sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Tähti-Susi-Hukkanen syntyi Eurokankaan joustofrotee löydöistä, jotka olivat jo kauan odottaneet kaapissa inspiraatiota. Tässä siis mukana harmaapohjaista tähtifroteeta ja olkapäillä vaaleansinistä froteeta. Susi applikaatio on tehty velourista ja ruohikkona on Myllymuksujen bampujoustista. Limenvihreä resori on myös Myllymuksuilta tilattua.23 kommenttia:

 1. Kiva on. Katsoin ensin kuvat ja kauhistelin mielessäni tähtien aplikoinnin määrää mutta ne olivatkin valmiina. Huh. :) Hauska tuo yksi keltainen tähti.

  VastaaPoista
 2. Kivaa joustista olet löytänyt Eurokankaassa. Täällä tapaa olla Eurokankaassa tosi vähän mitään kivoja joustiksia. Ja jos on, niin ne on sellaisia selkeästi tytöille suunnattuja. :/

  VastaaPoista
 3. For me you are top 1 from all the "sewing blogs"! It is so fun to check out what you come up with :)Great sweater!

  VastaaPoista
 4. Todella upeita ompeluksia sinulla! Ja mieletön kyky inspiroida uutta.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Olet kyllä tosi taitava! Työnjälki on mahdottoman siistiä ja sulla on pettämätön taito yhdistellä kuoseja ja suunnitella hahmoja.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on taas niin ihanaisia vaatteita tullut tänne, kun katselin hiukan taaksepäin näitä.
  Ihan mahtavan virkkauksenkin olet loihtinut :).

  VastaaPoista
 7. Hauska ja niin kivasti taas yhdistelty eri kankaita.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana!kertakaikkisen hieno!
  ilolla:kristiina

  VastaaPoista
 9. Tykkään todella paljon paidasta, sulla on kyllä näkemystä. Itse olen aivan onneton yhdistelemään kuoseja vielä. Pitäis olla rohkeampi, usein tulee sitten pliisuja lopputuloksia. Kunhan oppii perusjutut ensin! Kyllä mallilla on lokoisat oltavat, kun on aina jotain upeaa ylle :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana!! Miten sä onnistut löytämään noita kankaita?! Kyllä mäkin aikas ahkeraan käyn eurokankaassa ja harvoin tuollaisia helmiä löytyy....

  VastaaPoista
 11. Herttainen Sus-Hukkanen...unelmoiva ja kiltin näköinen.. hampaista huolimatta

  VastaaPoista
 12. Hurja Hukka, tykkään! Ja kiva idea muuntaa yksi tähdistä eri väriseksi =)

  VastaaPoista
 13. Hukkapaita tosi kiva! Ja malli niin suloinen...

  VastaaPoista
 14. Mahtava paita ja niin ihanan värinenkin! Ei voi kun huokaista :)

  VastaaPoista
 15. Hei vaan!
  Aivan mahtavan upeita nämä sinun työsi!
  Tässä tuoreena mummona olen jälleen innostunut ompelusta - ja saumurikin on vuodelta 1 ja 2. Utelenkin sinulta, millaisia koneita käytät?Onko peitetikkisaumuri ylipäätään tarpeellinen lastenvaatteita ommellessa? Entäpä ruokakaupassa myytävät neulat: Pitäisikö olla merkkikohtaisia neuloja? Kokeilin nimittäin vaihtaa saumuriini(Bernette 994D)jersey-neulat ja sepä alkoi lonksottaa kummasti ja toisen neulan sai menemään koloonsa jopa aivan vinossa! Millaiset neulat kuuluu olla trikooseen, collageen ja velouriin jne.?
  Kiitos blogistasi ja kaikista ohjeista. Hyvää jatkoa ja iloisia kevätpäiviä!
  Tuija

  VastaaPoista
 16. Hei Tuija!
  Minun saumurini on Brotherin ihan perussaumuri - siinä ei ole peitetikkiominaisuutta (terän saa käännettyä kyllä pois käytöstä, mutta sillä ei voi ommella kuin kankaan reunaan). Eli minä uskaltaisin väittää, että lastenvaatteita voi tehdä ilman peitetikkisaumuriakin :)
  Jotkut koneet varmasti vaativat merkkikohtaiset neulat. Mutta jos ostamasi neulat ovat ulkomuodoltaan samanlaisia kuin koneen vanhat alkuperäiset, pitäisi niidenkin sitten kyllä todennäköisesti käydä.
  Minun koneeseeni käy ihan nuo mainitsemasi marketeissa myytävät neulat. Venyville kankaille on hyvä käyttää pallokärkisiä neuloja, eli niitä jersey-neuloja.
  Netistä voisi löytyä koneesi valmistajan sivuilta jotain tietoa, tuosta tarvitseeko siinä sitten käyttää vain valmistajan omia neuloja. Voi toki olla ettei neulat sitten ole menneet kunnolla paikoilleen jos noin lonksottamaan ovat alkaneet - voi kun osaisin auttaa paremmin. Jos sinulla on mahdollisuus, kannattaa vierailla jossakin paikallisessa ompelukoneliikkeessä - niissä osaavat myös varmasti vinkkailla mikä mahtaa nyt noita neuloja vaivata.

  VastaaPoista
 17. What a fantastic blog!!! Im soooo impressed! You do amazing clothes, this is exactly how childrens clothes should be!!!

  VastaaPoista
 18. Aivan ihania ompeluksia sinulla jälleen!!

  Kysyisin sinulta neuvoa: vaihdatko saumurissa ommelta, kun ompelet joustavia kankaita.. Onko siinä oma ominaisuus venyville?

  Miten teet nappilistan? Minulla jää ikävä "pussi" sinne alas ja myös pieni reikä.. :(

  -Maija

  VastaaPoista
 19. Maailman ihanimpia vaatteita! Olen sanaton. Myytkö näitä missään?

  VastaaPoista
 20. Maija, jonkilainen sepostukseni nappilistan tekoon löytyy linkissä olevan postaukseni kommenteista: http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2009/12/voihan-suloisuutta-ja-hauskuutta.html#comments

  Toivottavasti noista saa nyt jotan tolkkua...

  Anonyymi, vaatteitani ei ole myynnissä missään. Kysyntää kyllä näyttäisi olevan tosi hurjasti, mutta miulla ei aika riitä... Tosi mukava olisi tehdä muillekin, mutta nyt se ei ole mahdollista :(

  VastaaPoista
 21. Ei muuta kuin yritys pystyyn! =)

  VastaaPoista