sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kukkia, kukkia

Oi miten kauniita kukkia onkaan Lasten Metsolan uudessa velourissa. Tätä oli myynnissä myös joustofroteena, mutta minä hurmaannuin tuohon velouriin. Ja minusta kuosi sopii pojallekin :) Kangas päätyi meillä mm. hupparin muotoon. Tykkään!!! Ihanan syksyiset värit.

Peruspaitoja syntyi viikonlopun aikana mm. tästä Tiritomista tilastusta ruskeasta ajoneuvokankaasta. Kankaani oli vain ilmeisesti joko alku- tai loppupää pakasta kun noin kaksikymmentä senttiä palasta oli painojäljeltään huonoa... Sain juuri ja juuri palasta tahtomani kaksi paitaa kun piilotin haaleat kuvat takakappaleelle.

Perheen pienimmälle piti tehdä kalsareita. Niitä syntyikin ihan pinollinen - tässä kaksi niistä. Apinat on tilattu Iikku-Kiikusta ja pöllöt olen tilannut aikoinaan Jofotexista.
Sienet on löytäneet tiensä minulle ihanaisen Janan avustuksella Michas Stoffecke -kaupasta. Ajattelin kauan tekeväni näihin jotkut applikaatiot, mutta ei ne lopulta kaivanneet mitään. Ovat suloisia juuri tuollaisina :)

14 kommenttia:

 1. Ihanan syksyisiä! Katselin tuota samaa kukkakuosia tilaussilmällä.... Onko velour hyvänlaatuista? Ettei pohjakangas paista läpi..?

  Pakko taas kerran todeta, että tänne on aina niin kiva tulla piipahtamaan, kun olet päivittänyt blogiasi. Hyväntuuliset vaatteesi ovat kivaa piristystä!

  VastaaPoista
 2. Ilona, ei paista pohjakangas läpi tässä velourissa ollenkaan. Tuntuu hyvänlaatuiselta ja extraleveys on jälleen todellista plussaa :) Joustofroteesta en osaa sanoa, kun ihastuin itse tuohon velouriin, niin jäi se sitten tutkimatta sen kummemmin.

  VastaaPoista
 3. Voi mahdoton, miten tuottelias olet. Ja työnjälki on aina priimaa. Kuosi on hupparissa aivan ihana!!! Ja taskutkin sopivat siihen kuin nenä päähän. Ja käyttäjä on mitä ihanin myös.

  Itse en enää saanut tuota ruskeaa sienitrikoota Saksasta, mutta vihreä odottelee kaapissa. En vain tiedä teenkö siitä tytölleni vai pojalleni, kun on niin unisex. Siitä ehkä riittäisi kyllä molemmille. Yhdistelemällä ainakin. :-)

  VastaaPoista
 4. Viude vaude, mitä paitoja ja kukkahuppari!

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet taas kauniita kankaita löytänyt ja niistä niin kauniita ja hienoja vaatteita tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Ihania, kuten aina! Minä ostin nettikaupan välityksellä tuota kukkajoustofroteeta, mutta itse liikkeessä ihastuin juuri tuohon velouriin! Ihanan hehkuvat värit siinä! Kauppaan se vielä jäi, mutta ehkä vielä sitäkin haen... ;)

  VastaaPoista
 7. Sä oot kyllä KONE! :O Jos sulla olisi vaatekauppa, ostaisin vaikka viimeisillä rahoillani kaikki lasteni vaatteet sieltä. Rakastan niin paljon tuota sun tyyliäsi - sopivan, muttei liian retroja makuuni. Ja ehdottomasti parasta: NIIN LASTEN VAATTEITA, aivan ihania. Sä oot todella taitava, käsistäsi ja "silmistäsi", silmää sulla todella löytyy! :) Sunnuntai-illan syy tulla koneelle palkitsi taas, hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 8. Joo, minäkin ostaisin sinun vaatekaupastasi viimeisillä roposillani noin ihania lastenvaatteita!

  VastaaPoista
 9. Mulla tulee niin mieleen aamutakkikangas kukkakankaasta, katsellut varmaan liikaa retroaamutakkeja :)

  VastaaPoista
 10. on kyllä niin syksyiset värit hupparissa, tosi kiva ja just hyvän värinen/kuvioinen pojalle. Hienoja ompeluksia taas muutenkin olet tehnyt!

  VastaaPoista
 11. Kivaa nähdä, miltä tuo kukkavelour näyttää vaatteena... ja ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 12. Täälläkin heräs halu tehä tuosta velourista huppari. (Ku tytöllä valmiina jo oranssit, keltaset ja ruskeet velour housut)

  Froteeta jo kaupasta ostin, eikä paista siinäkään pohjavalkoinen läpi. Ihana laatu :)
  Siitä jo pari tunikaa viimeistelyä vaille ommeltuna.

  VastaaPoista
 13. On sulla mahtava blogi, minäkin ostaisin sulta kaikki lastenvaatteet! Tyttäreni ihastui aikoinaan täysin tekemääsi prinsessaan. Vihdoin alan näpertämään hänelle vastaavanlaista, mutta vain pipoon kasvoja. Saa nähdä miten minun käy =) Oman bloginkin perustin, saa nähdä tuleeko siitäkään mitään ja löytääkö sinne kukaan =)

  VastaaPoista
 14. Mahtava takki! Just tuollainen unisex.Ja tosi kiva nähdä kuosi valmiina vaatteena!

  VastaaPoista