on kokonaan vuoritettu. Itse olen pyrkinyt käyttämään samantyyppisiä trikoita sekä päälikankaassa, että vuorissa. Vuoriksi en valitsisi venyvämpää kangasta kuin päälliseen, kun sitten se helposti tunkee ulos hihansuista jne.
  Vuoriin teen ihan hieman pienemmät saumavarat kuin päälliseen.

  VastaaPoista
 12. Eiiiih mä en enää kestä ettei näitä saa mistään omaksi. Nyyyh!

  VastaaPoista
 13. mitenkäs olisi mahdollista jos pitäisit täällä kirpputoria pieneksi jääneistä ompeluksistasi ;)?

  VastaaPoista
 14. Kyllä kannatti jatkaa loppuun saakka!

  VastaaPoista