sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sinistä - Täh?

Minähän en pidä sinisestä. Jotakin kummaa on siis tapahtunut, kun minun oli pakko saada ostaa kangasta joka on sinistä. Outoa! Molemmat pikkumiehet saivat itselleen MUSTIKKA -paidat. Kangas löytyi lauantaina Eurokankaasta pakalta ja vaati heti päästä mukaan. Ostin samaista trikoota myös toisessa värissä. Mutta tämä sininen - oih - on mielestäni jotakin todella söpöä ja sopivan erilaista :)


7 kommenttia:

 1. Ei ole sinisen ystävä mutta kyllä on makeat paidat, silmien väri tulee kauniisti esiin ja jollain tapaan tosi poikamaiset!!! Toinen, violetti, myös kivan värinen, innolla odottelen mitä tästä ompelet (meidän EK -ssa äärettömän huono valikoima, toisten blogissa näkyy mitä ihanuksia sieltäkin saatta löytyä....)

  VastaaPoista
 2. Miun tekis mieli kommentoida kyllä joka postaukseen jotain, huh! Ihana kangas! Asun Ruotsissa ja kateellisena täällä Eurokankaan kankaista. Meiltä ei Stoff o stilistä löydy edes joustofroteeta, vaikka muuten siellä on kyllä kivoja lasten kankaita. Mehän voitais tehdä vaihtareita :)

  VastaaPoista
 3. Tämä kangas on ollut minullakin mielessä hankkia.. :) Näyttää kyllä hyvältä noin ommeltuna!

  VastaaPoista
 4. Muistatko mikä oli kankaan metrihinta ja oliko minkä muun värisinä? Trikoota? Tämä on aivan ihana kangas! Harmi että tuo meidän eurokangas muuttaa, vaan kaikki ns. jämät jäljellä eikä uuteen kauppaan vielä pääse. Siellä nämä ihanuudet varmaan ovat...

  VastaaPoista
 5. DIY mom, vaihtarithan voisivat olla mainio ajatus :)

  Mähry, toisessa trikoossa on violettia, vihreää ja pinkkiä. On selkeästi enemmän sellainen "tyttövärinen". Kankaan metrihinta oli alle kympin, 9 ja jotain päälle.

  VastaaPoista
 6. Yleensä minäkin sinistä vältän, mutta tämä oli niin kivaa, että kuvan nähtyäni suuntasin tätä itsekin hakemaan, molemmissa väreissä! :)

  -Piia

  VastaaPoista