keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Lasten Metsolan kaunis Sunray -joustofrotee muokkaantui tänään hassuksi huppariksi. Kokeilin tällä kertaa tuollaista neliskanttista huppua. Tikkasin kuvauksen jälkeen vielä vetoketjun kaarrokkeen peitetikillä, kun se alkoi näyttää pelkällä suoralla ommeltuna niin valjulta.
Olen aivan myyty tälle kankaalle ja tästä tulee taatusti tehtyä vielä tavallisiakin paitoja :)


19 kommenttia:

 1. Miten mahtava idea tuo neliön mallinen huppu! Taas älyttömän hieno paita!

  VastaaPoista
 2. Veikeä hupparimalli totta tosiaan!
  Ja todellakin harvinaisen nättiä kangasta...

  VastaaPoista
 3. Ihana pusero<3 Kiva nähdä tuo kangas vaatteena, on kyllä tosi kiva:)

  VastaaPoista
 4. Really lovely, kind regards, Sandra

  VastaaPoista
 5. Hauska idea tuo huppu. Minäkin sorruin eilen ostamaan tuota kangasta, ihanaa se on. Vauvalle ajattelin siitä jotain kuin myös tuolle isommalle poikaselle. Meillä sattuu olemaan samainen printti katselukorttina :)

  VastaaPoista
 6. onko tätä siis velourinakin saatavana? Mä luulin et tätä kuviota on joustofroteena.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, kiitos korjauksesta!!! Siis tietysti joustofroteesta on kysymys eikä velourista. Käyn heti muuttamassa kohdan tekstiin. Kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Hieno huppari ja hauska huppumalli =) Niin ajattelin etten tätä kangasta ostaisi, mutta taas kun nään kuinka kaunis tuo kangas valmiina on, niin saas nähdä sorrunko.

  VastaaPoista
 9. Ihana kangas ja hauska huppu! Olisi hauska nähdä, miltä se näyttää päälle vedettynä (siis huppu).

  VastaaPoista
 10. Maiju, yritys oli kova kuvata huppu päässäkin, mutta pikku-malli oli totaalisen toista mieltä :)

  VastaaPoista
 11. Voi, ihanaa että tuota kangasta on nyt saatavilla! Olen itsekin odotellut kyseisellä kuosilla metritavaraa :) Ja tosi herkku huppari (taas)!

  VastaaPoista
 12. Onpas raikas huppari!

  Mie tilasin tuota samaa kangasta muksuille, sekä sitten sitä aplikangasta joustofroteena ja velourina, ruskeena ja punasena :) ei vaan malttas oottaa tilauksen tuloa!!

  VastaaPoista
 13. Voisko tuosta hupusta nähdä kuvaa, miltä näyttää kun on päässä?

  VastaaPoista
 14. Joko tuota saa kankaana? Olen odotellut kovasti! Pitääpä mennä heti katsastamaan nettivalikoima!

  Tosi veikeän hupparin olet ommellut ja tuo neliskanttinen huppu on tosi hauska:)

  VastaaPoista
 15. Voi hitsi!!! oli mielessä käydä tänään myös Lasten Metsolaan... en käynnyt. Mistä sait aina tietoja milloin kankana tulee?? Varmasti samalla lailla kun minä... tektsiviestilla :-)) Ihana kangas ja hieno huppari. Osdotan vielä että tuo autofroteeta(mustalla ja vhreällä pohjalla) saapuu kankana....

  VastaaPoista
 16. Jana, en minä saa mistään tietoa milloin kankaita tulee. Voi, kun saisinkin jotenkin! Viime viikolla vain satuin menemään Lasten Metsolaan katsomaan olisiko sinne tullut mitään uutta ja tämä ihanuus odotti siellä hyllyssä :) Minäkin odotan noita autokankaita niin malttamattomana!!!

  VastaaPoista
 17. Hauska huppumalli ja todella suloinen kangas :)

  VastaaPoista
 18. Huhu!! Kävin siellä tänään :-) Ostin jotain ihan muuta.. tummansininen Hilco töff interlock :-)) ai että onpas hienon näköinen, pyörii vielä konessa. Tuosta autofroteesta: se kuulemma ei tule ollenkaan kankana, koska kaikki kankaat ovat leikattu vaateeksi... sen vastauksen sain kun kysyin. Valmiit autofroteetvaateet siis lisää tulossa, ei metritavarana. Pinkkista sunraysta myös ei ole tietoja tuleeko vai ei.

  VastaaPoista
 19. Hei, mitä metsolan kuviollista joustofroteeta tämä Sunray-kuosi lähinnä muistuttaa laadultaan? Olisin kovasti kiitollinen vastauksista :)

  VastaaPoista