lauantai 26. syyskuuta 2009

SyksyynJa minä kun joskus päätin etten koskaan enää ompele ulkovaatteita... No tuli sitten taas ommeltua, kiroiltua ja päätettyä, etten koskaan enää ompele ulkovaatteita. Tämä puku lähti kuitenkin puhtaasta tarpeesta - tai no tunnustan- puhtaasta turhamaisuudesta. Kas, kun minä tahdoin molemmille pikkupojille tumman ruskean välikausipuvut. Toiselle löysin, mutta toisellepa en. Eihän siinä sitten muukaan auttanut.
Kevyesti vuoritettu vedenkestävä ulkoilukangas on
Kangastukusta. Takista olen lisäksi vuorittanut hupun kuviollisella trikoolla. (Kuosissa ei ole seepraraitoja, vaikka kuvassa siltä näyttääkin :) vaan ihan sellaisia retrokuvioita vain.) Mallit on sovellettu useista eri kaavoista, kun tuntui etten ollut mihinkään sellaisenaan tyytyväinen. Takkiin kiinnitin molempaan olkasaumaan sisäpuolelle leveän kuminauhan, jonka päähän tuli klipsit joilla voi taltuttaa tumput pysymään paikoillaan. Heijastimet leikkasin norsun muotoisiksi. Myssy on tehty omalla kaavalla Myllymuksujen siilikuvioisesta merinovillaneuloksesta jonka vuoritin tummanruskealla merinovilla interlockneuloksella.
Tuli tosi kiva ja mukava päällä. Mutta en kyllä koskaan enää ompele ulkovaatteita...

2 kommenttia:

  1. hei. onkohan miten kestänyt tuo kangas käytössä?

    VastaaPoista
  2. Unikuu, Hyvin kesti päiväkotikäytössä ainakin meillä. Puku sai hoitajilta kiitosta siitä että kuivui todella nopeasti.

    VastaaPoista