lauantai 17. huhtikuuta 2010




Kokeilumielessä tällä kertaa tällainen fanttipaita. Trikoo on Löytö-Palasta ja applikoinnin velourit mikä mistäkin. Hihaa kiertävä kärsä on applikoitu samaan tapaan kuin perusapplikaatiokin. Harmittaa kovasti, että miehustan kuva meni hieman vinoon, kun kärsä piti saada ohjatuksia tuonne hihaan, mutta eipä tuo onneksi käytössä näy. Silti on hyvä syy koettaa tehdä toinenkin jossakin vaiheessa, josko se sitten onnistuisi paremmin :)















Ja voih, miten minä olen ihastunut tähän Sampsukan sukellusvenetrikooseen :)

35 kommenttia:

  1. Hauska ja suloinen fantti!

    Minä en ole tuota aplikointia oppinut, mutta ehkä innostun taas painamaan väreillä jotain kivaa, kun sain täältä taas aimo annoksen inspiraatiota, kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana idea -ja kertakaikkisen suloinen toteutus :)

    VastaaPoista
  3. Mielettömän ihana fanttipaita!

    VastaaPoista
  4. Todella ihanan mainio idea!
    Miten sait aplikoitua hihan? Teitkö kärsän pätkissä ennen hihan ompelua, vai jotenkin valmiiseen hihaan? Multa ei taitais kumpikaan onnistua, menee muutenkin aplikaatiot jotenkin kiemuralle reunasta. Laitatko muuten aina tukikankaan kaikkiin aplikaatioihin? Anteeksi tämä kysymystulva...

    VastaaPoista
  5. Jälleen kerran mahtava idea tuo hihajuttu! Mistä ihmeestä sä keksit näitä ihanuuksia? Voi vitsiläinen! :)

    VastaaPoista
  6. Ah mitä ihanuuksia olet taas ommellut. Kun en ole netissä kerennyt olemaan, kehun tässä samalla myös nuo vanhemmat bloggaukset. Sammakko- ja apina-paidat ovat loistavat. Ihana idea!

    VastaaPoista
  7. LauraK, Kärsä on applikoitu hihaan ennen hihan ompelua. Minulla on nykyisin applikaatioissa aina velourin ja paitakankaan välissä kaksipuoleinen liimaharso ja paitakankaan alla vielä irtirevittävä tukikangas. Tämä tukikangas auttaa kankaan alla juuri sitä ettei sen pitäisi mennä reunasta kiemuralle.

    VastaaPoista
  8. Jestas miten ihana paita taas, sinun pitäisi ryhtyä lastenvaatesuunnittelijaksi! Mielettömiä ideoita, erilaisia ;) Ja nuo sinun hahmosi ovat aivan hurmaavia, niin lasten kuin aikuistenkin mielestä.

    VastaaPoista
  9. Oi kuinka hauska fanttipaita! Kiva idea tuo kärsä hihassa :)

    VastaaPoista
  10. Ihana idea! Kuvan vinoutta ei kyllä valmiista paidasta edes huomaa!

    VastaaPoista
  11. Sinulla sitten riittää noita ideoita. Kerrassaan upea!

    Minä olen vasta päässyt kokeilemaan painamista ja aplikointeja. Ideoitakin olisi, mutta toteutuspuolella on jokseenkin hiljaista.

    VastaaPoista
  12. Onko tuo sukellusvenetrikoo samanlaista kuin se uusi norsutrikoo, että kankaan pohjaväri paistaa joka neulanpistokohdasta kun hiukan kangasta venyttää..? Itsekin olen tuota ihastellut ja eilenkin Sampsukasta tilasin, mutten arvannut tilata tuota kun en tiedä laadusta..

    VastaaPoista
  13. Tiina, kangas on toteutettu samalla lailla kuin norsutrikookin, mutta koska pohjaväri on vaaleampi, läpikuultaminen ei näy niin hyvin. Eniten siis pohjaväri erottuu venyttäessä noista sukellusveneiden kohdista.
    Mutta esim. tuo Sampusukan keltapohjainen norsukangas, jossa on valkoiset norsut toimii ihan hyvin, kun tosiaan tuo pohja ei silloin hypi silmille.
    Mutta siis minua ei häirinnyt tästä kankaasta ommellessa tuo läpikuultaminen lainkaan niin paljon kuin noissa tummapohjaisissa norsuissa.

    VastaaPoista
  14. Kiitoksia vastauksesta. Täytyy jatkaa harjoituksia. Teet kyllä todella siistiä jälkeä!

    VastaaPoista
  15. So cute! I love the elephantshirt :)

    VastaaPoista
  16. Don´t understand a thing what you writing but i LOVE the pictures =) Wonderful applications. i´m coming back thats for sure =)

    VastaaPoista
  17. Voi apua kuinka mahtava paita! Ihan uskomattoman mahtava idea! Sä olet uskomaton. Mistä noita ideoita oikein tulee? *huokaa ihaillen*

    VastaaPoista
  18. Vau! Miten ihmeessä olet saanut tuon kärsän niiin siististi hihaa kiertämään. Ja ihana tuo sukellusvenepaitakin!

    VastaaPoista
  19. Nei så kul! Artig den elefanten da! Du syr masse fint til inspirasjon!

    VastaaPoista
  20. Sulla näitä ideoita riittää, ja toteutuskin onnistuu! =)

    VastaaPoista
  21. Voi miten veikeä fantti! Iiihana!

    VastaaPoista
  22. eikös ollut aika ihania trikoita löytöpalassa:) muutama viikko sitten satuin siihen juuri kun kuorma oli purettu ja kappas kun sattui käteen tarttumaan kolmen kilon trikookangas satsi...niiiiin ihania värejä :)polttelis kyllä että kävisi taas tänään kurkistamassa :)

    VastaaPoista
  23. Ihania juttuja olet taas tehnyt!hauska idea tuo kärsä hihassa!

    ilolla

    VastaaPoista
  24. Järkyttävän ihanaisia ompeluksia suloisille mussukoille! Melkoinen ideavirta päässäsi soljuu :)
    Olen tässä pohtinut, että miten nuo merkit on oikein tehty? Siis tuo ruttu-nuttu-nauha...?

    VastaaPoista
  25. Niin ihana tuo ronsupaita! Oot todella taitava tekemään. Pitää muuten kertoa, että näin yhdellä facebook sivulla siun suunnittelemasta kettukankaasta tehtyjä kestovaippoja. Olivat tosi söpöjä! -Anne

    VastaaPoista
  26. Aina yhtä ihania nää sun vaatteet!!

    VastaaPoista
  27. Ihana Norsu!!

    Pieni pyyntö ois!

    Voisitkohan tehdä jonkinlaisen aplikointi-ohje postauksen? Eli siis, että missä järjestyksessä kuviot ommellaan, mihin kohtiin tulee mitäkin tukikangasta,mitkä silitetään ja mitkä ei, ja mitkä irtireivtään ja milloin, millainen pitää olla ompelukoneen jalan ja neulan, mikä on pistonpituus yms ompelukoneen asetukset siihen aplikointi tikkaukseen ja kaikkea muutakin mitä pitää tietää kun aikoo aplikoida. :D
    Tekisi niin kovin mieli kokeilla, mutta olen ihan pihalla mitä pitäsi tehdä.

    Toinen juttu on nuo hihansuoden ja kaula-aukkojen resorit. Tilasin myllymuksuilta resorikangasta, ja sain sellaiset leveät rengasmalliset palat. Miten niistä saa tehtyä kauluksen esim? Miten se taitellaan siihen kaulukseen? Ja miten sillä kaksoisneulalla saa siistiä jälkeä ilman että alalanka kokoajan syrttäyttyy?

    Oisin tosi kiitollinen, jos voisit auttaa!

    VastaaPoista
  28. Kerrassaan ihana tuo Norsupaita =)

    VastaaPoista
  29. heippa!
    eksyin sattumalta sun toiseen blogiin ja huomasin,että sinulla on tyttökin,oletko hänelle ommellut vaatteita viime aikoina?mulla on 9-vuotias tyttö ja tarvisin vähän vinkkejä.pikkutytöille olis kyllä kaikkea kivaa:)

    VastaaPoista
  30. Olen kahlannut blogiasi, siis voi herra isä miten IHANIA vaatteita!! Olet kyllä ihan mielettömän lahjakas! Ei sulla ole myynnissä näitä missään?

    VastaaPoista
  31. tosi ihania juttuja sulla täällä. Ja niin taidokkaasti myös valmistettu :)
    -sh

    VastaaPoista
  32. Anonyymi, anteeksi että vastaukset ovat viivästyneet - olen ollut aivan liian kiireinen, etten ole ehtinyt sitten yhtään mitään. Mutta siis oletko kurkannut tuolla vasemmalla sivupalkissa Tunnisteet kohdan alla olevaa Ohjeet -linkkiä? Sieltä löytyy jonkilainen ohje applikointiin ja kanttauksen tekoon. Totta on, että voisin nekin päivittää - kun on taas tullut hienosäätöä vähän kaikkeen kokeilujen ja havaintojen kautta. Kesälomalla lupaan yrittää viimeistään tehdä asialle jotain :)

    Miisu, esikoiseni on jo niin iso tyttö, ettei äidin omeplut ole niin kova juttu kuin sen ja sen merkkinen se ja se :) Joten olen tietoisesti vetäytynyt taka-alalle näiden teinien vaatetuksessa ja tyydyn tekemään noille pikku tyypeille. Tytön toiveet, kun ovat sitä tasoa, että tee mulle musta huppari...

    Riika, minulla ei ole valitettavasti aikaa tehdä myyntiin vaatteita. Välillä tuntuu ettei ole aikaa tehdä edes omille (kuten nyt viimeaikoina). Kirpputorille olen nyt ensimmäistä kertaa syytänyt jotain pientä, jotta olen saanut taas jotain syytä ommella lisää, kun kaapeissa on hieman lisää tilaa.

    Mutta neuvon kyllä mielelläni sen minkä kykenen, jotta kaikki halukkaat voisivat itse tehdä samnamoisia vaatteita lapsilleen :)

    VastaaPoista
  33. heipä hei, ja IHANIA on nuo ompelukset.
    Pisti silmään tuo merkki jota käytät.
    Oletko tilannut sen jostain vain oletko senkin tehny ite :) ?

    VastaaPoista
  34. Kauniita vaatteita, kuten aina :) Ja niin kauniit vastaukset sinulla Annika aina, selkeät ohjeet kysyjille ja aina ystävällistä, kaunista sanottavaa, kaikille ja kaikesta. Inspiroit joka tavalla varmasti monia, pelkät kommenttisikin jättävät aina hyvän mielen lukijoille. Toivon sinulle ja perheellesi oikein hyvää kesän odotusta!
    -Minna-

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.