torstai 31. joulukuuta 2009

Kävin taas hieman pyörähtämässä Lasten Metsolan kangasosastolla. Saaliin ensimmäinen tuotos on nyt sitten tässä. Suloisen retrohtavalle joustofroteelle applikoitui ankka. Nyt kun vielä saa fiilistellä näillä oikein lapsekkailla ilmestyksillä, aion ottaa siitä kyllä kaiken irti :) Rengasvetoketju on Myllymuksuilta ja kauniin keltaista nyöriä sekä metalliset nyörin päihin tulevat nupit satuin löytämään Oulun ompelutalosta.






Kyselin Oulun ompelutalossa myös applikointipaininjalan perään omaan koneeseeni. Kun saivat kuulla, että omistan vain tuon "marketti"-Evan kävi palvelu mielestäni jotenkin nihkeäksi. Ei voi saada sellaisia hienouksia tällaiseen koneeseen, ei. Ja eipä tällaisella koneella voi edes kuulemma applikoida...
No tiedosta ahdistuneena illalla menin sitten ja tilasin itselleni uuden koneen. Ihan peruskone kyllä sekin, mutta josko sillä nyt sitten vähän enemmän saisi ihan oikeasti ommeltuakin, eikä vain leikittyä niinkuin tähän asti on tullut tehtyä :) Mutta siitä enemmän sitten kun se kotiutuu.

23 kommenttia:

  1. Aivan ihana takki! Jään jännittäen odottamaan mitä ihanuuksia saat uudella koneella aikaan, koska nyt jo työnjälkesi on loistavaa ja tuotokset luovia!

    (Miksiköhän tällä kommentointitavalla on niin vaikeaa saada kommentti lähtemään? Firefoxilla ei edes onnistu.)

    VastaaPoista
  2. Uih! Aivan megasuloinen ankka!! =)))) A I V A V ihana! =)

    Hyvää uutta vuotta teidän perheelle.

    VastaaPoista
  3. Ihana ja leikkiin täydellisesti sopivan näköinen takki. Mutta tuota konekommenttia ihmettelen. Olisit vienyt vähän aplikointijuttujasi näytille tai työntänyt blogiosoitteesi näille myyjille ;-) Itseäni ärsyttää suunnattomasti nykyaikainen materialismi ja brändeihin kapea-alaisesti suhtautuvat tyypit. Evan morkkaaminen kuulosti vähän siltä, vaikka olenkin tietoinen, että Evaa on moitittu jo vuosikymmeniä ja jostain ne tiukat mielipiteet (esim. yleensä niin kovin suvaitsevainen äitini) varmaan ovat peräisin. Itse ompelen ja aplikoin metallisella Husqvarnalla, joka on ilmeisesti 50-luvulta peräisin eli tällaisella: No hemmetti, en saanut tähän liitettyä osoitetta blogiin, jossa olisi ollut kuva koneeni kaksoisolennosta. Minulla ei siis ole omaa blogia.

    VastaaPoista
  4. Ihana takki! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. No olipas tökeriä liikkeessä. Itse kävin juuri katsastelemassa saumuria itselleni ja liikkeen setä kyseli mikä kone minulla on, rupesi nauramaan kun sanoin omistavani 70 luvun Berninan. Olin ihan suu auki, koska itse pidän koneesta kovasti vaikka vanha on. Mutta kaikillahan saa olla mielipiteensä ;) Tosi kaunis takki ja oikein hyvää uutta vuotta koko perheellesi!

    VastaaPoista
  6. Ihana huppari! Hieman hämmästelen myöskin minä sitä tökeröä kauppa käyttäytymistä...
    Hyvää uuttavuotta kuitenkin sinulle ja perheellesi. T:pikkuriikki+Lilja

    VastaaPoista
  7. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

    Olisit kaupassa todennut, että toiset ompelevat taidolla, toiset koneella ;-) Mokomia hapannaamoja!

    VastaaPoista
  8. Peesailen tässä edellisiä ja totean lisäksi että olet kyllä saanut "marketti-Evallasi" paljon siistimpää ja kauniimpaa jälkeä aikaiseksi kuin minä alan liikkeestä hankitulla hävyttömän hintaisella Pfaffillani ;) Kone on tietysti hyvä, mutta kyllä se taito ja "silmä" ratkaisee :)

    VastaaPoista
  9. Ihana huppari, kerrassaan suloinen :) Kiukuttaa ihan sun puolesta noi yli merkkitietoiset myyjät! Kumma että mun "marketti brotheriin" sen paininjalan sai. Vaikkakin ompelukoneliikkeessä myivät mulle ensin tikkausjalan, millä ei voi siksakkia ommella ensinkään :D Tietäväistä porukkaa noissa alan liikkeissä!

    VastaaPoista
  10. Ihmeellistä palvelua! Edustavat tietty vain omaa merkkiään sitten kait!

    Huppari on kuitenkin kerrassaan mahtava eikä sinun ompelukoneesi ainakaan minun mielestä huonoa jälkeä tee! Mukavaa tulevaa vuotta sinulle ja perheellesi! Toivottavasti ensi vuosikin tuo tullessaan toinen toistaan ihanempia blogipäivityksiä :)

    VastaaPoista
  11. Samaisessa liikkeessä haukkuivat minun silloisen eva-saumurin kun käytin huollossa ja väkisin olisivat vaihdattaneet toisen merkkiseen. No, sittemmin ostinkin uuden koneen, joka ei ole kyllä paljoa kummempi. Olen samaa mieltä muiden kanssa, sinä kyllä ompelet vaikka polettavalla singerillä tosi hienoja vaatteita.

    VastaaPoista
  12. Täällä myös Evan ompelukone ihan se perusmalli ja hienosti tuolla saa hurruteltua!

    Teet kyllä AIVAN MAHTAVIA IHANUUKSIA!Käyn täällä aina kurkkimassa ja huokailemassa.Ja saan omiin ompeluksiin myös intoa kun ihailen luomuksiasi.:)

    Olet taitava käsistäsi!

    -AniiL-

    VastaaPoista
  13. Kannattaisi myyjien panostaa palveluun.. Harkitsen nyt kaksi kertaa, että lähdenkö kyseisestä liikkeestä Brotherin saumuria ostamaan.. Ei vaikuta hyvältä paikalta vaikka halvimman tarjouksen sieltä sain, mutta, mutta toi palvelu.. :(

    Mahtavia ompeluksia saat aikaan "marketti" koneellasi! Olen sitä mieltä muiden kanssa, että se ei ole koneesta kiinni vaan taidoista!! Ihana käydä katsomassa näitä sinun päivityksiä! Näistä saa ideoita omiin töihin, kiitos! :)Odottelen innolla seuraavia päivityksiä! :)

    -Outi

    VastaaPoista
  14. aivan suloinen ankka takki-ja kaikki muutkin!olen pitkään käynyt täällä kurkkimassa ja hakemassa inspiraatioita omiin ompeluksiini mutta nyt ensi kertaa kommentoimassa...teet ihan uskomattomia juttuja!niin siistiä ja kaunista jälkeä ja sitten vielä tuo ehtymätön ideavarasto...ja se kuuluisa "silmä" :) huokaillen ihailen...
    tuo ompelukonejuttu on kyllä mielenkiintoinen...itse ompelen paljon, ja tähän asti olen tuskaillut perus-husqvarnan kanssa kun sillä ei mikään oikein onnistunut-sylttäystä ja huonoa jälkeä ja huonoa tuulta myös :) nyt jonkun aikaa olen saanut hurruutella ns paremmalla(kalliimmalla) koneella ja ero on hurja!homma onnistuu ja inspiraatio vain lisääntyy kun ei tarvi ihan niin paljon purkaa :)
    mutta toiset ne ompelee taidolla ja toiset koneella, se oli hyvä huomio. :D
    kiitos sinulle ihanasta ja innostavasta blogista! oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!
    uusia upeita tuotoksia odotellen,

    -hanna-

    VastaaPoista
  15. Rohkaistuin nyt myös ensimmäistä kertaa kommentoimaan, vaikka olen jo jonkin aikaa blogiasi ihastuneena seurannut. Tuo tekemäsi ankkatankki on kerrassaan hurmaava! Aivan ihana!!

    Olen innostunut ompelemisesta uudestaan pitkän tauon jälkeen ja täältä blogistasi olen saanut paljon ideoita ja inspiraatioita, kiitos niistä!!

    Jenni

    VastaaPoista
  16. No mutta ei se kone ompelijaa tee! Minullakin on käytetyin kone juuri se oranssi metallinen retro-Husqvarna ;D

    Ihania aplikaatioita, kiitos paljon ideoista!

    VastaaPoista
  17. Hehheee, mä luulen myös, että ei oo noi myyjät tainneet sun blogissa vierailla :D jos koneesi aplikointikykyjä epäilevät :D On taas niin ihana!

    VastaaPoista
  18. Minkä koneen tilasit?? Mulla alkaa Brother vedellä viimeisiään ja uutta tartteis katella.. Nykyinen on ostettu n.9v sitten ja maksoi jotain satasen pintaan.. Tosi hyvin on palvellu, mut nyt näyttää siksak muuttuvan osittain suoraksi;) Mietiskelen vaan, pitäiskö nyt satsata vähän enemmän vai pärjäiliskö edelleen halpiksella..

    Ihania nää sun vaatteet!!!

    VastaaPoista
  19. Anonyymi, tilasin Brotherin MS-4 elektronisen ompelukoneen. Ihan peruskone on tämäkin, mutta huimasti eroa on kyllä tuohon Evan koneeseen, jossa ompeleitakin on vain vissiin hurjat viisi erilaista :)

    VastaaPoista
  20. Rroppas kokemuksia tuosta ompelukoneesta kun olet sitä ehtinyt käyttää jo useamman vuoden. Onko toiminut ja oletko tyytyväinen? Utsellä olisi koneen osto edessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut ihan tyytyväinen koneeseen. Nykyisin en kyllä ompele sillä juuri muuta kuin applikaatiot ja merkit kiinni vaatteisiin - niin ja napinlävet. Ja napinlävissä on ollut ajoittain ongelmaa mikäli kangasta on monta kerrosta alla, eli esim. valmiin kantin viereen ei saa tehtyä napinläpeä, vaan se täytyy tehdä ennen kanttausta. En nyt keksi muuta moitetta. Tiedä sitten jos pääsisi ompelemaan jollain superkalliilla huippukoneella, mitä sitten olisi mieltä :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.