sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Syksyiset sammarit


Etsin kauan ja kuumeisesti kaavoja tällaisiin retrosammarihaalareihin ja eihän niitä mistään löytynyt. Nyt sitten saatuani
Kangas-Mallasta tilaamani tummanruskean vakosametin käsiini, oli kuitenkin päästävä niistä haalarit tekemään. Haalarit syntyivät siis siinä samalla kankaita leikatessa ilman kaavoja. Joka leikkauksella hirvitti ja jokainen saumuroitu sauma piti tehdä henkeä pidätellen. Lopputulokseen olen sitä suuremmalla syyllä tyytyväinen. Myllymuksujen
raidallinen mangonkeltainen joustofrotee haalareiden kaveriksi olikin sitten ihanan tuttu ja turvallinen työstettävä :) Erittäin retro ja pirteä kokonaisuus päiväkotiin.
Olen saanut tehtyä tässä pikkuhiljaa kaikkea muutakin ompeluksia. Sain hamstrattua Eurokankaasta mukavia Nanson trikoita ja netin kautta kankaita on kasaantunut mukavasti vähän joka suunnasta. Ajan puute on lähinnä kohdistunut nyt blogin päivitykseen, mutta koetan parhaani mukaan saada kuvattua noita valmiita ompeluksia taas jossakin vaiheessa nähtäväksi.

1 kommentti:

  1. Tämä asu ja nuo housut on niiiin ihanat!!! Voi kun voisin saada tuollaiset omalle lapselleni!
    Olet käsittämätön lahjakkuus, eikä voi kuin ihastuksesta huokailla tätä blokia katsellessa! Voi kunpa minäkin osaisin!! :)

    VastaaPoista