sunnuntai 6. kesäkuuta 2010


STOFF & STIL -kaupasta on myös tämä suloinen pingviinitrikoo. Applikoin sivusaumaan pingviinihahmon suuremmassa koossa. Näin suloinen frakkipukuinen kamu kulkee aina mukana kainalossa :)







Apinatrikoosta oli pakko päästä tekemään alusasusetti. Kauniin vihreiden kanttausten resori on ostettu Lasten Metsolasta . Tällaisella asulla on mukava nukkua kuumia kesäöitä. Niitä siis olisi vähän niin kuin tilauksessa täällä suunnalla, kiitos!






15 kommenttia:

  1. Tämä heti ilmoittautuu arvontaan ja kankaan ja kuvioinnin saisit ihan itse valita kuhan on selkeästi poikamainen muttei kuitenkaan kovin tumma väri ja koko saisi olla 104cm

    käyn jatkuvasti tekeleitäsi ihastelemassa ja harmittelemassa ettei sinulta voi tilata paitoja on niiiin ihania kaikki!!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttavia kankaita olet saanut kyllä tilattua. Saakos kysyä mitä niille kankaille tuli metrihintaa kuluineen?

    VastaaPoista
  3. Tähtis, siirsin siun kommentin tuonne varsinaisen arvonnan puolelle! Säädin tässä nimittäin tämän ompelus-osuuden erilleen tuosta arvonnasta ja siun vastaus nyt joutui vahingossa väärään paikkaan :)

    Hantta, kankaille tuli metrihintaa n. 20 euroa. Siinä on siis otettu huomioon kahdet postikulut: kaupasta tädilleni ja tädiltäni tänne Suomeen. Paketin lähetys Suomeen oli se kaikista kallein vaihe: pelkkä paketin toimitus minulle maksoi yli 30 euroa.

    VastaaPoista
  4. Minä olen tuota pingviiniä jo kauan haaveillut! Jos sulla sattuu jäämään ihan ylimääräistä jämää niin mulle saa tarjota ;). Ostan mielellään sen sit pois!
    Ihana myös tuo alusasusetti ja nyt menen osallistumaan arvontaan...

    VastaaPoista
  5. Moi,

    Ihanaisisa ompeluksia ihanista kankaista. Mistä sulla on kaavat tuohon alusasu settiin, täällä kans tarvittaisiin noita lyhyitä uniasuja meidän pojille.

    VastaaPoista
  6. Täällä on myös laitettu täti asialle ihan vain tuon pingviini-trikoon vuoksi! :) Malttamattomasti odottelen, että täti tulisi käymään ja saisin kankaat itselleni. Siihen taitaa vielä mennä muutama viikko, joten ei auta kuin katsella noita pingviinejä tästä näytöltä.

    VastaaPoista
  7. Oi, tänne on ilmestynyt tällaisiakin!

    VastaaPoista
  8. Nää on ihania! Onnittelut Ottobren haastattelusta! Sä oot ihan vuoden blogijulkkis, ansaitusti :)

    VastaaPoista
  9. Ihania nuo kankaat!! Siis mikä haastattelu? Multa on menny ihan ohi!

    VastaaPoista
  10. Tosi ihania nää sun kaikki ompeleet! Ei voi muuta ku huokaillen katella, miten joku osaa :) Saisko sinut linkittää?

    VastaaPoista
  11. Mäkin tulin kysymään, että saanko liittää blogisi seuraamieni blogien listalle? Olen täällä jo hetken käynyt ihailemassa tekeleitäsi.

    VastaaPoista
  12. Moi,
    Ihmettelinkin jo, kuinka sait tilattua nuo kankaat, mutta tätisi kautta siis. Onko näitä kankaita myynnissä Ruotsissa kangaskaupoissakin, vai vain netissä, satutko tietämään, tai tietääkö tätisi. Olen menossa viikoksi Tukholmaan, ja jos tuollaisia jostain löytyisi kävisin hamstraamassa....

    Kiitokset innostavista sivuista. Kyselin joku aika sitten tuon vinonauhanompeluohjetta ja tajusin ohjeistasi viimein, miten se oikein tehdään. Vielä en ole trikoota kerennyt ompelemaan, mutta muutaman puuvillamekon kyllä. Huomattavasti helpommin sujui kuin aiemmin, jolloin tuskailin noiden kaulusten ja hihansuiden viimeistelyjen kanssa. Oikaisin vielä sen verran, etten ommellut nauhoja ensin renkaiksi vaan ompelin ne ennen sivusaumoja, avoimille hihansuille, kuten olin tehdasvaatteissa nähnyt tehtävän... (hmm, ehkä vähän laiskaa...)

    Emppu

    VastaaPoista
  13. oikein ihania vaatteita =) tosi hienoja.mitä sä käytät kaulan ympäri, meinaan materiaalia? ;) en ole niin hyvä tunnistamaan materiaalit mutta tosi kiinnostunut ompelemisesta ja haluaisin oppia enemmän siitä ; )

    VastaaPoista
  14. terez, kaula-aukkojen kanttaukseen olen käyttänyt resoria. Pääsääntöisesti olen ostellut resoreita Myllymuksuilta (www.myllymuksut.com)

    Sivujeni oikeasta laidasta löytyy tunnisteet kohdan alta OHJEET - siellä on pientä vinkkiä myös kanttuksen tekoon :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.