torstai 1. lokakuuta 2009

Tässä tulee hännäkkäät


Velourinpalasista ja joustofroteista syntyi mukava oloasu. Tummanruskea joustofrotee on Kangas-Mallasta metrikankaita ja aivan ihana pallokuvioinen joustis taas Sampsukasta palasina ostettuna. Applikoinnissa olen käyttänyt apuna silitettävää tukikangasta ja kaksipuolista liimaharsoa, jotka molemmat olen tilannut Kangastukusta. Tästä tuli suloisen pehmoinen ja lämpöinen asu kylmeneviin päiviin reippaalla ripauksella viidakkomeininkiä :)

Koska välillä on mukava "synkistellä" tein värikkyyden vastapainoksi jotain hiiren harmaata. Tumman harmaasta velourista tuli siis haalarihousut, joihin applikoin vaaleanharmaalla velourilla hiiren. Kankaat olen ostanut Eurokankaasta ja suloinen rengasvetimellä varustettu vetoketju on onnekas kierrätyslöytö kirpputorilta. Nappilistallinen mustapohjainen pallobody on tehty jo aiemmin ja sopi vain nyt mukavasti yhteen haalareiden kanssa.
Lisää hännäkkäitä odottelee ompelua työpöydällä :) Näihinkin piti nyt sitten mennä muka jäämään koukkuun.

1 kommentti:

  1. I am amazed how fantastic clothes you create! Although I cannot read finnish, I enjoy all the great photos! You are truly inspiring!

    VastaaPoista