perjantai 23. heinäkuuta 2010

Utelias Vili kiipesi hupparin taskuun roikkumaan. Kelta-valkoraidallinen joustofrotee on Lasten Metsolasta ja suuret oranssit napit Nappi Kikasta. Applikaatio on tehty veloureista. Hupun vuoritin nappien väriä mukaillen oranssilla Löytö-Palan kilotrikoolla.Applikoin Vilin roikkumaan rintataskusta. Kuva piti siis ensin applikoida taskun päällä olevalta osaltaan taskukappaleeseen, sitten kiinnittää tasku miehustaan ja tämän jälkeen applikoida kuva loppuun.


30 kommenttia:

 1. Wau! Tosi hauska idea, mutta toteutus ei varmaan ollut hirveän helppo. Hienosti on kuitenkin onnistunut :)

  VastaaPoista
 2. Could you please tell me what method you use for your applique? I really REALLY want to make shirts like you do! (I'm sorry, I couldn't find a translator program to ask this question - I hope that maybe someone can help me with that!) Do you have a tutorial for your applique available? I would LOVE that too!

  Sam in Middle TN (USA)

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten ihana aplikaatio taas!! Vallan hurmaava Vili-apina ja tosi hauska idea :)

  VastaaPoista
 4. Vau! Tuo on varmasti ollut tosi työläs, mutta lopputulos on sitäkin hienompi! Aivan ihana Vili!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Annika, että jaksat päivittää blogia meidän iloksi ja inspiraatioksi!

  VastaaPoista
 6. Ihana Vili-paita. Ja niin on näköinen, että voisi luulla Vilin hypänneen suoraan televisiosta huppariin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ei vaan voi ymmärtää kuinka sinä saat noista hahmoista niin oikean näköisiä. Jälleen kerran aivan uskomattoman hieno aplikaatio ja mahtava idea. Ihana tuo kuva jossa Iipo aivan kuin katsoo että " mikäs apina minun taskustani roikkuu?"

  VastaaPoista
 9. What a lovely shirt you´re soo good at applications!!

  VastaaPoista
 10. Ihan ihqun ihana Vili! Olet niin super taitava.
  Teet kerta toisensa jälkeen niin suloisia vaatteita. Kiitos Annika kun jaksat vielä niitä tännekin laittaa meidän iloksi! Piristät
  monien päivää näillä käsitöilläsi. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! -Anne

  VastaaPoista
 11. Ihana idea, mistä ihmeestä aina keksitkin uusia?! Tää on niin mahtava, että tekis mieli kokeilla itsekin joskus :)

  VastaaPoista
 12. Oi miten ihana!!! Tulee aina niin hyvälle tuulelle näistä kuvistasi. Ihana pikkuherra mallina.

  VastaaPoista
 13. momtofatdogs, what a lovely nickname you have :) You can find some kind of tutorial for applique from here:
  http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2009/10/muutama-sananen-applikoinnista.html#comments

  Hope that will help you.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana taasen! Käytätkö aina velouria applikointeihin ja kaikkiin osiin vai oletko käyttänyt jotakin muuta vaihtoehtoa? Täällä vielä haaveillaan lisäajasta, jolloin voisi kokeilla ommella vähän enemmän. Tai siis harjoitella ompelemaan. Mutta ei mulla ees ole velouria.

  VastaaPoista
 15. Thank You, Anika - i actually got that nickname because I had a VERY fat Basset Hound (named Chelsea) that I brought to work with me for 10 years. I loved that dog. she died of cancer last year and I miss her SO much. Her photo is at the top of my blog www dot sam quilts dot blog spot dot com I make lots of quilts and do long arm quilting - but since getting a new grandson 7 months ago - I have become interested in sewing clothes again. I used to sew all my girl's clothes when they were younger! Smocked dresses too. Your blog is SO inspiring.

  Thanks again & I'll keep watching your beautiful creations.

  Sam

  VastaaPoista
 16. meinaaja, olen käyttänyt applikaatioihin myös trikoota, joustofroteeta ja fleeceä. Ihan pieniin kohtiin, kuten silmiin, käytän yleensä trikoota, sillä velour on niihin monesti liian paksua ja kömpelöä ommella. Applikaatioon voi käyttää ihan joustamatonta puuvillakangastakin, kunhan ei tee kuvasta kauhean suurta ja ottaa huomioon tosiaan sen ettei vaate jousta sitten siitä applikaation kohdalta.
  Monista nettikaupoista saa ostettua 10 sentin tarkkuudella esimerkiksi noita veloureita. Niistä on kätevä hankkia applikaatiohin kankaita pieniä määriä monissa väreissä. Ja tietysti jos ja kun alkaa ommella niitä vaatteita, kannattaa kankaiden jämäpaloja sitten jemmata applikatioita varten johonkin sivuun odottamaan :)

  VastaaPoista
 17. Vau, miten ihana ja tosi upeasti olet saanut onnistumaan. Voin kuvitella, ettei ollut ihan yksinkertainen tehdä. Aivan loistava idea :)

  VastaaPoista
 18. Ihana apina!. Minun työlle ei kuvaa uskalla näyttää tai joudun tekemään Vilin hänelle. Vili on juuri nyt ykkös juttu:)

  VastaaPoista
 19. Aivan ihana Utelias Vili! Mie oon tässä jo parit Vilit leikellyt aplikointia varten, mutta tuolla ne odottavat tekijäänsä ja poitsu Vili vaatteita...

  Hanna Maria (phoebe.vuodatus.net) laiska bloggaaja =)

  VastaaPoista
 20. ihana vili aplikointi, itselänikin on tulossa vili kuva muntta sapluunalla vaikka täysin oikeaa ruskeaa ei löytynytkään mutta jotain sinne päin

  VastaaPoista
 21. Voi ei, mistähän Lilofant on löytänyt noita ihania ooga booga kankaita, ruotsia kun en ymmärrä alkuunkaan. Tiritomista tilasin tuota yhtä mutta kaksi muuta siellä oli tyttövärejä. Noi ois niin herkkuja poitsulle! =)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi, miekään en ole hoksannut ooga booga kankaita muuta kuin tuolla Tiritomissa. Huudelkaa joku jos on tietoa muista kaupoista!

  VastaaPoista
 23. Siis kaikki sun työs ovat TODELLA IHANIA!! Innostuin noista sun kankaanpainannoista (kauheeta mikä sanahirviö!) niin, että menin sitten tilaamaan Donnolta värejä... Aplikoimista on myös pakko kokeilla ;)

  VastaaPoista
 24. Aivan ihana! Mistä olet ottanut kaavan tuohon takkiin? Se on niin kivan mallinen, että olisi kiva tehdä sellainen omalle pikku miehelleni! :)

  VastaaPoista