lauantai 15. tammikuuta 2011

Tämä poolokauluksinen NORSU-neulepusero on tehty Novitan Isoveljestä. Malli on sama kuin esimerkiksi aiemmin neulomissani pöllö-palmikkoneuleessa ja Jussi-paidassa. Suloisen norsukuvioinnin löysin sattumalta TÄÄLTÄ.

Tämän pienen herrankin kanssa pitäisi alkaa miettiä esikoulukuvioita. Hassua.
















20 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis neule! Olet valtavan taitava!

    VastaaPoista
  2. Oi, norsut on aina yhtä söpöstyksiä!!

    VastaaPoista
  3. On kyllä todella kaunis neule!!

    VastaaPoista
  4. Siis VAU!!! Olet valtavan taitava. :) Todella ihana!!

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana neule! :) Tykkään usein yksinkertaisista ja selkeistä lopputuloksista, ne on monta kertaa tosi kauniita! Tässäkin tietty yksinkertaisuus tekee neuleesta tosi tyylikkään.

    VastaaPoista
  6. Ihana neule, tosi kauniit värit ja suloiset norsut!

    VastaaPoista
  7. Norsuja, onnen norsuja, niin ihania!!! Ja onnea eskarin ehdokalle, kyllä aikaa menee nopeasti...

    VastaaPoista
  8. Voi että miten suloinen ja lämpöisen näköinen!

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis. Heitähän vähäsen mullekin tuota neulomistaitoa, muka aloittelija!! =D

    VastaaPoista
  10. Oi miten ihana, mitenhän minulla riittäisi pinna noihin kuvioihin.

    VastaaPoista
  11. Voi miten pian lapset kasvaa! Meidän vanhin täytti juuri 4, ja ihan hirvittää, kun ajattelee, ettei ole pitkä aika meilläkään noihin koulukuvioihin.

    Paita on tosi hieno! Itse olen nyt niin innostunut ompelemisesta, etten ole neulonut kuin yhden sukan... Toinen odottaa tekoaan. Valmistuu ehkä ensi vuonna, jolloin käyttäjä onkin jo venynyt ulos sukistaan.

    Millä tavalla muuten ompelet paitojen saumat yhteen? Vai virkkaatko? Minulle saumoista tulee aina rumia, vaikka mitä tekisin.

    VastaaPoista
  12. Elina, näissä minun tekemissäni villapaidoissa ei ole ollenkaan saumoja, vaan ne neulotaan suljettuna neuleena ja kaikki osat neulotaan heti oikeille paikoilleen :) Itse nimittäin inhoan osien kokoamista enkä saa saumoista koskaan nättejä. Tuolla Jussi-paita linkin kommenttiosiossa on selitystä siitä miten paita on neulottu -> ylhäältä alaspäin ja aina oikeaa. Olen kyllä tekemässä näistä ohjeista, kunhan vaan ehdin, ihan omat postauksensakin. Joka tapauksessa tällä tekniikalla paidat on tosi nopeita tehdä (noin kaksi iltaa meni tähän paitaan).

    VastaaPoista
  13. iiiihanaaa - taas! oon iteki innostunut neulomisesta, josko sitä aloittais tästä seuraavan projektin. innostuin isoveli-langasta, on jotenkin niin pehmoista. minkä kokoisilla puikoilla teit tämän, kuinka paljon langan menekki suunnilleen? (löytyy kyllä varmaan ohjeista,kun sinne asti itseni saan klikkailtua :)) kiitos ideoista! uskalsin kokeilla lakkia huopasesta, kun olit ensin testannut ohjeen ja langan. ja hyvin söpö ja tosi istuva tuli! jatkahan kokeilua, me tullaan muut perässä :)

    VastaaPoista
  14. Tosi suloinen kuvio, kyllähän tässä niin taitaa käydä että joudun ensi talvea varten opettelemaan kutomista... juuri kun vasta pääsin ompelun makuun. Onneksi talveen on vielä jokunen kuukausi. :)

    VastaaPoista
  15. Hansu, kolme kerää oli tämän menekki ja 4,5 puikoilla tein. Minun käsialani on helposti liian löysää, joten yritän rauhoittaa sitä neulomalla hieman pienemmillä puikoilla, kuin mitä langan suosituksissa lukee :)

    VastaaPoista
  16. Kaunis norsuneule! Kiva, kun piipahdit minunkin blogissa. :) Mun täytyisi viimeistellä pojalle tekemäni pingviinipusero.

    VastaaPoista
  17. Onpa kaunis pusero. Mutta silti kuvissa pisti ensiksi silmään ihan mahottoman komia malli!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.