maanantai 15. maaliskuuta 2010


Vähän -ei ihan niin räikeää- välillä :) Mustapohjaisen pilvitrikoon yötaivaalle kurottautui pöllö. Trikoo on tilattu I k a s y r :sta ja punaiset resorit Myllymuksuilta. Pöllö on applikoitu veloureista. Koetin pöllön mahaan tuollaista kirjo-ommelta, joka näyttää lopputuloksessa ihan veikeältä. Tein nepparihalkion raglansaumaan tällä kertaa vahvikelistoilla ja kanttasin vain kaula-aukon. Prym :n metallinepparit on ostettu Kotimäenpuodista.

_____________
____________


21 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen aivan haltioitunut näihin ompeluksiisi, vaikka olen vasta pari päivää blogiasi seuraillut... :-)

  Pakko kysyä, miten tuon aplikoinnin teet? Tavallisella ompelukoneella vai onko jotain erikoisuuksia käytössä?

  - Satu

  VastaaPoista
 2. Hauska pöllö! Koristeommel on kuin tehty tuota varten :) siis sopii hienosti..

  VastaaPoista
 3. Olet super lahjakas tässä hommassa!

  VastaaPoista
 4. Söpöinen pöllöpaita! Tosiaan huippuidea ton koristeompeleen käyttö tuossa masussa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Kummallista, että värimaalima jotenkin viehättää. Vaikka kyllä nuo sun värikkäätkin jutut on aina aivan ihania, ja sopii pojille niiiiin hyvin!! Oot kyllä etevä tapaus! <3

  VastaaPoista
 6. Sopii tuo koristeommel pöllöön kuin silmä päähän, tavattoman kaunis paita! =)

  VastaaPoista
 7. Sopii toi koristeommel mainiosti paitaa, mahtava idea!

  Hieno paita!

  VastaaPoista
 8. Aivan upea paita! Ja mahtava pöllö! Vetää ihan sanattomaksi!

  VastaaPoista
 9. Satu, tavallisella ompelukoneella teen applikaatiot ja vieläpä ihan tavallisella paininjalallakin. (En ole vieläkään saanut hommattua sitä applikointipaininjalkaa...) Sivun oikeasta reunasta löytyy ohjeet -kohdasta hieman juttua applikoinnistakin. Tässä linkki: http://ruttu-nuttu.blogspot.com/search/label/ohjeet

  Benglan, I have Brother MS-4 sewing machine and Brother 3034D Lock overlock sewing machine

  Laura, jaa, että nämä värit iskee ;) Olen hamstrannut Lottaakin ajatellen kankaita kaappiin, mutta en oikein ole nyt päässyt vauhtiin missään, kun joku varastaa miun ajan aivan käsittömän törkeästi kokoajan. Siellä on mm. yhtä ruudullista kangasta mistä voisin ajatella siun pitävän. Yksi päivä jopa ajattelin, että miun pitäis kutsua sinut käymään tuolla miun kangaskaapilla, jotta voisit sanoa mitkä niisä iskee ja mitä niistä voisi siun tyttöselle tehdä :)

  VastaaPoista
 10. Huippusöpöjä nämä sun tekemät lastenvaatteet! Oon seurannu blogiasi jo pidemmän aikaa, aina yhtä ihastuneena uusien postausten ilmestyessä..
  En voi edes ymmärtää, miten tuollaisia applikointeja pystyt saamaan aikaan! Wautsi, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 11. Apua, mitä ihanuuksia tänne on taas ilmestynyt! Olen joskus aiemmin ihastellut nukkekotiblogiasi ja muutama päivä sitten löysin näitä ompeluksia ihastelemaan. Täältä lähti tilaus ikasyrille, Lasten Metsolan kangaspaketti tulikin jo - ja tämän innoittamana perustin vielä bloginkin. Ainakin täältä löytyy inspiraatiota :D

  VastaaPoista
 12. Jotkut ne vaan osaa, kateeks käy suomalaista! Ei vaan, ihanahan näitä on vaan katsellakin :)

  Tuli mieleeni vaan, että ompeletko itsellesi mitään, ja jos, niin kuviakin olisi mukava nähdä?

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania vaatteita todella söpöjä :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 14. Heipsis!
  Tosi kivoja ompeluksia sinulla!
  Käytätkö kaksoisneulalla ompelussa vain yhtä alalankaa?

  VastaaPoista
 15. Olin juuri hommannut tuota mustaa pilvikangasta ja nyt sä näytit vähän niinkuin mallia :) Oranssit resorit pistän, muuten on vielä paita miettimättä. Täältä onneksi voi ideoita nappailla, kiitos niistä!

  VastaaPoista
 16. Anonyymi, ompelen kyllä itsellenikin, mutta aika harvoin. Olen itse sellainen tylsä peruspaita ja farkku ihminen, että niitä on helpoin käydä aina kaupanhyllystä ostamassa. Omien vaatteiden ompelu on siis lähinnä silloin ajankohtaista, jos en jostakin syystä löydä kaupasta sitä mitä muka etsin :)

  Anonyymi, kaksoisneulalla ommellessa on siis yksi alalanka. Ainakaan minun koneessani ei ole edes mahdollisuutta käyttää useampia alalankoja yhtäaikaa. Eli käytössä on kerrallaan kaksi ylälankaa ja yksi alalanka :)

  VastaaPoista