lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kiireinen viikonloppu on taas käsillä täällä, eikä juuri ehdi koneella istuksia. Tässä kuitenkin pieni applikaatiopyrähdys tältä aamulta. Paidan joustofroteet on Lasten Metsolasta. Applikointi on tehty veloureista ja osin trikoosta. Kaunista murretun oranssia velouria löysin muuten sattumalta Löytö-Palasta, jonne oli tullut muutamia muitakin veloureita pakoille.









28 kommenttia:

  1. Wautsi! Ei kai sitä muuta edes voi sanoa! :) Pitääpäs käydä Löytö-Palassa veloureita kurkkaan joku päivä.. kuhan kerkee.. :)

    VastaaPoista
  2. WAU! Keksitkö ja piirrätkö itse aiheet applikaatioihin, otatko mallia jostain vai mistä nuo ihanuudet saavat alkunsa?

    VastaaPoista
  3. Niin oli..Mä kävin tiistaina :) Musta tuntu, että oli laadulta ohuempaa ku eurokankaan tai esim. kangastukun velourit.

    Ihana paita! Ihanaa tuo turkoosi..
    Kiva ilme pikkumiehellä! ;)

    VastaaPoista
  4. Olen blogiasi seuraillut jo jonkin aikaa. Ihania vaatteita teet ja aina niissä on jokin hauska juttu! Tuolla ketullakin on pilkettä silmäkulmassa :) Kuinka kauan sulla kestää suurinpiirtein tuollaisen paidan aplikointeineen tekeminen? Onko sulla silloin täys työrauha vai joudutko hyppäämään lasten tarpeiden perässä? Itse ompelen ja neulon jonkin verran, mutta mitään en tunnu saavan tuosta vaan aikaiseksi vaikka harrastusta on takana jo parikymmentä vuotta. Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  5. Pilvi, pääsääntöisesti piirrän kuvat aina itse. Tähän tosin otin inspiraatiota ja linjaa tällaisilta sivuilta: http://picture-book.com/taxonomy/term/24/1258?page=4
    Sieltä löytyi sellainen norsu, jolla oli kärsä rullalla - ja piti sitten sitä kuvaa soveltaen päästä koettamaan kettua häntä rullalla :) Tuolla on muutenkin aivan suloisia kuvituksia!!!

    AnniKa, niin oli hieman ohuempia nämä velourit miustakin. Minusta tätä oli mukavampi työstää. Varsinkin näissä applikaatioissa, kun kuvasta ei tarvitsisi tulla niin kovin paksu.

    Helinä, ei ole työrauhaa miullakaan... Tai on joskus, mutta tosi harvoin. Olenkin aika sujuvasti oppinut ompelemaan jo tarvittaessa kuopus sylissä :) Mutta siis yhtä singahteluahan tämä toki on...

    VastaaPoista
  6. ihana paita ja söpö mallipoika :-)

    VastaaPoista
  7. Oi onpa hauska :) Semmosta kössikenguru-tunnelmaa tässä, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  8. Ensimmäinen kuva on kyllä niin hellyttävä..
    kuin ovat nuo muutkin!
    Ja pusero on taas aivan omaa luokkaansa!

    VastaaPoista
  9. Tuo lintu on hieno yksityiskohta ja juuri tuon turkoosin värisenä:) Ihana paita&poika!

    VastaaPoista
  10. Apua, miten ihana taas!

    Olisin tosi kiitollinen, jos sulla olisi mahdollisuus laittaa kuvaa kaksoisneulaompeleen nurjasta puolesta jossain välissä. Itse tutustuin neulaan vasta tällä viikolla ja koneen säätöjen kanssa on aika taistelu. Hiukan auttaisi, jos tietäisi miltä ompeleen kuuluu näyttää :) Mitä lankoja käytät aplikaatioihin ja kaksoisneulaompeluun?

    Kiitos tosiaan blogista!

    VastaaPoista
  11. Voi wau mikä paita taas! Ja malli on niin suloinen. Näyttää tykkäävän uudesta paidasta.
    Osaat kyllä tehdä upeita juttuja. Mulla tää ompelu on ihan alottelu vaiheessa. Intoa on, mutta ei taitoa. :) -Anne

    VastaaPoista
  12. Aivan mahtavan näköinen paita! Ihana aplikointi ja tuo eka kuva sulattaa kivisimmänkin sydämen!

    VastaaPoista
  13. Voi että osaakin olla vekkulin veikee paita :)

    VastaaPoista
  14. Tosi hieno paita! Kuva-aihe vaikuttaa näin helsinkiläisen näkökulmasta juuri tällä hetkellä kyllä hieman irvokkaalta. Se paha stadilaiskettu kun oli Korkeasaaren linnuille kaikkea muuta kuin hellä leikkikaveri. Pisti meidän perheen vaaleanpunaiset eläinsuosikit hengiltä :-(

    Mutta kiva että teidän kettu näyttää kiltimmältä.

    VastaaPoista
  15. Olen jonkun kerran käynyt katsomassa blogiasi, ja työsi ovat ehkä kauneimpia näkemiäni lastenvaatteita. Lisäksi tämä mullistaa käsitykseni applikoinnista. Näin hienoa jälkeä!

    VastaaPoista
  16. Nämä siun työsi ovan niin kauniita ja vekkuleita yhtäaikaa. Tykkään kovasti. Voi kunpa miekin osaisin... :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi, niinpäs olikin teillä se kurja sattumus :(
    Minä itseasiassa en tiennyt mikä eläin ne linnut pisti poskeensa - eli sen verran pitää aihe valintaani puolustella :)
    Ja meidänhän alueen ketut täällä sitovat vain kukkaseppeleitä ja tanssahtelevat kevätauringossa kera muiden metsäneläinten :D

    VastaaPoista
  18. Oih, kun ihana taas kerran! Täällä taas äimistelen, miten on mahdollista tehdä tuollainen applikaatio aamussa?? Meikäläisellä tuntuu aina olevan pitkän pitkä projekti.. :D

    VastaaPoista
  19. Upea paita jälleen, olet kyllä mahdottaman taitava ihan pikkuistenkin (esim. tuo lintu) applikointen tekemisessä!

    VastaaPoista
  20. Symppis kettu ja kiva lisä tuo lintunen! =)

    VastaaPoista
  21. Hauska paita! Minäkin pidän aplikaatiosta, mutta haluan kehua myös pohjakankaita. Kiva tulos tuo raidallisten ja yksivärisen yhdistelmä aplikaatiolla maustettuna.

    Sitten kysymys. Täällä blogissa esittelet pikkupoikien vaatteita. Ompeletko myös vanhemmille lapsillesi vaatteita? Jos oikein olen ymmärtänyt, sinulla on myös vanhempi poika ja esikoinen on tytär. Lähipiirin perusteella kouluikäiset alkavat olla nirsompia itsetehdyille vaatteille. Kiinnostaisi myös tietää, minkä tyyppisiä ideoita toteutat vanhemmille lapsille, jos heille ompelet. Esittävätkö teidän lapset toivomuksia itsetehtyjen vaatteiden suhteen?

    VastaaPoista
  22. Anonyymi, harvemmin tulee ommeltua mitään isommille lapsille nykyisin, koska tosiaan nirsous ja merkkitietoisuus on vallannut jo asenteita aika lailla. Toiveet, kun ovat tyyliin "huppari - musta", niin jotenkin vaivattomampaa on ensin käydä katsomassa löytyykö se kaupasta, kun yleensä löytyy :)

    VastaaPoista
  23. Aivan ihania ovat kaikki jutut! Eksyin vaan tänne ja piti selata samantien kaikki sivut läpi. Voi kunpa itsellänikin olisi tuollainen taito, mutta taitaapi minun peukalo olla keskellä kämmentä näissä käsityöjutuissa:(.
    Kiitos ihanista kuvista!

    VastaaPoista
  24. Ihana paita jälleen kerran :)


    Ihan pakko udella, että minkä verran ostelet kankaita? Olisiko mahdollista nähdä joskus pieni kurkistus kankaisiin?

    Minua harmittaa, kun suomessa kaikki kankaat ovat niin pirun kalliita :(

    VastaaPoista
  25. Minna, kyllä kankaita tulee ostettua aika paljon. Nyt olen koettanut rajoittaa hieman, mutta kyllä silti tulee kuukaudessa ostettua tai tilattua jotain muutamia kertoja.
    Voisin tehdä tänne kurkistuksen kankaisiin vaikka tuossa kesän tullessa.

    VastaaPoista
  26. Oih, jälleen on tänne ilmestynyt ihaniakin ihanampia ompeluksia! Näitä on kiva katsella. =)

    VastaaPoista
  27. Kävin eilen ensimmäistä kertaa sivuillasi ja nyt oli taas ihan pakko tulla uudelleen ihailemaan!! Ja olen samaa mieltä kuin jokin muukin kommentoija, että sun visuaaliselle silmälle ja ideoille olisi varmasti kiinnostusta laajemmassakin mittakaavassa :) Tosin silloin kun harrastuksesta tulee työtä, niin se ei ehkä enää ole yhtä rentouttavaa ja mukavaa. t.KössiKenguruFani

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.