lauantai 27. helmikuuta 2010

Myllymuksujen ruskeapohjaisesta piparikukkafroteesta syntyi nappilistapaita. Materiaali on aivan ihanan pehmoista ja venyvää. Tosin minun makuuni jo ehkä hieman liiankin pehmeää ja venyvää - lähinnä tuon ommeltavuuden kannalta nimittäin. Mutta mikä tärkeintä, tästä tehdyt vaatteet ovat varmasti mitä mukavampaa pitää päällä :) Koetin tässä paidassa ensimmäistä kertaa Kotimäenpuodista hankittuja muovisia neppareita. Tykkään! Nepparit on helppo kiinnittää pihdeillä ja eivät riko kangasta kuin yhdestä kohtaa - eikä siitäkään välttämättä, mikäli piikin saa pujotettua neuloksen läpi kuten tässä joustofroteessa tein. Tähän valitsin nyt tuollaiset metalisen väriset nepit, jotka sopivat kovin hyvin tällaiseen retrohenkeen mitä kankaan kuosi edustaa.


Tämä viikonloppu tulee olemaan osaltani aivan surkea ompelujen suhteen... Olen koko viikonlopun töissä Lasten- ja nuorten teatterifestivaaleilla, enkä koneelle paljon varmaankaan ehdi istua. Lisäksi työn alla olisi seuraavakasi niinkin eksoottista kuin pitkiä kalsareita! Josko ne ei kuitenkaan ihan olisi postaamisen arvioisia :)

8 kommenttia:

 1. Kiva paita tuli ja hyvin näyttää sopivan muovinepparitkin tuohon nepparilistapaitaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas! (ja paita tietty). Minäkin tuota olen jo haaveillut.. Minä aina jaksan ihmetellä miten sinä saat pojan houkuteltua olemaan paikallaan kuvaamisen ajan, meillä se on vain suuri haavekuva... :)

  VastaaPoista
 3. Kiva paita. Nuo KAM:n nepparit on mun suosikkeja johtuen hinnasta sekä koko- ja värivalikoimasta.

  VastaaPoista
 4. Tuo piparikukka on niin ihanaa, kummassakin värissä! Tosi kiva paita, mäki haluun! :) En vaan raaskinut vielä tuota ostaa... ehkä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 5. Nätti paita jälleen kerran :).
  Minä kans hankin ihan vasta kam-pihdit ja neppareita ja tyytyväinen olen ollut.
  Kuvat on aina niin ihanasti otettu ja muokattu myös, ja "malli" niiiin suloinen :)

  VastaaPoista
 6. tosi ihana paita :) millä kaavalla olet tehnyt sen?

  VastaaPoista
 7. Laita ihmeessä pitkiä kalsareitakin näytille :) Ihanan olet taas tehnyt. Valitin viimeksi kun se tekemäni mekko tuli liian suureksi, se oli tehty just kans piparikukasta, mutta siitä värikkäämmästä ja sain sen pelastettua purkamalla ja muokkaamalla, nyt on sopiva :)
  -Laura
  ps. ja tästä lähtien teen niinkuin ehdotit, että koitan johonkin valmiiseen vaatteeseen onko suunnilleen sopiva.

  VastaaPoista