sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Voi, miten nämä uudet trikookankaat aina lämmittävätkään mieltä! Iikku-Kiikusta ostettu autotrikoo on yksi omista suosikeistani. Tähän laitoin piristeeksi mangonkeltaisen kanttauksen kaula-aukkoon.

Suloinen monsteri interlocktrikoo on myös Iikku-Kiikusta.

Siilit ovat myös tassutelleet Iikku-Kiikusta :)


Apinat taas ovat Tiritomista.
Kuten myös tämä suloinen ja ohuehko pöllötrikoo

28 kommenttia:

  1. Ihania kaikki. Auto on kyllä mulla suosikki ja toivon että sitä on vielä jäljellä kunhan 2kk kankaidenostolakostani pääsen.

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen kuolannut noiden kankaiden perään! Kunhan taas saan ostaa uutta varastoon niin näpyttelen tilauksen! Ihania paitoja :)

    VastaaPoista
  3. auto on mun lemppari noista myös.mutta minunkin pitää tyhjentää ensin noita vanhoja varastoja..

    VastaaPoista
  4. Kaikki kivoja! :) Iikku-Kiikusta tilausta pukkaa heti, kun saan TiriTomin kankaitakin vähän tuhottua... ;)

    VastaaPoista
  5. Osaako joku minua onnetonta neuvoa miten saa saumurilla ommeltua kaarteita sujuvasti... olen yrittänyt ommella liivinsuojia ja kestositeitä mutta ei siitä tule mitään... suoraan osaan sillä vaan ommella... ja entäs kun toinen kangas on flanelli ja toinen pul niin kumpi siinä kannattaa laittaa alaspäin ja kumpi ylöspäin että sujuisi, ja tosiaan miten suoriutua noista kaarteista???

    VastaaPoista
  6. Ihania kankaita - varsinkin nuo Iikku-kiikun, lapselle sopivaa printtiä mutta jotenkin rauhallisemmin ja öö, sanoisinko tyylikkäämmin kuin monessa muussa printtikankaassa.

    Anonyymin tavoin kunnon kaarros ei saumurilla onnistu, mutta pulin laitan aina alemmaksi eli kauemmaksi paininjalasta ettei luista.

    VastaaPoista
  7. Ihania kankaita ja ihania paitoja!!! Väriyhdistelmäsi ovat kyllä sellaisia, etten ikinä olisi itse osannut yhdistää niitä keskenään. En vain näe yhdistelmää valmiina ja sen vuoksi pitäydyn perinteisemmissä yhdistelmissä.

    Perustin vihdoinkin itsekin blogin, joten tervetuloa vierailulle. Olen saanut Sinulta niin paljon ideoita, että kunhan saan sinne kaikki tekeleeni, voit ehkä huomatakin sen. Linkitän aina ideat oikeille omistajilleen. Toivottavasti et pahastu ideoittesi uusiokäytöstä meidän perheessämme. ;-)

    - Henna -

    VastaaPoista
  8. Ootko kurkannut jo Sampsukan uutuuksia mitä tulossa ?
    Ei kyllä enää kukaan voi valittaa eikö Suomesta saisi kivoja trikookankaita !

    VastaaPoista
  9. Nice fabrics!
    But they are really expensive at Iiiku-Kikku. In Sweden they are about 9 Euro/meter!
    /Martina

    VastaaPoista
  10. Hi! I often visit your blog, I don't understand finish but I love your pictures, they are very inspiring. I've made a t-shirt for my son of the car fabric (you can se on my blog).
    /Gitte

    VastaaPoista
  11. Henna, pitääpäs tulla vierailulle :) Onnea uudelle blogille.

    n i n n u, tarkoitatko niitä sammakkotrikoita? Ne on mitä olen viimeksi Sampsukan sivuilta bongannut. Niitäkin pitää varmaan jossakin vaiheessa tilata :)

    Martina, I have also once ordered fabrics directly from Sweden. Postage to Finland were so expensive that the fabrics meter price was almost 20 euros. So ordering directly from Iikku-Kiikku is actually cheaper and faster, if you live in Finland.

    VastaaPoista
  12. Kauniita paitoja! Autokangas näyttääkin tosi hyvältä paidassa, nyt harmittaa, etten laittanut sitä tilaukseen..

    Nuo tekemäsi tossutkin on tosi söpöjä :)

    VastaaPoista
  13. Kutistuiko nuo iikkuu-kiikkuun kankaat minkä verran pesussa pystysuunnassa..?

    VastaaPoista
  14. Annika: Käyppä tosiaan kurkkaamassa Sampsukasta TULOSSA-kohdasta, niin huomaat, että tulossa on aivan ihania kankaita (TAAS!).. muutakin ku ne sammakot, jotka on siis jo tullet. :)

    VastaaPoista
  15. Pitää vielä kommentoida, että kieltämättä nuo Iikku-Kiikun hinnat on kaksinkertasia siihen verrattuna mitä ne maksas suoraan tuolta Stoff & Stil -nettikaupasta.. mutta nehän ei toimita Suomeen, joten.. :(

    VastaaPoista
  16. Hienoja paitoja olet tehnyt. Itsekkin Iikku-Kiikun tilaus tuli viime viikolla ja nyt sain samaisesta autokankaasta tehtyä paidan, tosin turkooseilla kanttauksilla niinkuin poika toivoi.

    Kankaat on kyllä kalliita, mutta pakko niitä on ostaa, kun suomalaiset ei tee niin ihania kankaita, kuin esim. ruotsalaiset :)

    VastaaPoista
  17. Todella ihania paitoja taas :)

    Sulle ois yllätys blogissani...

    VastaaPoista
  18. Ihania! Kauniita kankaita, jotka toimii parhaiten perusyksinkertaisissa malleissa. Aivan ihania!

    VastaaPoista
  19. Tosi kivoja kankaita! Jaksaisitko vinkata mistä paikasta näitä saa tilattua Ruotsista? Itse asun ulkomailla eli tilaanpa mistä tahansa niin postikulut on huimat, siksi olisi kiva löytää se lähtöhinnaltaan matalampi paikka... :)

    VastaaPoista
  20. Mari, oi suuri kiitos yllätyksestä! :)

    Sarita, kankaita myy Ruotsissa Stof & Stil kauppa: http://www.stoffochstil.se/Katalog/Mode.aspx?group_id=7105

    VastaaPoista
  21. IHania kankiata<3<3 Tämänkin piti niitä tilata niin pojille sopivia!

    VastaaPoista
  22. Heippa,

    suloisia paitoja olet taas tehnyt! Olisin kysynyt sinun saumurista (siitä Brotherista), että onko se kovin kovaääninen, ts. voipiko sillä ommella yön hämärissä lasten nukkuessa?

    VastaaPoista
  23. Moiks!

    Ekaks, ihania paitoja :)

    Tääl blogeissa liikkuu ihana Nupulle peitto-projekti. Ajattelin näin suoriltaan heittää sinulle haasteen. Sinun kauttasi tämä varmaan saisi kivan levityksen, sillä olethan monen blogistin (kuten minun) innoitaja. Samoiten sivuillasi taitaa käydä aika hurja määrä lukijoita :). Joten ei muuta kuin hyvää tekemään ihanan asian hyväksi ja jaa haastetta etiäpäin :)
    Löytyy tietoa
    http://nupullepeitto.blogspot.com
    -sani

    VastaaPoista
  24. Anonyymi, kyllä tuosta saumurista kuuluu sen verran ääntä, ettei meidän herkkä uninen viisivuotias kyllä nuku sen hyristessä. Toisaalta kone ei kyllä alkujaan pitänyt ääntä juuri ollenkaan, eli voi olla että miun pitäisi huoltaa sitä vähän...en tosin tiedä miten :)

    VastaaPoista
  25. Hei, ihania paitoja!

    Miten saat paitojen pääaukoista sopivan kokoisia? Minulle käy aina resoria venyttäessä niin, että aukosta tulee liian pieni, paitaa on vaikea pukea päälle. Tai sitten se on päällä liian suuri ja repsottaa. Onko resoreissa eroa ja mitä suosittelet? Nappilistojakaan kun ei jaksaisi aina tehdä.

    VastaaPoista
  26. hi! i don't understand Finnish but I'd like to buy! do you sell? thanks!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.