maanantai 1. marraskuuta 2010Ruskeasta ja limenvihreästä Dropsin Alpaca langasta syntyi terapiatyönä Norsumyssy. Neuloin myssyn kaksinkertaisella langalla ja vuoritin tummanruskella merinovillaneuloksella. Suloinen norsukuvio puolestaan löytyi jälleen TÄÄLTÄ. Palmikkoneulemyssyni on vielä kesken. Sain jo yhden tehtyä valmiiksi, mutta kuten jo kerroinkin siitä tuli ai-van liian iso... Niin iso että se meni minun päähäni. Sinnillä olen kuitenkin päättänyt oppia neulomaan. Katsotaan nyt miten kauan siihen menee... Ehkä kuitenkin nyt tämän valtaisan ylityöputken jälkeen en malta olla vetäytymättä taas tuonne ompelukoneelle. Hyllyssä odottaa niin suloisia kankaita, että siihen tuskin menee kauan :)


15 kommenttia:

 1. Söpö myssy ja kantaja :)
  Miten ompelet vuorin neuleeseen kiinni? Mulla oli suunnitteilla myös vuorittaa neulottu pipo joten vinkki tulisi tarpeeseen.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nää kaikki on. :)
  Täällä blogissasi tulee aina kiva mieli.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvio ja kaunis pipo. Ihan ´teidän tyylinen´. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi söpö myssy!! Nyt iski itellekin neulomiskuume, joka on tänä syksynä ollut vähän kateissa...

  VastaaPoista
 5. Ompelemalla tulee nopeammin valmista:)
  Mutta hieno myssy!
  Neulonut minäkin täällä olen vaikka hidasta se onkin välillä(mulla alkaa sormet jäykistyyn ja särkeen),tänäänkin ostin taas lisää lankaa...

  VastaaPoista
 6. Voi kun on söpö norsulakki! :) Minä nostan kyllä hattua, ei onnistuisi itseltä norsujen neulominen.. Eikä oikein taida kärsivällisyys riittää, kun on niin hidasta puuhaa. Tai sitten olen vain onnettoman hidas kutomaan..

  VastaaPoista
 7. Ihana lakki! Tuonmallista pitäisi kanssa kokeilla, ihanko omasta päästä tuon mallin nappasit? Norsukuvio on hienosti onnistunut ja näyttää kyllä minun silmään ihan prolta (niinkuin kaikki muutkin, mitä olet tehnyt!).

  VastaaPoista
 8. Tuon norsulakin jälkeen en kyllä kehtaisi "valittaa", etten osaa neuloa ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana lakki. En löytäny tuota norsukuvioita sieltä sivulta. voisitko laittaa vielä suoran linkin siihen sivuun missä ohje on?
  Mistä olet löytänyt kaavan lakkiin?

  VastaaPoista
 10. Sä sitten osaat kaikkea! Tosi hieno myssy! Ja varmasti ihanan lämmin!

  VastaaPoista
 11. Aeno, ompelin vuorin piilopistoin villalangalla myssyyn kiinni.

  Lilli, otin silmukkamäärät lakkiin ullaneule.netin Laura-lettipipon ohjeesta. Eli juuri siitä palmikkoneulemyssystä, joka on vielä työn alla. Ohje on kiva kun siinä neulominen aloitetaan päälaelta ja edetään alas päin.

  Hanna.T, tuossa Lillille jo vastasinkin myssyn ohjeesta. Norsukuvio löytyy tästä:
  http://www.jessica-tromp.nl/breipatronen/inbreipatroon-chart-21.png

  VastaaPoista
 12. Pitääpäs pistää pipon ohje korvan taakse (tai no kirjanmerkkeihin), näyttää tosi hyvältä mallilta! Ja ihanat on norsutkin :)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania taas. Olen niin koukussa näihin sivuihin. Pakko käydä melkein päivittäin kurkkaamassa mitä uutta=)

  VastaaPoista